22-11-2012, 04:35 PM
@Lia - Intr-adevar, e foarte mica . Nu am mai ales Lizeth pentru ca si pe a-e mi-am schimbat in Charlotte. Nu ca m-ar "reprezenta" mai bine, ci pentru ca am zis de ce nu, o schimbare nu strica. Eu nu am ales Forensic Sciences pentru ca ma limiteaza foarte mult profilul, sunt la stiinte sociale acum. Sunt cateva facultati care ofera Criminal Investigation, dar mi se par destul de slabute. Degree-ul de la Portsmouth s-ar putea sa fie brand new stuff, asa cum si la RHUL a aparut abia de anul acesta. Pana la urma eu abia astept master degree-ul pentru ca acela am hotarat ca o sa fie pe forensic psychology no matter what, fie ca va fi in SUA sau Canada. Tu ai reusit sa intri? Stiu ca la o vreme munceai mult pentru examene ( si eu eram socata ca nu dai Bacul ).
@Stormrage - Thank you, dear. I'm still in shock to see so many people who love some of the things I do. Since in high school people look at me like I'm the child of "impossible" with "what the f---?!". =D
@Stormrage - Thank you, dear. I'm still in shock to see so many people who love some of the things I do. Since in high school people look at me like I'm the child of "impossible" with "what the f---?!". =D
River! Make her blue again!