25-03-2013, 04:47 PM
Inca nu mi-am facut onorata prezenta deci am sa incep de pe acum. Il cam citesc de cand a fost ''scos din fabrica'' :)) si mi-a placut inca din primele capitole. Am zis de mai mult ori sa-mi las si eu amprenta, dar uite-ma acum:D. Scuze de intarziere.
Bon, sa trecem la fic. Mi-a placut si inca imi place naivitatea lui Jason, desi la inceput mi se parea un dur (la faptul ca nu poate fi pacalit usor), dar a cedat. Mike este ca o vulpe, siret si totusi ma cam uimeste sinceritatea lui cu Jason. Dragostea ce face din om. Multe
In ultimul capitol am si ras am si plans (in nici un caz:))..) Ma bucura faptul ca vor deja sa se afle adevarul. Sa vedem ce ii va face tatal lui (Mike), sper doar sa ma amuz ca urasc dramele (parerea mea :D )
*hugs*
Bon, sa trecem la fic. Mi-a placut si inca imi place naivitatea lui Jason, desi la inceput mi se parea un dur (la faptul ca nu poate fi pacalit usor), dar a cedat. Mike este ca o vulpe, siret si totusi ma cam uimeste sinceritatea lui cu Jason. Dragostea ce face din om. Multe
In ultimul capitol am si ras am si plans (in nici un caz:))..) Ma bucura faptul ca vor deja sa se afle adevarul. Sa vedem ce ii va face tatal lui (Mike), sper doar sa ma amuz ca urasc dramele (parerea mea :D )
*hugs*
![[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif]](https://i.pinimg.com/originals/a1/75/04/a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif)
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”