Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Cum sa te indragostesti in trei pasi simpli.

II. Neatentia costa ? Nu, e altceva.

Am deschis ochii incet, simtindu-mi corpul foarte greu. M-am uitat in jur, nu stiam unde sunt sau cine era cu mine. Am incercat sa-mi ridic mana dar nu mi-o simteam, tot ce vedeam era alb. Am incercat sa zic ceva insa tot ce am putut sa fac a fost sa momai. Lumina a inceput sa dispara, in fata mea incepea sa apara Jenny.

- Lance ! Lance, esti bine ?! a inceput cu intrebarile si m-a ajutat sa ma ridic. Hainele mele albe, outfitul de vrajitor ca sa-i spun asa era rosu tot..de sangele meu. Ranile imi era vindecate de Jenny, tata era acolo. M-a privit lung si mirat si si-a pus mana pe fruntea mea.

-Lance, ce s-a intamplat cu tine, parca erai atent. ti-ai putat medalionul ? M-a intrebat dandu-mi la o parte capa. Mi-am pus mana la gat incet. Medalionul nu mai era acolo. Ce s-a intamplat cu el. Am incercat sa ma ridic brusc insaam cazut fara putere. Desi ranile erau vindecate , sangele meu era pe jos, pe haine , numai in corpul meu nu. Tata m-a prins si i-a spus ceva lui Jenny. Aceasta a dat din cap si m-a ridicat in aer.

- Inchide ochii, o sa para mai putin decat va fi .. a spus si s-a ridicat in picioare si si-a pus mainile peste chipul meu. Am facut ce mi-a cerut… nu ca aveam alta optiune. Mi s-a facut somn, asa ca m-am lasat dus de val. inca nu-mi venea sa cred ca Tyrone era dintre ei. Oare ce voi face daca mai vine la scoala ? imi era frica cand ma gandeam la el… dar imi era frica de ceea ce se intamplase, Ty… ah, nu puteam. Inima mea batea prea tare , eram indragostit prea tare de el. Numai , nu doream dar… Am inspirat, simtind aer curat. inseamna ca eram gata. Am deschis ochii si m-am ridicat in fund. Eram in camera mea, afara batea vantul dar geamul imi era deschis. Mi-am dus mana la gat, simtindu-mi pielea intacta… sau ma rog, aproape intacta. M-am ridicat incet si mi-am scos inelul de pe deget, l-am lasat pe noptiera si m-am uitat in oglinda. Am inghetat, nu mai puteam sa ma misc de frica.

-Lance, te-ai trezit ? a intrat tata pe usa si cand m-a vazut s-a apropiat repede de mine. Lance, ce dracu a fost creatura care te-a atacat ? m-a intrebat panicat. I-am dat peste mana si i-am spus sa ma lase in pace. A scos telefonul si a plecat. M-am uitat din nou in oglinda, simtind ca mor. Ochii mei… sau ma rog, cel drept era gri si la fel si jumptate din cel stang. Aratam ca un ciudat. Parul meu avea radacinile rosii ca focul, ca ale demonilor. Ty nu avea cum sa-mi faca asta. M-am imbracat repede, mi-am pus inelul si ochelarii. Pe gat se vedeau urmele de dinti ca niste puncte. Am inceput sa tremur insa am incercat sa ignor asta. Poate era temporar.

- Tata, cat am stat aici ? l-am intrebat dupa ce m-am imbracat si am mers la el. M-a privit si m-a ciufulit.

- De data asta cinci zile… si evident ca s-a intamplat ceva cu corpul tau. Sigur nu ai vazut cine te-a atacat ? m-a intrebat ingrijorat. M-a pus un pahar cu suc naturat si mi l-a dat. Nu stiam ce sa-i zic… daca-i ziceam, Tyrone pleca din scoala si sincer… eram prea indragostit de el ca sa vad raul care mi l-a facut.

-Mhnn… am dat din cap in semn ca nu si am baut putin din suc. Cinci zile ? Oau, asta a fost foarte mult…luand in considerare faptul ca atunci cand eram ranit stateam maxim doisprezece ore. M-am ridicat si i-am spus “la revedere ” tatalui meu apoi am plecat. Am incercat sa-mi ascund ochii cu o pereche de ochelari iar parul cu o sapca, dar nuimi reusea. Nu suportam sapca si ochelarii de sare asa ca am oftat si am renuntat. Cand am ajuns la scoala m-am uitat cu frica in jur. Nu stiam ce sa fac.

Am pasit pe hol privind in jur. Nu am vazut pe nimeni inca pe care sa recunosc.. asta pana cand am simtit o mana pe umar urmat de o voce cunoscuta.

- Iubire, cum de esti viu ? Ai venit sa-mi dai si restu’ ? mi-am intors speriat si l-am vazut pe Tyrone cu un zambet inocent. De ce nu-l impingeam ? Si pe deasupra imi simteam obrajii cum ard. Eram numai eu si el. Iubire, a continuat privindu-ma in ochi, uite nu putem sa vorbim aici se uita lumea… vino! si m-a tras de mana pana cand am intrat in cabinetul doctorului. Illasam, eram un cretin si il lasam! A ranjit si m-a pupat pe frunte.

- Ah..uita-te la tine… a spus si mi-a apucat barbia, par perfect, ochi de …demon, vrei sa te sarut ? m-a intrebat. Lance, te-ai recuperat complet ?

-Tyrone, ce vrei de la mine ? Ce ti-am facut ? am intrebat fara putere. M-a ciufulit si mi-a luat mana. Mi-a pupat-o si , dupa ce a spus ca sunt simpatic m-a muscat din nou. Am inchis ochii si l-am lasat. Necrumantii, chiar daca au puterea de a atrage persoanele de care sunt interesante, eu nu am fost niciodata atras de unul sau una si de multe ori eram tinta..Tyrone ori nu-si folosise puterile si eu m-am indragostit ori e prea puternic chiar si pentru mine.

-Te…plac! am spus si el s-a oprit. A clipit des si si-a lins buzele.

- De ce ? Eu nu ti-am facut nimic… a spus dandu-mi drumul. A zambit si m-a pupat scurt pe buze.Ne vedem mai incolo iubire…
[Imagine: tumblr_mpuhec1aWc1s1nfrco1_250.gif][Imagine: tumblr_mpuhec1aWc1s1nfrco3_250.gif]
I keep falling in love, falling in love
When I see you, my heart oh oh oh oh
Falling in love falling in love
I just want you, what should I do boy

Răspunsuri în acest subiect
RE: Cum să te îndragostești în trei pași simpli. - de Natsuru - 11-01-2013, 01:43 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dragostea eterna dureaza trei luni crazy little red 33 23.125 22-09-2012, 10:44 AM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Urme muritoare de pasi Aphrodisiac 3 2.862 22-01-2012, 07:26 PM
Ultimul răspuns: Lia
  Cand te indragostesti sakura_sasuke 3 4.673 20-11-2011, 03:21 PM
Ultimul răspuns: i Ramenn.
  Trei luni în Italia Ayu.Lore 3 2.882 06-11-2011, 06:51 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Pasi nehotarati matzaplouata 3 3.009 15-07-2011, 05:29 PM
Ultimul răspuns: Mizantropul
  Dragoste in pasi de dans **angels** 15 10.796 25-12-2010, 12:31 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  O echipa,trei fete Yoko-sama 13 7.534 10-12-2010, 10:45 AM
Ultimul răspuns: Yoko-sama
  In pasi de dans Shilpa 1 2.947 01-09-2010, 08:44 PM
Ultimul răspuns: Bloom.
  Trei minute! [+16] [yaoi] Aliss_anime 6 5.364 22-02-2010, 09:54 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 8.020 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)