24-08-2008, 03:44 PM
Capitolul 3 - Cadoul pentru Sakura
Mirosea din ce in ce mai urat langa Naruto.El se ridica sa se apropie de Sakura deoarece acolo mirosea oribil.Nu se ridica bine ca si calca in ceva moale.Blondul se uita in jos.
-Se pare ca Akamaru mi-a lasat un cadou ,spuse el mahnit.:-L si totusi gandi el ,asta inseamna noroc deci Sakura va veni cu mine la festival.
-Minunat!!striga el.
-Ti se pare minunat sa calci in rahat :-L ?spuse ea mirata.
-A nu spuse el razand ,cu mana la ceafa ,ma gandeam la altecva.<<He,he>>
Dupa ce Naruto se curata,Sakura se ridica de pe banca si ii spuse
-Mai mergem la festival sau nu8-|?>>.Imediat,striga Naruto .
Cei doi ajunsesera la locul stabilit,era frumos acolo,erau multe luminite,lumea se distra era putina aglomeratie.In timp ce se plimbau Naruto fuge repede spre standul unde se vindea vata de zahar pe bat.Cumparase una pentru rozalie care statea cu spatele la el.Baiatul bucuros alerga spre fata si nu se uita pe unde mergea asa ca se impiedica de ceva si scapase vata de zahar in parul roz si stralucitor al Sakurei.
-BAKA!!!!!>>urla ea furioasa si il pocni b-( pe Naruto. Astazi m-am spalat pe cap ..spuse ea putin mai calma.Rozalia se apropie de Naruto>
-Ce a fost in mintea ta cand ai facut asta?
Naruto putin ametit <<S-Sakura chan a fost un accident.M-am impiedicat de ceva.
Sakura> -Tu chiar nu te poti uita pe unde calci?[-( macar de ar fi prima data...Ea intoarce capul pentru a vedea de ce s-a impiedicat.Fata alerga repede spre obiect si striga.
-Naruto esti un geniu!Ea ridica obiectul de pe jos.
-Cum de sunt un geniu acum O.x?
-Nu vezi in ce ai dat?:70:priveste ce am in mana,spuse ea
-In sfarsit l-am gasit.. murmura Naruto...
-Portofelul doamnei Tsunade..si inca mai are bani:victorie:
-Crezi ca ...am putea sa ii zicem ca i-am gasit portofelul gol si sa i-l dam?
Sakura: Nici gand.. tzipa ea!!Sunt banii ei!
Naruto: De unde sa stie ea daca mai erau sau nu banii ei?
Sakura: Mai bine sa fim cinstiti!Si totusi parca as avea nevoie de niste bani..
Inner Sakura>Cha!Ia un banut!
Sakura>Nu mai bn ii las ,murmura ea.
Cei doi merg mai departe..Naruto se oprise la un stand.Blondul citea pe placutza<<Cine prinde cei mai multi pesti castiga marele premiu>>care era un ursulet roz gigantic de plus.
-Sakura!Asteapta putin ,spuse el.
La stand erau inca doi oameni.O fata bruneta cu parul prins intr-o coada , ochii mov si imbracata intr-o rochie purpurie destul de scurta iar langa ea mai era un barbat saten cu parul scurt si ochi albastri un tricou verde si niste pantaloni scurti albi,care tocmai cumparase un bilet.Dupa 2 min cei trei se pregateau pentru a prinde cati mai multi pesti.
-Am sa prind toti pestii urla Naruto..Ceilalti oponenti ai lui Naruto se uitau ciudat la el.
-Atentie toata lumea in aceste galeti trebuie sa puneti cati mai multi pesti..o sa aveti si obstacole asa ca aveti grija aveti si un timp limita 15 min..
-Start, tipa femeia de la stand.
-Hehe,asta este floare la ureche,pregatiti-va sa pierdeti! XD
-Kage bunshin no..
-Stai !fara justuri nu ai voie sa folosesti jutsuri , spuse femeia nervoasa.
-Of..bine bine oricum am sa prin toti pestii!Si fara justuri ai sa vezi!suspina Naruto.
Trecusera 5 minute,Sakura il privea razand pe blond.<<El nu renunta nicodata?spuse Sakura zambind.
Timpul expirase.Domana numara pestii.
-21 de pesti la domisoara bruneta,29 de pesti de la domnul sa vedem cati a prins baiatul acesta.
-27,28,29 cam atat ai prins,spuse ea.Se pare ca avem egalitate..
Sakura se apropiase de Naruto si de femeia care numara pestii se uita mai bine...
-Mai este un peste spuse ea zambind :victorie:
-Asa e!Daaa..Sakura am castigat!
Naruto ii inmana premiu Sakurei ranjind.
-Naruto..:"> chiar nu trebuia sa te uzi atat pentru mine,reflecta ea.
-Haide Sakura, ia premiul e al tau,pentru tine m-am chinuit atat.
Sakura il privise pe blond inrosindu-se..
-Cred ca e timpul sa plecam, spuse ea fercita.
Cei doi plecara spre casa.
-Vrei sa te conduc,vorbi el..
-Sigur ca da spuse ea.
Imediat ajunsesera la casa ei.
-Noapte buna,Sakura!:-h si Naruto se intoarse sa plece spre casa lui.
-Stai,spuse Sakura in timp ce il prinsese pe Naruto de mana.Multumesc spuse ea si ii dadu un pupic pe obraz...
Sfarsitul partii
Mirosea din ce in ce mai urat langa Naruto.El se ridica sa se apropie de Sakura deoarece acolo mirosea oribil.Nu se ridica bine ca si calca in ceva moale.Blondul se uita in jos.
-Se pare ca Akamaru mi-a lasat un cadou ,spuse el mahnit.:-L si totusi gandi el ,asta inseamna noroc deci Sakura va veni cu mine la festival.
-Minunat!!striga el.
-Ti se pare minunat sa calci in rahat :-L ?spuse ea mirata.
-A nu spuse el razand ,cu mana la ceafa ,ma gandeam la altecva.<<He,he>>
Dupa ce Naruto se curata,Sakura se ridica de pe banca si ii spuse
-Mai mergem la festival sau nu8-|?>>.Imediat,striga Naruto .
Cei doi ajunsesera la locul stabilit,era frumos acolo,erau multe luminite,lumea se distra era putina aglomeratie.In timp ce se plimbau Naruto fuge repede spre standul unde se vindea vata de zahar pe bat.Cumparase una pentru rozalie care statea cu spatele la el.Baiatul bucuros alerga spre fata si nu se uita pe unde mergea asa ca se impiedica de ceva si scapase vata de zahar in parul roz si stralucitor al Sakurei.
-BAKA!!!!!>>urla ea furioasa si il pocni b-( pe Naruto. Astazi m-am spalat pe cap ..spuse ea putin mai calma.Rozalia se apropie de Naruto>
-Ce a fost in mintea ta cand ai facut asta?
Naruto putin ametit <<S-Sakura chan a fost un accident.M-am impiedicat de ceva.
Sakura> -Tu chiar nu te poti uita pe unde calci?[-( macar de ar fi prima data...Ea intoarce capul pentru a vedea de ce s-a impiedicat.Fata alerga repede spre obiect si striga.
-Naruto esti un geniu!Ea ridica obiectul de pe jos.
-Cum de sunt un geniu acum O.x?
-Nu vezi in ce ai dat?:70:priveste ce am in mana,spuse ea
-In sfarsit l-am gasit.. murmura Naruto...
-Portofelul doamnei Tsunade..si inca mai are bani:victorie:
-Crezi ca ...am putea sa ii zicem ca i-am gasit portofelul gol si sa i-l dam?
Sakura: Nici gand.. tzipa ea!!Sunt banii ei!
Naruto: De unde sa stie ea daca mai erau sau nu banii ei?
Sakura: Mai bine sa fim cinstiti!Si totusi parca as avea nevoie de niste bani..
Inner Sakura>Cha!Ia un banut!
Sakura>Nu mai bn ii las ,murmura ea.
Cei doi merg mai departe..Naruto se oprise la un stand.Blondul citea pe placutza<<Cine prinde cei mai multi pesti castiga marele premiu>>care era un ursulet roz gigantic de plus.
-Sakura!Asteapta putin ,spuse el.
La stand erau inca doi oameni.O fata bruneta cu parul prins intr-o coada , ochii mov si imbracata intr-o rochie purpurie destul de scurta iar langa ea mai era un barbat saten cu parul scurt si ochi albastri un tricou verde si niste pantaloni scurti albi,care tocmai cumparase un bilet.Dupa 2 min cei trei se pregateau pentru a prinde cati mai multi pesti.
-Am sa prind toti pestii urla Naruto..Ceilalti oponenti ai lui Naruto se uitau ciudat la el.
-Atentie toata lumea in aceste galeti trebuie sa puneti cati mai multi pesti..o sa aveti si obstacole asa ca aveti grija aveti si un timp limita 15 min..
-Start, tipa femeia de la stand.
-Hehe,asta este floare la ureche,pregatiti-va sa pierdeti! XD
-Kage bunshin no..
-Stai !fara justuri nu ai voie sa folosesti jutsuri , spuse femeia nervoasa.
-Of..bine bine oricum am sa prin toti pestii!Si fara justuri ai sa vezi!suspina Naruto.
Trecusera 5 minute,Sakura il privea razand pe blond.<<El nu renunta nicodata?spuse Sakura zambind.
Timpul expirase.Domana numara pestii.
-21 de pesti la domisoara bruneta,29 de pesti de la domnul sa vedem cati a prins baiatul acesta.
-27,28,29 cam atat ai prins,spuse ea.Se pare ca avem egalitate..
Sakura se apropiase de Naruto si de femeia care numara pestii se uita mai bine...
-Mai este un peste spuse ea zambind :victorie:
-Asa e!Daaa..Sakura am castigat!
Naruto ii inmana premiu Sakurei ranjind.
-Naruto..:"> chiar nu trebuia sa te uzi atat pentru mine,reflecta ea.
-Haide Sakura, ia premiul e al tau,pentru tine m-am chinuit atat.
Sakura il privise pe blond inrosindu-se..
-Cred ca e timpul sa plecam, spuse ea fercita.
Cei doi plecara spre casa.
-Vrei sa te conduc,vorbi el..
-Sigur ca da spuse ea.
Imediat ajunsesera la casa ei.
-Noapte buna,Sakura!:-h si Naruto se intoarse sa plece spre casa lui.
-Stai,spuse Sakura in timp ce il prinsese pe Naruto de mana.Multumesc spuse ea si ii dadu un pupic pe obraz...
Sfarsitul partii