03-09-2008, 03:36 AM
1. Silmarillion J.R.R. Tolkien - (cartea ce precede Hobbitul si Stapanul Inelelol.).In ea este cuprinsa cam toata istoria de pe toate "pamanturile" din creatiile sale. E ciudat cum a putut autorul include toate cele trei volume din Stapanul inelelor intr-o parte din carte. ..iar descrierea luptelor,crearea Pamantului de Mijloc,Valinor,conflictul dintre eldari...superba carte... ador stilul lui Tolkien (deabea astept sa citesc Stapanul inelelor)
2. Harry potter -am citit cartile din curiozitate. mi-au placut foarte mult ..am citit de mai multe ori fiecare carte ..au fost pentru mult timp pe locul 1 in topul preferintelor..(a avut o imaginatie foarte bogata autoarea:laughfilmele nu se ridica la nivel de carte...nu au surprins chiar atat de bine actiunea
3 Gossip girl - am citit doar primele 3 carti .. si..sunt innebunita dupa ele, sunt geniale :blush2:
2. Harry potter -am citit cartile din curiozitate. mi-au placut foarte mult ..am citit de mai multe ori fiecare carte ..au fost pentru mult timp pe locul 1 in topul preferintelor..(a avut o imaginatie foarte bogata autoarea:laughfilmele nu se ridica la nivel de carte...nu au surprins chiar atat de bine actiunea
3 Gossip girl - am citit doar primele 3 carti .. si..sunt innebunita dupa ele, sunt geniale :blush2: