Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

I hate that I love you!

Comm: ohayo_angel: ca intotdeauna ma sustine si da cred ca mi-era foame :)) ma bucur ca-ti place si ca ai observat o schimbare :)
Lain: Multumesc pentru com, ma bucur ca te-ai amuzat pe seama ficului/mea. Genial, multumesc.

Here I am with the next:

Rece, totul e rece si negru in fata ochilor. Am ramas doar in maieul alb ca zapada.
-Lasa-ma idiotule, lasa-ma! Matahala ce esti, date de pe mine! Imi provoci scarba, animalule!! Strig cat pot eu de tare.
-Taci dra*u' din gura oricum nu te aude nimeni! Imi spune si simt cum ma ustura obrazul stang. Imi lipise o palma de toata uratimea.
-Ajutor! Va rog ajutati-ma! Cineva, oricine! Srig cat de tare pot si simt cum trage de pantaloni. Lacrimile imi navalira obrajii rosii. Nu vreau, de ce eu? Nu am facut nimic, nu le-am facut nimic. Nu mai vedeam nimic din cauza lacrimilor, doar incetosat, auzind un zgomot cum ar cade cineva dupa care o voce mirifica:
-Nenorocitilor, ce credeti ca faceti! Ma sterg repede la ochi si vad parul blond ca spicele si ochii ca doua safire pretioase. El este, m-a salvat, cand lumea se prabusea asupra mea.

Kira-kun pov.
Azi implineste 18 ani. In momentul acesta, sigur sta in fata semineului, tinuta in brate si rasfatata de iubitul ei . Am incercat, am stat cu multe fete, dar nici una nu m-a atras. Nu mia facut sa-mi bata inima si sa simt aceea senzatie de fluturasi in stomac, sa vibrez cand o ating, pur si simplu sa o iubesc. Nu, nu am avut parte de asa ceva si stiu si cauza. Cand a plecat mi-a luat si inima. Gandindu-ma la toate acestea , m-am enervat, asa ca iau geaca si ghetele iesind afara. Ma plimb putin prin imprejurimi pana ma calmez. Niste zgomote se aud din apropiere, dar nu-mi dau seama de unde. Peste cateva momente aud o vece de fata, care vorbea sau mai bine spus tipa la cineva. Ma indrept repede spre locul de unde s-a auzit, dar ma blochez. Aud din nou tipete de ajutor si alerg cat pot de repede. S-aud din ce in ce mai tare, iar directia duce spre casa ei. Nu se poate.... Inima o ia razna cand imi dau seama ca este ea. Aceasi claie lunga de par alb natural. Oare este ea? Stai, ce fac in loc sa o ajut eu ma gandesc ca prostul. Ajung in doi timpi si trei miscari acolo si "smulg" lipitoarea de deasupra fetei si-i trag un pumn in fata, urmat de inca doi in stomac.
-Nenorocitilor ce credeti ca faceti? Strig uitandu-ma cu ura la celalalt care de ceva vreme ii daduse drumul bietei fete. Acesta cade jos ghemuit si plangandu-se ca-l doare. Celalalt tip vazand scena il ajuta sa se ridice si fug mancand pamantul. Fata se uita la mine cu ochii rosii, da rosii, nu avea lentile. Deodata simt cum sunt rapus la pamant si buzele mele sunt presate de buzele-i catifelate. Plangea din nou. De ce? Cred ca de fericire, recunostinta? Te iubesc! Nu stii ce teroare , ma bucur ca ai venit. Stiam ca vei veni si ma vei salva! Spune aceasta sughitand de plans.
-Kira?! Pun o intrebare retorica, iar ea dadu' afirmativ din cap. Inima mi-o lua razna, iar emotiile si zambetul isi face aparitia. Atunci influentat de sentimente am trantit-o jos, acum fiind eu deasupra ei. Ma apropii usor de fata ei, si intind mana spre obrazul stang al ei . Era mult mai rosu plus ca a tresarit cand l-am atins.
-Gorilele alea au dat in tine? Spun nervos, fata spunandu-mi ca nu conteaza. Am imbratisat-o strans simtindu-i aroma, depunandu-i un sarut pe par. Simt o pereche de buze reci lipite pe gatul meu fierbinte. De cand a devenit asa perversa? Imi repet in gand, dupa care incep sa ma amuz pe seama mea. O sarut incet, dupa care observ ce bou sunt. Ea era imbracata intr-un maieu, iar mie imi ardea de sarutat. O ridic incet sus si o sprijin de mine in imp ce ii dau hanoracul ei si geaca mea. Aceasta a dat negativ din cap, spunandu-mi sa ma imbrac bine. Am suras si iam zis sa nu-si faca griji pentru mine. Ce s-a schimbat, in sensul bun desigur. Era mult mai prietenoasa si arata bine. Ajungem intr-o clipa acasa la mine, unde mama ramane surprinsa de musafirul nostru. O imbratiseaza lung si o complimenteaza din zece in zece secunde. Pana la urma ii fac semn fetei sa vina dupa mine, iar ea ii cere scuze mamei dupa care veni. Urcam scarile si ajungem in camera mea. Kira pasi timida in camera mea alba cu exceptia tavanului albastru. In partea opusa a usii se afla un birou iar putin mai sus era asezat o plasma neagra la fel ca dulapul din dreapta patului meu, cu cearsafuri albe si o covertura crem deasupra. Se uita la camera uimita, fiind prima data cand se afla aici. O poftesc sa se aseze pe pat sau pe fotoliu.
Kira-chan pov.
Paseam pentru prima data in camera lui. Mereu eram curioasa cum arata defapt camera sa. Ma asteptam sa fie dezordonata , dar surpriza este luna si bec. Acesta imi spune sa ma asez unde vreau, asa ca ma asez pe pat uitandu-ma la el. Acesta coboara repede jos si aduce o tava cu fursecuri si doua pahare de cola. Inainte sa gust ceva il intreb daca pot sa fac o baie, fiindca ma simt murdara si degustata. Acesta ma pofti in baie, iar eu intru si dau drumu la dus. Astept cinci minute sa se umple cada si ma bag in apa. Cat de relaxant... Imi torn in cada spumant, iar pe burete pun gel de dus .Incep sa-mi frec tot corpul cu putere chiar daca ma durea, numai asa puteam sa scap de senzatia aia de greata si sila. Stai un pic asta nu este gel de dus pentru femei, e gel de dus de barbati. O Doamne, e a lui Kira. Recunosc parfumul asta si dintr-o mie. Mereu venea cu acest miros la scoala. Cat timp e al lui nu-i nici o problema. Incep sa rad la cat de nebuna sunt. M-am schimbat mult, iar el si mai mult. Sigur, doar are 19 ani, de ce ma mir, nu stiu. S-a mai inaltat, dar tot siluetic a ramas. Aceasi ochi albastri ca safirul, acelasi par blond, doar putin mai lung, acelasi farmec ca intotdeauna, care inebuneau fetele. Acum nici nu-mi inchipui, chiar asa. Oare are prietena? Nu cred ca e posibil sa fie singur adica, ce naiba? Baiat inalt, slab, blond, doua lagune in loc de ochi si frumos. Ce mai vrei? Ies din cada si imi infasor un prosop in jurul corpului si unul in cap pentru par.
-Hopa cred ca am uitat de haine de schimb. Spun cu voce tare in timp ce descui usa de la baie si pasesc in camera. Kira cred ca era jos, fiindca in camera nu se afla nimeni. Imi sare in ochi o rochie rosie cu dantela neagra cu putin decolteu si cam scurta? Sau mi se pare? Cred ca e de-a mamei lui. Imbrac rochia repede si ma privesc in oglinda socata. Eram perfecta, imi statea perfect.
-Stiam ca o sa-ti vina ca trasa! Spune o voce cunoscuta, dar care nu era lui Kira. Ma intorc repede si vad o femeie trecuta de prima varsta, cu ochii ca doua oceane, iar parul ca spicele graului, lung pana la solduri. Se vedea de unde a mostenit blondul frumusetea.
-Doamna Tania, multumesc, e superba. Ii spun mamei blondului radiind de bucurie.
-Oh draga mea, spune-mi Tania, stiu ca numai sunt copila, dar imi place sa cred ca sunt inca in floarea varstei. Spune blonda razand politicos. Aceasta se aseza pe pat , facandu-mi semn sa ma asez langa ea. O intreb unde se afla fiul ei, iar imi raspunde ca l-a trimis pana la magazinul din apropiere.
The world is different. Depends how each looks at the world ^ ^ I dare to look in colors ^ ^

