Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

NaruSaku [Shippuuden]

Capitolul 6 - Spre satul Konoha

Toti 3 intoarsera capul.
-Naruto,tu esti?!se auzi o voce de baiat
-Inari??spuse Sakura deodata cu blondul.
-Naruto,striga iar baiatelul.Puteam sa jur ca nu esti tu,esti foarte schimbat.
-Si tu te-ai schimbat,esti mai maricel ,zise el in timp ce ii ciufulii parul.
-Buna,Sakura!
-Buna Inari,ce mai faci?
-Bine,voiam sa merg sa ma antrenez ca sa devin si eu un erou ca si tatal meu.
-Sunt sigura ca ai sa devi un erau!reflecta Sakura.
-Wow si tu Sasuke esti schimbat!
-Cine?Eu?Nu sunt Sasuke.
-Asa e ,exclama fata.El este noul coleg de echipa,Sai.
-Aaa..scuze,Sai.Eu sunt Inari.
Sai citea putin din carte in timp ce Inari vorbea cu el.<<Nu e prea politicos deci sa citesc cat timp vorbesc cu cineva..aha deci>> si isi inchise cartea.
-Incantat de cunostinta,zambi brunetul cu ochii inchisi.
-Nu ati vrea sa veniti putin pe la noi la cina?va rog.
-Pai..nu am vrea sa te deranjam.
-Sa ma deranjati?In niciun caz,haideti sa va vada si mama.Si pe drum sa imi zici si mie ce s-a intamplat cu Sasuke.
Cei 4 ajunsesera la Inari acasa unde se intalnisera si cu mama sa carepregeatea mancarea si nu ii mai recunoscusera pentru cateva clipe, apoi plecara inapoi spre satul ascuns intre frunze.
Peste 2 ora la biroul celui de al 5 lea hokage.
<<Stiu bine ca erau 3 rapitori dupa cum descrisese acea batranica,dar cum de numai 2 erau cu Shizune,a scapat unul?Sau unul a ramas in satul nostru? daca este asa atunci trebuie sa gasesc un plan hmm..asta este!>> gandise ea.
-Tonton,ai grija de toate folile acestea si de bani cat ma duc sa imi fac o cafea..<<ce bine era sa fi fost Shizune aici>>,zise Tsunade.
-Tsunade transformase repede porcul dupa infatisarea ei si se ascunse.Peste 5 minute un baiat intra in camera si ii daruise o ceasca de cafea.Ea daduse din cap in semn de multumire si bause toata ceasca si adormise.Hotul luase tratatul de pace pe care voia sa le rupa si banii pe care ii gasise in portofel apoi sari pe geam.Sakura intra in camera pentru a o saluta pe Tsunade.
-Tsunade-sama!spuse ea in timp ce intra in camera.Tsuna....ceeee???ati baut si ati adormit sau ce s-a intamplat?
-inapoi ticalosule,se auzi o voce feminina afara.
Sakura alergase spre geam si o privea pe femeie.Ticalosul nu se orpise din alergat.tsunade isi folosi piciorul si crapa pamantul.baiatul cazuse apoi cel de al 5 lea hokage sari peste el lovindu-l.
-Acestea imi apartin!spuse ea.
-Cum de sunteti aici?eu v-am adormit daruindu-va o ceasca de cafea.
-Si credeai ca un hokage ca mine, este atat de prost sa cada intr-o capcana ridicola ca asta?Huh?
-Lasa-ti ma sa plec!striga adolescentul.
-Deci tu erai al treilea om despre care imi vorbise batranica aceea.Tu vii cu mine acum.
-Nuuuu!!
Afara erau Sai cu Naruto.Ei venisera sa vorbeaca cu Tsunade care se apropie de ei cu adolescentul in spinare.
-Buna baieti! spuse ea ranjind sunt cam ocupata acum vorbim mai tarziu..acest pusti trebuie sa plateasca pentru ceea ce a facut.
-Buna seara spusera in cor cei 2 baieti.
-Tsunade-sama!Am pregatit ce mi-ati spus,spuse Ino care iesise sa o anunte.
-Buna Sai!buna Naruto!Ce faceti? spuse ea zambind.
-Bine spusera si de data asta in cor.
-Sai..esti ranit,spuse ea trista..vino sa te vindec am sa iti dau si o pastila care chiar daca e amara te va face bine,ok?spuse blonda care il mangaie pe fata langa rana.Sai citea din cartea sa ca sa stie cum sa se comporte cu oamenii...<<Daca refuz se va supara probabil,atunci am sa merg daca tot ma va vindeca>>gandise el.
-Nu accept refuz,spuse ea in timp ce il prinse de mana,haide Sai iti vreau binele.
Ino pleca cu brunetul.Sakura tocmai coborase.
-Sakura hainde sa mai mancam ramen,zise blondul.
-Nu,daca vrei sa mancam vom manca ceva sanatos din salata si alte ingrediente .. facut de mine.Ce zici?
-Verdele nu e culoarea mea preferata..dar fie.
Cei 2 ajunsesera la Sakura acasa.Lumina era stinsa,nimeni nu era acasa.Parintii ei erau plecati de 2 zile si urmau ca a doua zi pe la pranz sa soseasca.Sakura il duse pe Naruto in camera ei foarte curata si ii prepara repede mancarea pe care i-o propusese astazi.Imdeiat ei mancasera .Naruto obosit isi daduse jacheta si ramasese in tricou apoi se tranti cu spatele pe patul ei .
-Naruto mai vrei?spuse ea.
-Nu multumesc,ma doare burta..rau.
-Stai,zise Sakura ,nu te misca.
Fata cu parul roz se apropie de blond,statea aproape deasupra lui si apoi cu doua degete facuse un cerc in jurul buricului in timp ce il vindeca pe Naruto.
-Te mai doare?
-Nu..
El ii lua mana si i-o pusese la inima.
-Aici ma doare;) de fapt inima mea bate ca nebuna de parca ar vrea sa iasa din piept.
Sakura se inrosi putin.il privi in ochi.Amadoi inchisesera ochi se apropiara unul de celalat foarte mult.Inimile lor bateau foarte tare,cei doi isi apropiasera buzele timp de cateva secunde pana cand o melodie incepuse deodata sa se auda foarte tare.
Ei se despartisera speriati.Sakura deschisese geamul.Muzica se auzea din ce in ce mai tare.
-Sakura!Striga Rock Lee.
Lee,sopti Gai sensei spune-in si ce ti-am zis sigur o va impresiona si o vei face nebuna dupa tine:-bd .
-Sakuraa!!!Te iubesc asculta aceasta serenada este pentru tine.
-^^" Oh Lee chiar nu era nevoie!spuse ea mirata.
-Exact !sparcenatule de ce trebuie intotdeauna sa strici momentele frumoase?
-Naruto?Ce cauti tu la Sakura la ora asta?
-Eu?Ce cauti tu la ora asta.Voiai sa ne surzesti sau sa ne spargi geamurile si nu stiai cum?
-Poftim?spuse mirat spranceana stufoasa.
-Sau poate ca nu e o idee atat de buna la ora asta cu serenada este aproape miezul noptii,zise Gai.mai bine sa o lasam pe Sakura sa se culce.Haide Lee sa strangem instumentele si sa mergem!
-Dar,Gai sensei..
-Niciun dar,am gresit ..haide.
<<Si totusi ce cauta Naruto la ora asta la Sakura,oare au avut o misiune si a ramas putin la ea sa il videce sau ce?poate il place pe Naruto mai mult ca pe mine. spuse in gand in timp ce pleca Rock Lee>>
-Offf..spuse naruto nervos.De ce Lee strica momentele frumoase,repeta Naruto.
-Naruto...
-De ce?Uf m-am saturat de sprancenatul asta ...
-Naruto..spuse mai tare Sakura.
-Nu pot sa cred ca si de data asta tot Lee ne deranjase..SS-Sakura-chan zi si tu ceva...
-TACI,Naruto !spuse rozalia.
Fata se apropie de el si il saruta.Naruto spera ca acest vis sa nu se mai termine niciodata.Cei doi cazusera in pat..

Urmatorul capitol il voi posta la ora 14:30..ce parere aveti de cele 2 noi capitole?:-?

Răspunsuri în acest subiect
NaruSaku [Shippuuden] - de Sayuri Chan - 24-08-2008, 12:03 AM
RE: NaruSaku[Shippuuden] continuarea - de Sayuri Chan - 26-08-2008, 09:27 PM
RE: NaruSaku [Shippuuden] - de Sayuri Chan - 26-08-2008, 10:59 PM
RE: NaruSaku [Shippuuden] - de Sayuri Chan - 27-08-2008, 02:29 PM
RE: NaruSaku [Shippuuden] - de reny_95 - 21-09-2008, 11:11 PM
RE: NaruSaku [Shippuuden] - de Denny - 22-09-2008, 07:38 AM
RE: NaruSaku [Shippuuden] - de Sayuri Chan - 24-08-2008, 01:48 PM
RE: NaruSaku [Shippuuden] - de Mitsukai Yoru - 24-08-2008, 02:20 PM
RE: NaruSaku [Shippuuden] - de Sayuri Chan - 24-08-2008, 03:44 PM
NaruSaku[Shippuuden] continuarea - de Sayuri Chan - 25-08-2008, 09:30 PM
RE: NaruSaku[Shippuuden] continuarea - de pufu_pis_pis - 25-08-2008, 09:39 PM