23-08-2012, 02:20 PM
I'm on a freaking roll O.O. Ori se alineaza planete, ori fac eu ceva bine, ori nush ce se petrece, dar vad ca primesc comentarii zilele astea. Unu, doua, cate o picatura acolo, da-i o schimbare pentru mine. Creca ajuta si capu de capra sacrificat lui Beelzebub acu vreo saptamana...ummm...n-ati citit asta.
(Mda, am reflexul de a salva dupa fiecare paragraf cand scriu si vad ca-mi da de furca cat raspund).
Multumesc frumos de comentariu, se apreciaza foarte mult. Eu visez ca, daca aceasta serie va ramane vreodata pentru posteritate, sa pot macar sa ma aflu in campul semantic al lui Creanga, ca langa maestru nu voi fi niciodata.
Voi mai reveni curand cu o povestioara noua. Momentan sunt pe val cu fetele mele din Nici un pret prea mare.
(Mda, am reflexul de a salva dupa fiecare paragraf cand scriu si vad ca-mi da de furca cat raspund).
Multumesc frumos de comentariu, se apreciaza foarte mult. Eu visez ca, daca aceasta serie va ramane vreodata pentru posteritate, sa pot macar sa ma aflu in campul semantic al lui Creanga, ca langa maestru nu voi fi niciodata.
Voi mai reveni curand cu o povestioara noua. Momentan sunt pe val cu fetele mele din Nici un pret prea mare.
Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.