23-03-2013, 06:31 PM
Sii mai intai de toate sa-mi dau doua palme! Auuuu T_T Meritam asta. Ce-am facuut? O_O Gomene' cand am vazut ca ai postat doua capitole, mi s-a luminat fata Ador penultimul capitol, ce, ce atitudine avea Aoi..am ramas socata. Blairr... >.< ce te iubesc Ador ultima parte, m-a incins cu adevarat. Huh
Ultimul capitol a fost fain. Mi-a placut faza dintre Aoi si Mark deja mi-am imaginat ce fata avea cand a vazut semnele, daar nu mi-a placut ca l-a luat la pumni pe frumuselul meu!! Nu a fost vina lui, pana la urma el s-a dat la Blair, nu? Si daca el nu a putut rezista tentatiei micutului ce sa faca? Oricum ador capitolele! >.<'' ! Te pup pisi. Inca o data, super capitolul!!
Ultimul capitol a fost fain. Mi-a placut faza dintre Aoi si Mark deja mi-am imaginat ce fata avea cand a vazut semnele, daar nu mi-a placut ca l-a luat la pumni pe frumuselul meu!! Nu a fost vina lui, pana la urma el s-a dat la Blair, nu? Si daca el nu a putut rezista tentatiei micutului ce sa faca? Oricum ador capitolele! >.<'' ! Te pup pisi. Inca o data, super capitolul!!
The world is different. Depends how each looks at the world ^ ^ I dare to look in colors ^ ^