30-08-2008, 10:13 PM
10.Revenirea
El se apropie cu buzele sale spre Sakura ce dormea ca un inger si ii dadu un sarut foarte romantic.Sakura isi deschise ochii de smarald si vedea doi ochi inchisi simtind niste buze catifelate lipite de ale ei.Aceasta isi dadu seama cine e si il imbratisa sarutandu-l pasional.
-Se pare ca Sasuke va avea o sotie.spuse Naruto
,,Iar eu voi ramane cu Hinata”spuse Naruto visator
In acel moment Hinata se ridica greu si pasea usor pana in camera unde se aflau toti.Aceasta a tusit iar toti se uitara la ea.Sasuke si Sakura rupse sarutul pentru a vedea cine a tusit.
-Hinata!spuse Sakura ce se ridica grau alergand spre ea imbratisand-o.
-Sakura….spuse Hinata
-Imi pare rau pentru tot ce s-a intamplat.spuse Sakura cu lacrimi in ochi.
-Domnisoarelor!spuse Karin
Aceastea se intoarsera uitandu-se la doctorita ce era gata sa planga de emotie.
-Trebuie sa va odihniti daca vreti sa va externez.spuse cu un zambet dulce pe chip
-Da doamna.spuse cele 2 fete
Amandoua se intoarsera in patul lor unde s-au pus pe somn pentru ca erau foarte obosite.Sasuke se duse langa Sakura la pat tinand-o de mana si Naruto de asemenea.Dupa vreo doua ore de dormit intes ,,cele 2 frumoase adormite se trezira”.
-In sfarsit vati trezit.spuse Naruto cu mainele la ceafa.
Cele doua zambira si Sakura ii spune Hinatei:
-Ma ierti pentru tot ce s-a intamplat?
-NU!!!
-Serios?intreba Sakura gata sa planga
-Glumeam.Normal ca te iert.spuse Hinata
-Ooo ce mai speriat.spuse Sakura
-Da,Hinata ma ierti si pe mine?intreba Naruto cu niste ochi de catelus
-Si pe mine ma ierti Hinata?intreba Sasuke
-Am fost niste gaini fara creier de ne-am batut in halul asta.spuse Naruto
-Vorbeste pentru tine.spuse Sasuke gata sa sara pe el pentru aceea fraza cu gainile
-Hmm…Va iert daca si voi va iertati.spuse Hinata
Acestia dupa mooolte vorbe de iertat si chestii dastea sosi Karin cu o fata foarte serioasa.
-Ce s-a intamplat doamna Karin?intreba Hinata
-Tatal tau….
-Ce e cu tatal meu?intreba aceasta ingrijorata
-Traieste!spuse fericita Karin
Toti ramasesera uimiti.
-Dar cum a supravietuit?
-Se pare ca e o persoana foarte puternica.
-Pot sa-l vad?
-Sigur.
Aceasta intra in camera tatalui sau uitanduse cum era bandajat si cum statea conectat de niste aparate ce din cand in cand ticaiau.
-Tata…
-Hinata,vreau sa iti spun ceva.Daca am sa mor tu vei ramane conducatoarea clanului Hyuuga.
-Ce?
-Da tu vei fi noul conducator iar Neji te va apara.
Hinata ramasese uimita apoi spuse:
-Nu pot accepta asta.
-Stiu ca e greu dar trebuie sa o faci.Daca eu am sa mor capul familiei va fi in mainile tale.Plus ca ai invatat tot ce trebuie aproape toate tehnicile cele mai importante pentru a putea apara clanul.
-Se pare ca ai mare incredere in mine.
-Da am.Acum te rog poti pleca ca sa pot sa dorm?Sunt cam obosit.
Hinata pleca de acolo foarte ingandurata.Nu ii venea sa creada ca a fost aleasa pentru asa ceva.Ajunsa acolo Naruto a spus:
-Hinata acum poti pleca din spital.spuse fericit Naruto
Nu primea nici un raspuns.Era prea ingandurata ca sa ii raspunda.
-Ai patit ceva?
Pana la urma se trezi din visare si spuse:
-Nu,ma simt bine.
Toti cei 4 iesira din spital afara la caldura soarelui.Apusul soarelui era minunat.Petale de flori de cires erau plimbate de catre vant iar pasarelele inca ciripeau un cantec minunat.Acel peisaj in care se aflau toti era foarte minunat.Parca totul le zambea cand ii vedea.Ajunsi fiecare la casele lor toti au facut acelasi lucru:au mancat,sau schimbat si sau pus in pat gata sa adoarma.Dar Hinata nu putea adormi din cauza ce ii spusese tatal sau.
