Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Amintiri uitate [shounen-ai / yaoi]

#10
Ms mult sys pt com...Uite si cap 5 part 2 si cap 6....

Deci...continuarea cum ziceam...

Ray fugi spre el . Se auzi o bubuitura puternica . Ce se intamplase ? Ray reusi sa ajunga acolo prinzandu-l pe Thony si cazand amandoi unul peste altul . Baiatul incerca sa ridice capul din bratele vedetei , insa acesta nu ii dadea drumul . Il tinea strans . Pana la urma Thony reusi sa se elibereze din stransoarea baiatului si cei doi se ridicara nevatamati .
-Idiot aiurit ce esti ! spuse cantaretul scrasnind din dinti . Cum naiba ti-a trecut prin minte sa te urci pe balustrada ? Daca nu ajungeam la timp , ce faceai?tipa acesta indreptandu-se catre prietenul sau . Cand iti va veni mintea la cap ?
Thony se dadea in spate , observand ca vedeta se apropie amenintator de el .
-Ce tot faci ? Esti mai cicalitor ca mama ! Lasa-ma o data in pace ! Ce tot vrei de la mine?Adica..si Thony se opri , ramanand fara cuvinte . Imi pare rau ! continua acesta . Stiu ca ti-ai facut griji pentru mine , dar chiar...nu inteleg , de ce ? spuse acesta privindu-l pe Ray in ochi .Ce vrei?De ce te uiti asa la mine?
-Te doresc . Pentru asta ma uit asa la tine ! Mai mult ca pe oricine . Corpul tau ma innebuneste , ochii tai ma dispera , buzele tale sunt atat de nevinovate incat parca ar cersi iubire .Din cauza asta ! ii spuse cantaretul , indreptandu-se spre el cu pasi marunti.
-Nu!spuse Thony . N-ai cum ! Esti baiat , cum sa ma doresti !? Ce spui ?
Tot dandu-se in spate , Thony observa ca intr-un final nu mai are unde sa se duca pentru ca se lipise de zid .Ray se oprise la cativa centimetri de el si il masura din priviri cu un zambet siret . Il apuca de maini cu una de a sa si i le ridica deasupra capului , tinandu-le strans , nelasand-o pe victima sa să faca nicio miscare,iar cu cealalta mana ii prinse fata . Il privea ca si cum nimic si nimeni nu ar mai exista . Ar fi vrut ca si Thony sa creada la fel . Insa privirea lui parea a ascunde doar teama si dezamagire . Ochii sai verzi , murmurau soaptele inimii sale . Oricare ar fi fost acestea , cantaretul se hotari sa nu le ia in seama.
Asa ca se apropie de buzele baiatului . Ii simtea respiratia ; simtea cum corpul acela lipit de al sau tremura , cum frica pusese stapanire pe prietenul lui . Thony lasa privirea in jos , fiindu-i rusine de ochii plini de dorinta ai cantaretului , ce-l dezbracau din priviri . Cum de isi dorea atat de mult sa simta caldura trupului vedetei , buzele lui sa-i sopteasca ceva si apoi sa-l prinda in jocul pasiunilor , acel joc in care trupul si sufletul se imbina , creand niste momente de placere deosebita . Deschise ochii larg . La ce se gandea ? Ce facea ? Cum sa vrea acel lucru ?
Ray nu se putea abtine si-si unii buzele sale cu ale lui Thony . Ii dadu drumul la maini , pentru ca observa ca nu mai are rost sa-l tina . Baiatul era prins deja in mrejele agoniei sale,in acel sarut ce vadeste pasiunea in tine si trezea cele mai profunde ganduri si mai curate sentimenete . Ray ii puse mana in jurul taliei strangandu-l langa trupul sau , iar cu cealalata ii prinse capul nepermitandu-i sa se zbata . Thony insa , lasa mainile pe langa corp.Chiar urma sa cedeze in fata cantaretului ?

Raspunsul...capitolul 6<<


Capitolul 6:O propunere neasteptata

Partea I

Il privea speriat . Isi zice in mintea sa ca nu va putea sa scape din mainile baiatului . Insa , oare chiar asta vroia ? Nu stia daca sa se lasa prada sentimentelor sau sa se impuna in fata lui . Inghiti in sec , inchizand ochii si ramanand visator in bratele acestuia . Ray se opri uitandu-se la baiat si zambi . Inca nu deschisese ochii . Inca era prins in mrejele sarutului .
-Ti-a placut , nu-i asa ? intreba vedeta .
Thony il privi confuz si ii dadu o palma peste fata suparat . Ray il masura din cap pana-n picioare si nu zise nimic .Thony stia ca acea palma nu fusese pentru ca il sarutase , ci pentru ca lui chiar ii placuse . Cum se putea asa ceva ? Pentru Dumnezeu , de ce era atat de confuz ?
Ray il lua de mana si-l duse pe canapeaua din salon si-l aseza , spunandu-i:
-Asteapta-ma aici ! Ma schimb si putem pleca la masa.
-Bi...bine ! E sansa mea sa fug ! se gandi acesta .
Ray urca scarile si se duse in dormitorul sau . Thony il urmari atent si cand vazu ca a disparut , se ridica si se indrepta catre usa . Puse mana pe clanta , insa un fior ii strabatu corpul.Ce se intampla cu el ? De ce nu putea sa deschida usa ? Parca il durea sa plece . Se intoarse si se aseza pe fotoliu privind in gol . Ce facuse baiatul asta din el de era atat de confuz ?
Intr-un sfert de ora , Ray cobora . Il vazu pe Thony stand trist si ganditor , poate speriat , poate doar surprins de ce se intamplase . El nu intelese ca acel sarut nu a fost ceva intamplator , ci din contra ; pentru cantaret a fost cel mai bun lucru care i se putea intampla . Vedeta se gandi bine la ce urma sa faca si pasi pe scarile casei , coborand spre baiat .
-Mergem ? intreba Ray .
Thony tresari la auzul vocii acestuia .
-Si...sigur!
Cei doi se urcara in masina si pornira spre restaurantul la care cantaretul facuse rezervare . In masina , o liniste apasatoare se simtea . Thony nu spunea nimic , ci doar ridica din cand in cand capul spre fata cantaretului.
Soarele stralucea si o briza se simtea prin parul baiatului . Inchise ochii si ridica privirea spre Ray , ce era concentrat la drum.Chiar era frumos.Paru-i flutura in vantul capricios cu adierile sale parca special pentru ei . Ochi-i straluceau in soarele briant . Albastrul-argintiu ii dadea o infatisare de inger.Soarele ce-si reflecta razele sale briante in ochii lui profunzi , ii facea sa para doua franturi de safire . Inima ii batea din ce in ce mai rapid . De ce-i placea atat de mult sa-l priveasca ? Ii era atat de drag... si daca acel sarut schimbase ceva ?
-Ma privesti de parca ai vrea sa mai facem o data ceea ce am facut mai devreme?
-Im...impertinentule ! obsedat pervers ce esti !...spuse baiatul bosumflat . Ce s-a intamplat nu a fost decat o greseala ! Atat ! ... Auzi si tu....sa ma....Doamne !
Intr-un final , dupa ceva timp in care cei doi se privira cand unul , cand altul , ajunsera la restaurantul unde facusera rezervarea . Cei doi coborara din masina . Angajatii venira si luara automobilul sa il parcheze . Ospatarii ii invitara pe cei doi inauntru . Toata lumea ii privea . Noroc ca locurile lor erau undeva departe de privirile insistente ale celorlalti . Baiatul il urma linistit prin multimea de mese albe , pline de tacamuri . Scaunele aveau pe spatar funde rosii si dadeau o imagine foarte luxoasa restaurantului .
Cei doi se asezara la masa . Ospatarul veni sa le ia comanda.
-As dori niste Paste italienesti "Pansquella" ,cu sos de "Cassablance" si un vin "Cabernet Sauvignon Gere" , multumesc mult ! spuse cantaretul .
Thony privea cartea de meniuri . In ce limba scria acolo ? Numai retete cat mai ciudate posibile ."Cirripede cio salsa piccante",ce-o fi asta ?se gandi el . Hai sa incercam . Baiatul dadu comanda fara sa stie nici macar ce a luat . Ospatarul se uita la el si pleca .
Baietii ramasera singuri in separeu , privindu-se din cand in cand .
-Thony , esti suparat pe mine ? intreba Ray lingusitor . Nu era felul sau sa fie asa , dar acum cand il vedea pe baiat ar fi dat orice ca sa fie al lui .
-Eu...nu ! zambi el , intorcand capul . De ce as fii suparat ? A fost doar o greseala , nu-i asa ? spune-mi te rog asta !
-Thony...Am venit aici sa-ti spun ceva ! Sper sa accepti ! zise acesta .
-O propunere...mie ?
-Vino cu mine in Franta pentru cateva zile ! Am niste afaceri de facut si-mi trebuie o secretara ! zise acesta.
Thony il privi uimit. "O secretara ?" , zise acesta in gandul sau.
-Am eu fata de femeie ? Mai ales de secretara ! Gaseste-ti pe altcineva , ca-s atatea fete care pot fii cu tine . Nu vezi ca atunci cand treci pe strazi toate te sorb din priviri ? Mai au putin si se arunca peste tine . Eu habar n-am ce face o secretara , zise acesta . Desi nu pote fi greu de ghicit ! Daca stau sa ma gandesc , cuvantul e compus din "secret" si "ara" . Da ! Doua cuvinte total diferite . O insemna cineva care ara secrete . Dar secrete...? intreba baiatul nelamurit ? Cum sa ari secrete ? trebuie sa mai fie ceva.a...stiu ! secretul e o planta ! da...m-am luminat .
Vazand fata pe care o facuse Thony , Ray incepu sa rada cu pofta . Era atat de scump puştiul , incat iti venea sa-l mananci , nu alta. . Privirea sa spunea atatea . Nu aveai nevoie de cuvintele sale pentru a-i intelege durerea , fericirea . Inima sa ascundea tainele unui trecut sobru , in care cuvintele nu erau de ajuns pentru a putea fii auzit , ochii nu erau de ajuns pentru a vedea ce se intampla in jurul tau . Ce inima plapanda se zbatea in incercarea sa de a reveni la viata .
Vedeta ridica mana si ii cuprinse fata cu palma sa . Era atat de moale , de calda , incat cu greu rezistai sa nu te apropii de acea persoana , s-o prinzi in bratele tale si s-o strangi , pana cand inima sa se uneste cu a ta si amandoi va continuati zborul spre infinitul plin de iubire , unde nimeni si nimic nu sta in calea fericirii .
-Sti ce vreau sa fac acum ? il intreba Ray.
Thony il privea in ochi . Parca nici el nu ar fi vrut sa-i dea drumul , ci sa-l stranga aproape de inima sa , ce se intampla cu el ? Ce era sentimentul asta de caldura ? inchise ochii si incepu sa tremure . De ce nu a putut sa continuie sa-l priveasca in ochi ? Insa vedeta ii dadu drumul . Nu-l saruta , nu-l mangaie . Era doar o atingere . O atingere ciudata .Sentimentele incepeau deja sa se amestece.
Baiatul deschise ochii . De ce nu l-a sarutat ? Si-ar fi dorit macar o data sa-i mai simta buzele fierbinti , insa nu...cantaretul s-a oprit . Era doar un joc ? Totul era doar o minciuna...cu siguranta Ray nu dorea decat sa-si satisfaca o dorinta . Se uita la el si-si musca buzele . Ce se va intampla daca atunci cand se vor duce acasa s-ar saruta ? Thony isi dadu seama ca l-ar fi lasat sa se culce cu el chiar daca era doar un joc...isi doreste atat de mult sa fie cu el , incat...ar fi facut orice numai sa fie alaturi de Ray .
-Thony!
Baiatul insa nu raspunse . Era prea cufundat in ganduri ca sa auda ceva de la prietenul sau .
-Thony ! tipa aceesta . Revino pe Pamant ! Vroiam sa-ti zic, daca maine ti-ar placea sa ma insotesti ? Cum ziceam de altfel .
-Eu ?! Nu ! spuse acesta hotarat ! In niciun caz nu o sa-mi schimb decizia si punct ! hm...inalta Thony capul mandru .
Ray insa stia ca se va razgandi si maine va fi cu el in avion .
Ospatarul veni cu mancarea . Puse cele doua platouri , multumi pentru bacsis, le ura pofta buna si pleca .
Thony se uita la Ray cum manca apuca furculita infometat , luand o gura plina de mancare , cand se inrosi la fata mai rau ca un rac . Ray isi indrepta privirea spre el , nestiind ce a patit baiatul .
-P...p..picant ! Arde ! tipa acesta in gura mare si lua repede sticla de vin si o dadu pe gat . Pana la ultima picatura , dupa care il privi pe Ray cu ochii mai mult inchisi intorcand capul intr-o parte ca un catelus .
-Ra...de ce ai patru ochi ! Tata zicea ca nu exista monstri...
Vedeta isi dadu una peste cap . Thony era crita . Comanda o cafea pentru prietenul sau , ca sa se mai trezeasca putin din buimaceala .
Peste cateva ore , cei doi plecara . Thony isi tara corpul , sprijinindu-se de Ray . Noroc ca nu era nici un reporter sa le faca poze . Se urcara in masina si pornira spre apartamentul lui Thony .

Partea a II a

-Ray,opreste!
-Ce-ai nebunule:De ce sa opresc?
-Ray opreste!
-Esti...
-Vomit!
Vedeta puse frana brusc si Thony , fara sa vrea varsa pe bordul masinii , pe parbriz ,pe mocheta . Isi puse mana la gura si il privi pe Ray , care mai avea putin si exploda de nervi.
-Esti bine?intreba vedeta . Ajungem acum ! Culca-te daca vrei . Uite si servetele umede pe care te poti sterge .
-Imi pare rau!zise baiatul .
Intr-un final cei doi erau la apartamentul lui Thony . Ray se uita la el . Nu prea arata bine . Era palid , puteai sa citesti suferinta in ochii sai. Vedeta se apropie de el , vrand sa-l sarute , insa Thony nu mai vroia . De ce sa sufere asa ?
-Nu mai vreau...Lasa-ma sa plec ! tipa el .
Ray nu-i dadu drumul . Il tinea strans . Se uita in ochii sai . Erau mai frumosi ca cerul azuriu . Doua stele , ce straluceau pe un fundal negru plin de tristete .
-Te urasc ! Nu sti cand sa te opresti , tipa baiatul cu lacrimi in ochi . Esti cel mai rau lucru ce exista...nici nu trebuia sa te fii nascut ! Din cauza ta patesc asta...Nu sti decat sa provoci suferinta ! D-aia nu te-au iubit pa....Deodata se opri . Isi dadu seama de prostia ce o spusese . Puse mana la gura . Eu...Nu am vrut sa...Mie,,,
-Coboara ! Nu vreau sa te mai vad ! Ce crezi ca daca eu am bani , asta insemna ca sunt fericit ? Nu ! Crezi ca doar tu ai suferit pana acum ?Ca esti singurul ? Habar n-ai cum e sa fii uitat la gradinita , sa fii batut din cauza ca ai gresit ceva....sa fii inchis in camera zile in sir , daca s-a lovit fratele tau...Habar n-ai asta ! se rasti Ray cu lacrimi in ochi . Pleaca ! Nu vreau sa te mai vad niciodata ! Ai inteles ? Dispari .
Thony il privi si vru sa-l ia in brate , insa Ray il respinse . Vazand ca nu mai are ce face , tanarul cobori din masina si vedeta porni cu viteza fara sa zica nimic . Baiatul urca in bloc si deschise usa . Il intampina Yuri , ca de obicei cu zambetul pe buze , insa Thony ii sari in brate plangand .
-Ce sunt eu pentru Ray ? O jucarie ? Un nimic...De ce face asta ? De ce nu pot sa-i rezist ?
Yuri il stranse la pieptul lui . De ce trebuia sa sufere asa rau?I
-Ma va ierta ?! I-am zis de parintii lui ceva ce nu ar fi trebuit .
-I-ai zis de parintii lui ? Nu trebuia . Am sa-ti povestesc ceva . Cand eram mici , de fecare data lipsea cateva zile de acasa si cand venea era atat de trist . Parea gol pe dinauntru . Nu l-am vazut niciodata razand . Intr-o zi , am intrat in baie si el era sub dus . I-am vazut corpul . Era vanat tot...cand si-a dat seama ca sunt acolo , a tras cabina dusului . L-am intrebat ce a patit si mi-a zis ca nu e treaba mea . Altadata , eu ma jucam cu mingea si am spart o vaza antica de milioane de euro . Tatal meu , cand a venit de la servici si a gasit vaza sparta , s-a indreptat la noi si ne-a intrebat cine a spart-o . Fratele meu nu m-a lasat sa zic nimic si a zis ca el a spart-o . Am incercat sa spun ca nu e adevarat , insa nu m-a lasat . Atunci tata l-a luat de haine si l-a dus intr-o camera . Pana sa-l bage acolo , Ray s-a uitat la mine si mi-a zis ca e in regula , zambindu-mi . Nu stiu ce s-a intamplat , insa cand s-a intors peste cateva zile , nu mai vorbea , nu manca ; isi desenase un cerc in care statea tot timpul .
Thony asculta si nu-i venea sa creada . El nu trecuse prin asa ceva niciodata . Nici copilaria sa nu fusese fericita , dar el macar invatase sa zambeasca , insa sufletul lui Ray era negru , dezolant . Un desert intunecat , un suflet pribeag in care nimic nu mai era viu...nici un gand...o amintire...un sentiment...Era gol ca universul nemarginit . Stelele erau sperante , ce se stinsesera sub imperiul lacrimilor .
Baiatul se gandi bine la ce urma sa faca si zambi.
-Yuri,eu plec pentru cateva zile ! Crezi ca o sa te descurci singur ?

