24-08-2008, 02:40 PM
:chuu:...Ce pisica scumpa...da ce fotogenica e? ...Cum ai reusit s-o prinzi ...asa ? a mea pana sa o fac sa stea inmi darama casa....What ever...sa nu veviez...deci deja sunt topita! Topita du8pa fic-ul tau...Are carevao matura, merge si aspirator...
am vazut si eu cateva greseli de tastare...dar nu'i nik...se intampla tuturor...actiunea conteaza o//o
asezand-usi -asezandu-si
sarutand-ul-sarutandu-l
:hot: :dead: pompieri..:-S....Super mia placut faza:! ce pervers e diego...nici nu avea de gand sa dea in el. si se pare ca celelat lua totul ca si cum de fiecare data cand facea ceva bun asa il rasplatea.......oricum teai oprit unde era mai interesant..astept nextul...
sa nu te sperii de comm-ul meu kilometric
Chuu!!!
Citat:. Era o dezordine de nedescris , ca dupa o tornada . Chiar si asa ar fi mai curat. Cafeaua pregatita de Diego era imprastiata pe masa si pe covor , scaunele rasturnate , paharele de pe bufet odata intregi acum erau sparte si pe toate sandwichi-urile erau cate una-doua gheme de blana grima intreb cn face curatenie.....super tare! sui eu am patito...dar fara sacaune ...doar trei pahare sparte...
am vazut si eu cateva greseli de tastare...dar nu'i nik...se intampla tuturor...actiunea conteaza o//o
asezand-usi -asezandu-si
sarutand-ul-sarutandu-l
Citat:-Ce ai sa-mi faci? Intreaba Angel speriat
-Opreste-te si ai sa aflii !
Brunetul fugea ca o pisica nebuna ce se credea la Formula 1 pana cand a fost prins de mana si izbit de perete . Cantaretul se uita speriat la iubitul sau crezand ca acesta o sa-l loveasca , dar Diego facu exact contrariul gandurilor lui Angel . Il saruta pe gat , de parca ar fi facut ceva bun .
-Diego� Ce faci? Intreaba brunetul .
:hot: :dead: pompieri..:-S....Super mia placut faza:! ce pervers e diego...nici nu avea de gand sa dea in el. si se pare ca celelat lua totul ca si cum de fiecare data cand facea ceva bun asa il rasplatea.......oricum teai oprit unde era mai interesant..astept nextul...
sa nu te sperii de comm-ul meu kilometric
Chuu!!!