El se apropie cu buzele sale spre Sakura ce dormea ca un inger si ii dadu un sarut foarte romantic.Sakura isi deschise ochii de smarald si vedea doi ochi inchisi simtind niste buze catifelate lipite de ale ei.Aceasta isi dadu seama cine e si il imbratisa sarutandu-l pasional.
-Se pare ca Sasuke va avea o sotie.spuse Naruto
,,Iar eu voi ramane cu Hinata”spuse Naruto visator
In acel moment Hinata se ridica greu si pasea usor pana in camera unde se aflau toti.Aceasta a tusit iar toti se uitara la ea.Sasuke si Sakura rupse sarutul pentru a vedea cine a tusit.
-Hinata!spuse Sakura ce se ridica grau alergand spre ea imbratisand-o.
-Sakura….spuse Hinata
-Imi pare rau pentru tot ce s-a intamplat.spuse Sakura cu lacrimi in ochi.
-Domnisoarelor!spuse Karin
Aceastea se intoarsera uitandu-se la doctorita ce era gata sa planga de emotie.
-Trebuie sa va odihniti daca vreti sa va externez.spuse cu un zambet dulce pe chip
-Da doamna.spuse cele 2 fete
Amandoua se intoarsera in patul lor unde s-au pus pe somn pentru ca erau foarte obosite.Sasuke se duse langa Sakura la pat tinand-o de mana si Naruto de asemenea.Dupa vreo doua ore de dormit intes ,,cele 2 frumoase adormite se trezira”.
-In sfarsit vati trezit.spuse Naruto cu mainele la ceafa.
Cele doua zambira si Sakura ii spune Hinatei:
-Ma ierti pentru tot ce s-a intamplat?
-NU!!!
-Serios?intreba Sakura gata sa planga
-Glumeam.Normal ca te iert.spuse Hinata
-Ooo ce mai speriat.spuse Sakura
-Da,Hinata ma ierti si pe mine?intreba Naruto cu niste ochi de catelus
-Si pe mine ma ierti Hinata?intreba Sasuke
-Am fost niste gaini fara creier de ne-am batut in halul asta.spuse Naruto
-Vorbeste pentru tine.spuse Sasuke gata sa sara pe el pentru aceea fraza cu gainile
-Hmm…Va iert daca si voi va iertati.spuse Hinata
Acestia dupa mooolte vorbe de iertat si chestii dastea sosi Karin cu o fata foarte serioasa.
-Ce s-a intamplat doamna Karin?intreba Hinata
-Tatal tau….
-Ce e cu tatal meu?intreba aceasta ingrijorata
-Traieste!spuse fericita Karin
Toti ramasesera uimiti.
-Dar cum a supravietuit?
-Se pare ca e o persoana foarte puternica.
-Pot sa-l vad?
-Sigur.
Aceasta intra in camera tatalui sau uitanduse cum era bandajat si cum statea conectat de niste aparate ce din cand in cand ticaiau.
-Tata…
-Hinata,vreau sa iti spun ceva.Daca am sa mor tu vei ramane conducatoarea clanului Hyuuga.
-Ce?
-Da tu vei fi noul conducator iar Neji te va apara.
Hinata ramasese uimita apoi spuse:
-Nu pot accepta asta.
-Stiu ca e greu dar trebuie sa o faci.Daca eu am sa mor capul familiei va fi in mainile tale.Plus ca ai invatat tot ce trebuie aproape toate tehnicile cele mai importante pentru a putea apara clanul.
-Se pare ca ai mare incredere in mine.
-Da am.Acum te rog poti pleca ca sa pot sa dorm?Sunt cam obosit.
Hinata pleca de acolo foarte ingandurata.Nu ii venea sa creada ca a fost aleasa pentru asa ceva.Ajunsa acolo Naruto a spus:
-Hinata acum poti pleca din spital.spuse fericit Naruto
Nu primea nici un raspuns.Era prea ingandurata ca sa ii raspunda.
-Ai patit ceva?
Pana la urma se trezi din visare si spuse:
-Nu,ma simt bine.
Toti cei 4 iesira din spital afara la caldura soarelui.Apusul soarelui era minunat.Petale de flori de cires erau plimbate de catre vant iar pasarelele inca ciripeau un cantec minunat.Acel peisaj in care se aflau toti era foarte minunat.Parca totul le zambea cand ii vedea.Ajunsi fiecare la casele lor toti au facut acelasi lucru:au mancat,sau schimbat si sau pus in pat gata sa adoarma.Dar Hinata nu putea adormi din cauza ce ii spusese tatal sau.