24-08-2008, 10:27 AM
In primul rand greseli...:
asrutand-ui fiecare centimetru al corpului - sarutand-ui fiecare centimetru al corpului
Angel incarca sa spuna ceva - Angel incearca sa spuna ceva
ar Angel reintorcandu-se la vechiul lui �post� de picicuta fara aparare - iar Angel reintorcandu-se la vechiul lui �post� de picicuta fara aparare
Dar momentul fu intrerupt de o peresona ce suna insistent la usa - Dar momentul fu intrerupt de o persoana ce suna insistent la usa
Si acum incep sa fac urat
chiar foarte urat 
Cum adica logodnica?????
Pai sa vezi ce pumni in mecla ii dau eu la "logdnica" lui Diego, daca nu se cara si nu ii lasa pe Angel si pe Diego impreuna :die:
Logdnica ha? Vino numa la mine, sa vezi ce logodna vei visa! :grr:
Saracul Angel
... o sa fie distrus :yada:
Asa....si acum sa incerc sa ma calmez putin....
"-Ce crezi ? Ca numai tu poti fi leul aici , iar eu pisica fara aparare? Cred ca te cam inseli !" - eu nu prea cred ca se insala
So...deabia astept urmatorul capitol! Chu!
:bye:
asrutand-ui fiecare centimetru al corpului - sarutand-ui fiecare centimetru al corpului
Angel incarca sa spuna ceva - Angel incearca sa spuna ceva
ar Angel reintorcandu-se la vechiul lui �post� de picicuta fara aparare - iar Angel reintorcandu-se la vechiul lui �post� de picicuta fara aparare
Dar momentul fu intrerupt de o peresona ce suna insistent la usa - Dar momentul fu intrerupt de o persoana ce suna insistent la usa
Si acum incep sa fac urat

Cum adica logodnica?????

Pai sa vezi ce pumni in mecla ii dau eu la "logdnica" lui Diego, daca nu se cara si nu ii lasa pe Angel si pe Diego impreuna :die:
Logdnica ha? Vino numa la mine, sa vezi ce logodna vei visa! :grr:
Saracul Angel

Asa....si acum sa incerc sa ma calmez putin....
"-Ce crezi ? Ca numai tu poti fi leul aici , iar eu pisica fara aparare? Cred ca te cam inseli !" - eu nu prea cred ca se insala

So...deabia astept urmatorul capitol! Chu!

:bye: