Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

In dulci stiluri

Plictisindu-ma la tara si cutreierand aiurea toate topicurile am dat de tine si am ramas sa citesc tot, defapt sa recunosc cuvintele moldovenesti din primul paragraf, respectiv din toata povestirea m-au atras in mod special. Aceasta atractie pentru limbajul modovean se datoreaza de cand am auzit din greseala o cearta intre moldoveni si cand zic cearta ma refer la injuraturi la tot tacamul. Dar sa nu deviez de la subiect pot sa spun ca imi place aceasta serie de istorisiri. Ai prezentat viata de la sat intr-o alta perspectiva fiind putin filozofica. Pana acum nu am citit la nimeni o povestire care sa ma faca sa imi aduc aminte de copilarie, mi-am adus aminte de toate prostiile pe care le-am facut totul datorita povestiri tale.
In primul capitol am observat greseli de tastare, dar sunt total afara daca ma apuc sa iti atrag atentia pentru asa ceva, deci pentru mine nici nu au existat.
In al doilea capitol nu am vazut, dar mi-au placut acele intamplari mai ales cea a pescuitului si partea de inceput cu epic chiar am ras de abordarea ironica de care ai dat dovada. Mentionez ca simtul umorului este prezent in ambele capitole.
Nu pot sa spun mai multe decat ca apreciez felul tau de a scrie, dar sunt curioasa daca pana la urma ne vei spune despre ceea ce pot face fetele cu vopsea verde.
Nota 10+ din partea mea si astept next-ul pentru o noua doza de ras. Succes !

Răspunsuri în acest subiect
In dulci stiluri - de CyBeR - 05-07-2012, 10:50 AM
RE: In dulci stiluri - de CyBeR - 24-07-2012, 02:14 PM
RE: In dulci stiluri - de Mariaa - 15-08-2012, 01:18 AM
RE: In dulci stiluri - de CyBeR - 17-08-2012, 11:33 AM
RE: In dulci stiluri - de Unia - 23-08-2012, 02:04 PM
RE: In dulci stiluri - de CyBeR - 23-08-2012, 02:20 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Minciuni dulci Noesis 28 18.412 09-02-2012, 09:42 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  Amintiri dulci-amare Trioxide chocolate.۩ 7 4.863 26-06-2010, 01:46 AM