28-04-2013, 08:18 PM
1.
Ma indreptam frumusel spre casa, in autobuz, facand studiu de corp Arab. Publicul meu, format din doi parinti asezati vis a vis si copilul lor care statea langa mine, mancau popcorn in timp ce se uitau cum desenam.
Deodata vine o batrana cu un aer solemn si cu un buchet de trandafiri si e posteaza cu tupeu langa mine, incercand sa imi capteze atentia. Eu eram concentrata la hasura, asa ca nu am reactionat in nici un fel.
Batrana: Hai, ce mai stati?
Eu: Pardon?
Batrana: Ridicati-va! Ori tu, ori copilul!
*WTF face*
Eu: Ma scuzati...doamna, insa eu am probleme si copilul are probleme. In plus, desenez, asa ca nu imi intrerupeti procesul.
Parintii: Ce tupeu la ea!
Intr-un final s-a asezat si a inceput sa se holbeze cum desenam.
2.
Tata imi aduce un manunchi de flori culese din padure. (cat un tub gros de desen)
Eu: Ce este cu...astea? *uitandu-se urat la diversitatea de chestii galbene, albe si cu multe frunze*
Tata: Ti-am adus flori, sunt frumoase nu-i asa? Poti sa faci ceai din ele!
Eu: ...da?
*Cateva ore mai tarziu*
Mama: De unde ai buruienie astea? *uitandu-se la fel de urat*
Eu: De la...tata...flori din padure. *zambet inocent*
Mama: Chestia asta este formata din buruieni.
Eu: Dar...spunea ca se poate face si ceai din ele.
Mama: Vezi florile acelea galbene? Sunt otravitoare.
Eu: O Doamne! Puteam sa mor!
3. *Citind continutul unui ceai*
Eu:...Petale de trandafir, ananas, cu aroma de manga...
Mama: Aroma de manga? Ce gust o avea?
Ma indreptam frumusel spre casa, in autobuz, facand studiu de corp Arab. Publicul meu, format din doi parinti asezati vis a vis si copilul lor care statea langa mine, mancau popcorn in timp ce se uitau cum desenam.
Deodata vine o batrana cu un aer solemn si cu un buchet de trandafiri si e posteaza cu tupeu langa mine, incercand sa imi capteze atentia. Eu eram concentrata la hasura, asa ca nu am reactionat in nici un fel.
Batrana: Hai, ce mai stati?
Eu: Pardon?
Batrana: Ridicati-va! Ori tu, ori copilul!
*WTF face*
Eu: Ma scuzati...doamna, insa eu am probleme si copilul are probleme. In plus, desenez, asa ca nu imi intrerupeti procesul.
Parintii: Ce tupeu la ea!
Intr-un final s-a asezat si a inceput sa se holbeze cum desenam.
2.
Tata imi aduce un manunchi de flori culese din padure. (cat un tub gros de desen)
Eu: Ce este cu...astea? *uitandu-se urat la diversitatea de chestii galbene, albe si cu multe frunze*
Tata: Ti-am adus flori, sunt frumoase nu-i asa? Poti sa faci ceai din ele!
Eu: ...da?
*Cateva ore mai tarziu*
Mama: De unde ai buruienie astea? *uitandu-se la fel de urat*
Eu: De la...tata...flori din padure. *zambet inocent*
Mama: Chestia asta este formata din buruieni.
Eu: Dar...spunea ca se poate face si ceai din ele.
Mama: Vezi florile acelea galbene? Sunt otravitoare.
Eu: O Doamne! Puteam sa mor!
3. *Citind continutul unui ceai*
Eu:...Petale de trandafir, ananas, cu aroma de manga...
Mama: Aroma de manga? Ce gust o avea?
�Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