31-08-2008, 01:10 AM
"creeator de dependenta" - creator de dependenta
"a unei dimineati din luna Iulie" - a unei dimineti din luna Iulie
"aducand o noua zi oamnenilor" - aducand o noua zi oamenilor
"sa se tremine vreodata" - sa se termine vreodata
"si se gandea ga ar fi bine sa plece " - si se gandea ca ar fi bine sa plece
"-Dar Diego , abia am iesit de la dus ... Si mi-e foame... Spune brunetul .
-Lasa ca iti trece !" -
"Daca Diego nu avea ideea minunata de a pune patura peste el si Angel , sora lui ar fi ramas cu gura cascata timp de o saptamana." -
"-Diego , da-te jos de pe mine , sa nu ne vada sora ta asa ! Spuse Angel parca speriat .
-Las-o ca nu moare !" -
"Cu lacrimi in ochi fugea spre casa lui si se gandea ga ar fi bine sa plece o vreme din tara , din moment ce a vazut ca Diego il inseala cu prima fata care ii iese in cale.
�Voi pleca� Voi pleca� Sa nu il mai vad , in viata mea � Gandi el in timp ce un val de lacrimi ii invada obrajii catifelati ." - nu vreau sa plece Poate ar fi mai bine daca ar vorbi cu Diego si l-ar intreba cine este acea fata
So...deabia astept urmatorul capitol! Chu!
:bye:
"a unei dimineati din luna Iulie" - a unei dimineti din luna Iulie
"aducand o noua zi oamnenilor" - aducand o noua zi oamenilor
"sa se tremine vreodata" - sa se termine vreodata
"si se gandea ga ar fi bine sa plece " - si se gandea ca ar fi bine sa plece
"-Dar Diego , abia am iesit de la dus ... Si mi-e foame... Spune brunetul .
-Lasa ca iti trece !" -
"Daca Diego nu avea ideea minunata de a pune patura peste el si Angel , sora lui ar fi ramas cu gura cascata timp de o saptamana." -
"-Diego , da-te jos de pe mine , sa nu ne vada sora ta asa ! Spuse Angel parca speriat .
-Las-o ca nu moare !" -
"Cu lacrimi in ochi fugea spre casa lui si se gandea ga ar fi bine sa plece o vreme din tara , din moment ce a vazut ca Diego il inseala cu prima fata care ii iese in cale.
�Voi pleca� Voi pleca� Sa nu il mai vad , in viata mea � Gandi el in timp ce un val de lacrimi ii invada obrajii catifelati ." - nu vreau sa plece Poate ar fi mai bine daca ar vorbi cu Diego si l-ar intreba cine este acea fata
So...deabia astept urmatorul capitol! Chu!
:bye: