Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Still human beings (SF)

Dupa cum tu nu respecti cititorii, n-am sa te respect nici eu si nu am sa citesc ce ai scris acolo pana nu te corectezi.

In primul rand cred ca ar fi de preferat doua randuri in care sa ne spui mai mult despre ce scrii decat ca este SF.
In al doilea rand, de vreme ce nu e one-shot, un titlu/numar de capitol/prolog/prefata ar fi de asemenea binevenit.
In al treilea rand, desi nu cred ca e obligatoriu, daca nu ne spui in ce masura te pricepi la scris si cum vrei sa te criticam, am sa presupun ca esti premiat cu Pulitzer si Nobel pentru literatura si am sa iti critic lucrarea ca atare, caz in care nu va avea decat puncte proaste si tu probabil ca vei fi dezamagit. Daca specifici insa detaliile acelea, s-ar putea sa iti apreciez munca si sa iti dau sfaturi in legatura cu imbunatatirea ei.

Acestea fiind spuse, am sa revin cu un edit daca binevoiesti sa arati un pic de respect fata de cei care ar dori sa-ti citeasca creatia.
Multumesc.
[Imagine: tumblr_m0b1jsILTh1qg582mo1_r1_500.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Still human beings (SF) - de Wastedtime - 28-08-2012, 06:42 PM
RE: Still human beings (SF) - de Syryus - 28-08-2012, 06:48 PM
RE: Still human beings (SF) - de Wastedtime - 28-08-2012, 07:02 PM
RE: Still human beings (SF) - de Erina Ozaki - 02-09-2012, 10:03 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  A human wolf's tale. SouL_ReapeR 4 3.237 10-05-2013, 06:18 PM
Ultimul răspuns: Yami
  ~Vampire~Knight ~The love between a human and a vampire~ Iryna 5 5.072 09-07-2010, 05:08 PM
Ultimul răspuns: Flash

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)