Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O dragoste haioasa(Naruto and Hinata)

12.Un nou dusman,sau nu?
Dintr-o data cineva veni cu viteza dandu-i o lovitura zdravana in cap.In fata ei aparu o persoana ce reusi doar sa vada o suvita roz.Hinata se trezi intr-o camera goala cu lumanari aprinse ce dadea un aer sinistru.Aceasta vazu ca e legata de maini,picioare si de gura.In fata ei aparura doua siluiete imbracate in negru.Hinata uitandu-se mai bine vede ca e Sakura cu ochii albastri si un tip laga ea..Acel tip avea parul negruchii rosi.Era cineva de speriat.
-Buna,prieteno!spuse rozalia
-Hai sa ii dam jos carpa de la gura.spuse tipul
Dupa ce ii dadura jos carpa Hinata a zis:
-Ce vreti?
-Iti vreau puterea!Si secretul Byakuganului.spuse tipul
-Sakura tu de ce vrei puterea mea?
-Eu nu vreau nimc!Imi slujesc stapanul.
-Cum?
-Stai sa iti explic.Am folosit un justu pe ea ce am facut-o sa imi fie servitoare si sa faca ce vreau eu.spuse tipul
Hinatei nu ii venea sa creada ca Sakura a patit asta.Credea ca se afla intr-un cosmar.Si era un cosmar dar numai ca era dura realitate.Siroaie de lacrimi se plimbau pe obrajii ei fini ca matasea.
-Asa,spune cum sa iti luam Byakuganul si celalalte tehnici.
-NICIODATA!
-Draga sa sti ca ai ales moartea.Sakura termino!
-Da stapane.
Sakura se apropie de Hinata cu o sabie.Hinata incerca sa scape din stransoare dar nu reusa.Aceasta inchise ochii spunandu-si:,,Tata,pregatestete am sa ajung la tine.”
Cand Sakura vroi sa o loveasca a inceput sa spuna cateva cuvine:
-Trebuie……sa rezist!
Aceasta incerca sa se lupte cu just-ul tipului.In sinea ei incerca sa se elibereze.
-Nu!Trebuie sa o omor!
Aceasta dadu cu sabia infrandaiile legate de ea.Reusi sa le rupa si cu greu ii zice Hinatei:
-Fugi…..ssss…alveazate
Hinata a fugit rapid din camera.
-Sti ca acum trebuie sa te pedepsesc!
-Nu stapane nu!
Acesta a batut-o fara mila pe biata Sakura ce acum zacea pe jos plina de sange.
Hinata fugi speriata din cabana pentru ca intr-o cabana parasita se afla.Aceasta se afla intr-o padure intunecoasa.Parca era iadul in persoana.Atat de ingrozitor era acolo.In timp ce Hinata fugea speriata o haita de lup se apropie de ea.
-Nu am timp de voi acum!
Aceasta facu un semn cu mana si in fata ei aparu o lupoaica ce ii tinea pe lupi pentru a se face scapata Hinata.Nici nu stia pe unde merge.Isi activa Byakuganul sa vada pe unde sa o ia si daca e urmarita.Cu ajutorul Byakuganului reusi sa vada pe cineva apropiindu-se cu viteza de ea.Aceasta rapid o lua la fuga pe unde ii arata Byakuganul.Aceea padure era infioratoare.Ziceai ca copacii iti sunt si dusmani,animalele si tot ce se afla acolo era foarte sinistru,ingrozitor.Cand in sfarsit reusi sa iasa din accea padure o lua la goana la casa lui Naruto.Ajunsa acolo batu cu disperare in usa.Vazandul pe acel tip indreptandu-se cu viteza catre ea Hinata batu tare agitata in usa.Naruto se duce vazand-o pe Hinata inspaimantata o intreba:
-Ce s-a intamplat Hinata?
Aceasta arata catre tip iar Naruto zice:
-Repede in casa!
Acesta o trase in casa.Dan se opri si zice:
-Data viitoare,Hinata!
Blondul o intreba pe Hinata ce era cu tipul ala.Hinata ii povesti tot.
-Ce a patit Sakura?Nu-mi vine sa cred.Trebuie sa ii anuntam pe toti.Acesta suna la Sasuke care il pune sa zica mai departe tot.Nimanui nu le venea sa credeada ce s-a intamplat.

Sper sa va placa :bye:

Răspunsuri în acest subiect
O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de denisa - 04-07-2008, 01:55 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de ::::yamashita ayumu:::: - 04-07-2008, 11:35 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de ::::yamashita ayumu:::: - 05-07-2008, 01:31 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de denisa - 02-09-2008, 09:58 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de ::::yamashita ayumu:::: - 05-10-2008, 10:26 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de jocker_94 - 14-11-2008, 05:17 AM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de jocker_94 - 18-11-2008, 04:39 AM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de jocker_94 - 13-12-2008, 03:10 AM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de rosegur - 30-12-2008, 01:36 AM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de andreea_sakura - 04-01-2009, 04:00 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Eu Si Viata Mea Cu Peripetii(Hinata) HinataDulcika 3 3.237 12-08-2010, 01:29 PM
Ultimul răspuns: curcubeu fara culori
  Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;)) :XDark~Sakura~Angel:* 31 40.454 28-02-2009, 12:38 PM
Ultimul răspuns: Drama Queen
  Hinata Naruto Sasuke sakura o iubire nebuna hinata_flory95 16 23.054 19-02-2009, 08:55 PM
Ultimul răspuns: Andrutza
  E prea tarziu (Naruto & Hinata) jocker_94 12 11.191 24-01-2009, 07:49 PM
Ultimul răspuns: BlueGum
  Vis si Realitate (Naruto & Hinata Love story) jocker_94 13 11.684 16-12-2008, 07:01 PM
Ultimul răspuns: Apathy
  o dragoste interzisa (hinata&neji) pufu_pis_pis 8 7.137 23-08-2008, 07:55 PM
Ultimul răspuns: pufu_pis_pis

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)