continuare<<



Răspunsuri în acest subiect
RE: Amintiri uitate(shounen-ai) - de Mitsukai Yoru - 20-08-2008, 09:52 PM
RE: Amintiri uitate(shounen-ai\yaoi) - de myuu - 19-11-2008, 10:57 PM
RE: Amintiri uitate(shounen-ai\yaoi) - de nolazy - 23-11-2008, 08:33 PM
RE: Amintiri uitate(shounen-ai\yaoi) - de nolazy - 01-12-2008, 09:05 PM
RE: Amintiri uitate(shounen-ai\yaoi) - de Kido - 02-12-2008, 04:10 PM
RE: Amintiri uitate(shounen-ai\yaoi) - de myuu - 04-12-2008, 01:24 PM
RE: Amintiri uitate(shounen-ai\yaoi) - de myuu - 10-01-2009, 09:18 PM
RE: Amintiri uitate(shounen-ai\yaoi) - de nolazy - 10-01-2009, 11:15 PM
RE: Amintiri uitate(shounen-ai\yaoi) - de Kido - 10-01-2009, 11:29 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Amintiri din viitor Prevented :D 9 6.564 17-11-2013, 02:55 AM
Ultimul răspuns: Prevented :D
  Jurnalul unei fete pierdute in amintiri Hinata-san 3 3.205 13-10-2013, 12:26 AM
Ultimul răspuns: Mathilde
  [Yaoi] Nopti uitate Lexxu 4 3.502 17-06-2012, 08:39 PM
Ultimul răspuns: Beba.
  Sentimente uitate *|Dea|* 14 8.493 16-04-2012, 10:32 AM
Ultimul răspuns: *|Dea|*
  Tu ai cheia cufarului cu amintiri tacotaline 1 2.211 28-01-2012, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Amintiri pierdute Hasamy lost vampire 20 10.611 11-12-2011, 11:55 AM
Ultimul răspuns: Addeh
  Amintiri prafuite mady 16 9.213 18-07-2011, 10:01 AM
Ultimul răspuns: Mizantropul
  The best damn thing [shounen-ai/yaoi] Michyio 2 3.201 09-07-2010, 03:48 PM
Ultimul răspuns: Alixa
  Amintiri prăfuite Teh 14 8.488 08-07-2010, 04:11 PM
Ultimul răspuns: Summer
  Amintiri dulci-amare Trioxide chocolate.۩ 7 4.681 26-06-2010, 01:46 AM
Ultimul răspuns: Jasmine


Utilizatori care citesc acest subiect:
15 Vizitator(i)