22-08-2008, 12:54 AM
Daca va plac cartile de dragoste & aventura cautati prin biblioteca parintilor sau a bunicilor seria Floris a autoarei Jaqueline Mosigny. A publicat acum 40 de ani si mi se pare ca ciclul Floris a fost prima ei serie. Contine: "Floris, dragostea mea" , "Cavalerul Peterskburgului" , "Frumoasa din Louissiana" , "Amantii de pe Mississippi". Nu sunt cine stie ce descrieri artistice insa intamplarile fac inconjurul lumii, din America pana in China si veti fi fascinati de locurile magnifice descrise atat de simplu si precis in carti. Cu siguranta veti fi atrasi de viata stralucitoare la curtea pariziana in vremea "Regelui Copil" sau de intamplarile periculoase pe care le traiesc eroii cartiilor.
Daca sunteti prea stresati puneti mana pe Soptindu-le vrajitoarelor de Anna Dale. O carte simpla, micuta si simpatica care va va relaxa.
Daca vreti sa va destindeti si mai mult (in special fetele mai moderne ) luati si cititi cartile din colectia Cocktail. "Sunt aiurita si se ia" , "Casatorie din interes" , "Regina gafelor" sunt doar cateva titluri dintr-o colectie haioasa, plina de voie buna, limbaj argotic si probleme tipice tinerilor.
Daca sunteti prea stresati puneti mana pe Soptindu-le vrajitoarelor de Anna Dale. O carte simpla, micuta si simpatica care va va relaxa.
Daca vreti sa va destindeti si mai mult (in special fetele mai moderne ) luati si cititi cartile din colectia Cocktail. "Sunt aiurita si se ia" , "Casatorie din interes" , "Regina gafelor" sunt doar cateva titluri dintr-o colectie haioasa, plina de voie buna, limbaj argotic si probleme tipice tinerilor.