Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Cum sa te indragostesti in trei pasi simpli.

>>>
Titlu : Cum sa te indragostesti in trei pasi simpli.
Varsta minima: 16
Gen: shounen-ai, school life, fantasy
Limba: Romana
Observatii cu privire la continut: Ma gandeam sa fac ceva diferit, nu stiu ce se va intampla pe parcurs, ideea a fost scris la scoala, nu am scris mare branza. Vreau sa va anunt de pe acum ca niciunul dintre personaje NU ESTE si NU VA FI vampir. Alte feluri de demon, dar VAMPIRII nu vor fi o rasa principala.
Tipul de comentariu solicitat: Simpla ( chiar nu ma intereseaza, vreau sa va placa )
Disclaimer - Nu detin nici o imagine a personajelor, melodii , actori , catareti ce vor aparea in fic si nu fac profit de pe urma lor

>>>

I. Nu trebuia sa fii asa slab.

Ar fi trebuit sa fie mai usor... sa te indragostesti. Nu insa, trebuie sa apara din senin. stiti care sunt pasii ? pai, ar trebui sa fie : 1. Priveste persoana , 2. ??? , 3. fii indragostit. Serios, ar fi mult mai usor daca ai fi putut alege de cine sa te indragostesti apoi daca el sau ea nu te place sa treci peste pur si simplu... dar nu. Am oftat si mi-am ridicat putin privirea desupra cartii, reusind sa-mi deranjez si ochelarii. Am rosit cand am vazut acea persoana pe care o plac alegand una din cartile mele preferate. Adica, pana la urma ce era gesit in a te indragosti ? Nu stiam dar se pareca societatea stie. Daca nu respecti tiparul esti lluat peste piciorde toti si ignorat sau mai rau. Tocmai am implinit saptesprezece ani, nu de mult... acum trei zile si tot ce am facut de atunci a fost sa dorm si sa ma gandescc la cum as putea sa vorbesc cu el. Nu cer mult, doar sa vorbesc cu el ! Adica, macar un "buna" sau ceva... sau orice. Vreau sa-i aud vocea, vorbind cu mine, nu cu altii.

Oh.. s-a uitat la mine. Am ascuns capul din nou in carte, insa tot urmarindu-l. A imprumutat cartea, nu a ramas sa o citeasca aici... ce pacat. Azi era imbracat cu un maieu gri, niste blugi simpli lasati usorin vine cu o curea... lenjeria sa era tot gri. Am chicotit si am rosit puternic. Noroc ca nu ma vedea, credea apoi ca sunt un ciudat. Vreun gay... care s-a indragostit de el si apoi viata mea s-ar transorma. Am oftat, mi-am luat geanta si mi-am pus-o pe umar si am inchis cartea. Mereu ma razgandeam repede... pff... Am iesit din bliblioteca, trecand pe langa el. Din greseala i-am dat peste mana iar el si-a scapat cartea.

- Uh... scuze ! am spus repede si m-am aplecat sa i-o iau eu insa ne-am dat cap in cap si am cazut in fund. A ras scurt si a luat cartea.

-Nu-i nimic pustiu' ... te doare ? m-a intrebat si mi-a dat parul de pe frunte. Stai, visez. Ma atinge ? Pe mine ? Am rosit si i-am dat mana la o parte. Nu puteam sta cu el, nu fara sa risc si eu nu eram in stare.

- D-da. Scuze din nou...! am spus grabit si m-am ridicat sa plec. imi simteam inima cum bate cu putere, muream. De ce trebuia sa fiu indragostit de un baiat, ca mine ? Daca era o fata ar fi fost mult mai usor. M-am intors cu fata la el. Arg... iar curva aia de la majorete. Ce-o fi vazand frate la ia ? tatele alea... doua gramezi de grasime inutile si parul ala blond acompaniat de buzele roz. Scarbos! Am oftat , comparandu-ma cu ea . Eram total opusul... deci nu aveam nicio sansa. Mai bine ma nassteam fata ! Am plecat la ore incercand sa-mi iau gadul de la el.

Era vreo cinci cand s-a intunecat brusc in scoala. stiam ca azi se va intampla ceva , eram sigur. Tata m-a avertizat. Am bagat repede cartile in banca, doamna profesoara le-a spus colegilor mei ca trebuie sa ajunga in corpul de sud al liceului. Iar, ce dracu ? in doua luni trei atacuri ? Asta nu era normal... plus ca au fost si ziua. Am iesit ultimul din clasa, am mutatinelul de pe inelar pe mijlociu, in trei secunde outfitul meu s-a schimbat. Capa atarna in spatele meu, totul devenise alb, pana si ramele ochelarilor.

- Lance ! am auzit-o pe Jinny, singurul inger din liceu. Ce se intampla ? Domnul director nu ne-a spus nimic de vreo simulare, e pe bune ? m-a intrebat impletindu-si parul alb.

-Nu. Se pare ca suntem atacati iar. Mike, ridica scutu' dupa ce toti elevii ajung in corpul B. S-ar putea sa fie doar cativa de data asta, fiti atenti! am spus uitandu-ma in jur. Ok, probabil nu intelegeti nimic... nu-i nimic, nici nu trebuie acum. Trebuie doar sa stiti ca sunt vrajitor si scoala e atacata de necromanti.

Am fugit pe holul intunecat pana la iesire, lasandu-i pe ceilati sa aiba grja de protectie. Eu imi lasasem cartea cu vraji in biroul lu' taica-meu! Am deschis usa si m-am dat doi pasiin spate cand am vazut o umbra. Nu e bine, nu stiam incantatiile care-mi trebuie , pe cele puternice. Am scos sabia, ca na... daca nu stii vrajile macar... asta. Am luat pozite de lupta dar am inghetat cand am vazut cine m-a speriat. Era el, Tyrone , stiti voi, tipul de dimineata de care eram indragostit. cand m-a vazut a clipit des.

- Tu esti pustiu' de dimineata! Ce-i cu outfitul, petrecere ? si sabia ... vrei sa ma ataci ?
Da, ce faceam ? Am scapat obiectul ascutit si l-am privit. De ce era aici, nu trebuia sa fie cu ceilalti elevi Adica, daca era cu noi, ar fi trebui sa-l fi vazut la celelalte atacuri. A ranjit si s-a apropiat de mine. Sincer, nu gandeam, era Tyrone nu ma gandeam decat la el, doar asa mai trecea cate o idee care se evapora.

-Cum te cheama ? m-a intrebat.

- Lance... Elbert, am spus vrajit de ochii sai. Erau asa negri. Am zambit timid, uitand ca scoala era atacata, ca el nu avea ce cauta acolo si ca eu eram inca cu hainele de vrajitor pe mine. si-a ridicat mana dreapta, ceea ce am facut si eu. si-a impletit degetele cu ale mele. Visam, sigur visam. Tyrone nu numai ca ma atingea dar ma tinea de mana. Stai...acum observam mai multe. Am facut ochii mari, reusind sa ma trezesc. M-am departat de el si am clipit des.

-Stai, tu nu trebuia sa fii aici ! am spus . Esti doar o imagine, cine esti ? am spus devenind din ce in ce mai speriat. Tyrone m-a privit confuz, si a zambit spunand " Eu sunt, serios ! " am clipit incet. Il credeam, chiar daca nu doream. S-a apropiat de mine si m-am imbratisat brusc. Am rosit puternic, lasandu-l. Am simtit o intepatura pe gat ,apoi una pe mana dar le-am ignorat complet si am stat asa apoape un minut cand am simtit ca nu mai am nicio putere si tot cpul incepea sa ma doara. Tyrone s-a departat de mine. Era plin de sange pe gura, gat ... ha ? Am vrut sa spun ceva insa atunci corpul meu a cazut pe podea. Am inceput sa-mi revin, nu ma mai gandeam la el. l-am privit si l-am vazut cum ranjeste. Era cu ei, cu cei care trebuia sa ma lupt... S-a lasat pe vine in fata measi mi-a luat mana. Vampir ? Nu, ar fi prea evident...

-Ce...faci ? Nu ai luat destul ? Vrei sa ma omori...?am spus in soapta. A dat din ap in semn ca nu. Nu ce, nu a luat destul sa nu, nu vrea sa mor ? Daca traiam , ori ma folosea din nou ori nu si spuneam eu. si-a ratat dintii, toti erau ca ale unui rechin, toti ascutiti. Fara sa mai ridice maneca alba a bluzei mele m-a muscat cu putere. Am scancit sitotul a inceput sa dispara. Deci era nu, nu a luat destul.

- Lance ! am auzit un tipat si mi-am siptit mana cum loveste pamatul. Era prima data cand pic in plasa unui necromant. De ce ? Cu ce a fost el mai special ? Am inchis ochii, imi era prea somn sa mai gandesc.
[Imagine: tumblr_mpuhec1aWc1s1nfrco1_250.gif][Imagine: tumblr_mpuhec1aWc1s1nfrco3_250.gif]
I keep falling in love, falling in love
When I see you, my heart oh oh oh oh
Falling in love falling in love
I just want you, what should I do boy

Răspunsuri în acest subiect
Cum sa te indragostesti in trei pasi simpli. - de Natsuru - 26-12-2012, 12:29 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dragostea eterna dureaza trei luni crazy little red 33 22.222 22-09-2012, 10:44 AM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Urme muritoare de pasi Aphrodisiac 3 2.712 22-01-2012, 07:26 PM
Ultimul răspuns: Lia
  Cand te indragostesti sakura_sasuke 3 4.492 20-11-2011, 03:21 PM
Ultimul răspuns: i Ramenn.
  Trei luni în Italia Ayu.Lore 3 2.723 06-11-2011, 06:51 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Pasi nehotarati matzaplouata 3 2.847 15-07-2011, 05:29 PM
Ultimul răspuns: Mizantropul
  Dragoste in pasi de dans **angels** 15 10.238 25-12-2010, 12:31 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  O echipa,trei fete Yoko-sama 13 7.111 10-12-2010, 10:45 AM
Ultimul răspuns: Yoko-sama
  In pasi de dans Shilpa 1 2.819 01-09-2010, 08:44 PM
Ultimul răspuns: Bloom.
  Trei minute! [+16] [yaoi] Aliss_anime 6 5.072 22-02-2010, 09:54 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 7.646 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)