Răspunsuri în acest subiect
I hate that I love you! - de RosetteFoxy - 17-10-2012, 07:02 PM
I hate that I love you! - de RosetteFoxy - 22-10-2012, 09:19 PM
RE: I hate that I love you! - de ohaio_angel - 03-12-2012, 04:24 PM
I hate that I love you! - de RosetteFoxy - 09-12-2012, 05:50 PM
RE: I hate that I love you! - de ohaio_angel - 09-12-2012, 07:36 PM
I hate that I love you! - de RosetteFoxy - 25-12-2012, 09:02 PM
RE: I hate that I love you! - de ohaio_angel - 03-01-2013, 03:27 PM
I hate that I love you! - de RosetteFoxy - 20-01-2013, 09:25 PM
RE: I hate that I love you! - de ohaio_angel - 21-01-2013, 02:51 PM
RE: I hate that I love you! - de Lain - 24-01-2013, 01:24 AM
I hate that I love you! - de RosetteFoxy - 25-01-2013, 05:47 PM
RE: I hate that I love you! - de Lain - 25-01-2013, 09:49 PM
I hate that I love you! - de RosetteFoxy - 01-02-2013, 08:01 PM
RE: I hate that I love you! - de ohaio_angel - 01-02-2013, 10:06 PM
RE: I hate that I love you! - de Lain - 02-02-2013, 03:02 AM
RE: I hate that I love you! - de RosetteFoxy - 14-02-2013, 04:45 PM
RE: I hate that I love you! - de ohaio_angel - 14-02-2013, 07:39 PM
RE: I hate that I love you! - de Lain - 14-02-2013, 09:06 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] The Passion of Hate [+16] sickness 0 1.959 14-09-2012, 11:40 PM
Ultimul răspuns: sickness
  Hate, no Love Liar 2 3.102 20-01-2012, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  I can't hate you Peppers 0 1.960 18-12-2011, 04:15 PM
Ultimul răspuns: Peppers
  [split] I hate you but I love you+18 Ɖʋℓcικ`Иɛвʋиικ 8 3.965 15-08-2011, 04:41 PM
Ultimul răspuns: ^Ciresica^
  I hate you but I love you+18 Pคnđค. 9 5.642 15-08-2011, 01:14 AM
Ultimul răspuns: Candy_Girl_Love.
  ,,I hate you because I love you!'' pinguin 2 2.731 22-07-2011, 09:28 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  I Hate Love Alle 16 9.030 15-07-2011, 10:23 AM
Ultimul răspuns: Denisa_Deny
  I hate you but I love you+18 Pคnđค. 3 3.188 26-06-2011, 11:19 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Hate or Love DiamondZ 7 4.293 05-06-2011, 10:15 PM
Ultimul răspuns: Flash
  I hate maths. I love my teacher [+16] A'Svear 47 31.359 18-01-2010, 10:09 PM