01-08-2012, 09:00 PM
Sword Art Online: <---nustiu cine este autorul dar se pare ca respectivul a cam copiat putin din manga-ul 1/2 Prince (faza cu mmorpg-ul in stil medieval in care poti intra folosind un fel de casca), restul cred ca e original. Nu e chiar atat de rau, dar actiunea mi se pare prea grabita, in episodul 4 Kirito era deja la nivelul saptezeci si ceva.
La stroia della Arcana Famiglia: Uite aici ceva care imi place. La inceput crezusem ca si asta e o copie (din cauza numelui) dar m-am inseat. Are o idee originala, actiune, comedie, romanta si fantasy, pachetul perfect pentru gustul meu.
Tari Tari: Un anime gen K-On (dar culmea, nu am vazut k-on, desi stiu destule despre el, e un anime popular totusi), am vazut primele 4 episoade si cred ca am sa il urmaresc si in continuare. -ii ador grafica-
La stroia della Arcana Famiglia: Uite aici ceva care imi place. La inceput crezusem ca si asta e o copie (din cauza numelui) dar m-am inseat. Are o idee originala, actiune, comedie, romanta si fantasy, pachetul perfect pentru gustul meu.
Tari Tari: Un anime gen K-On (dar culmea, nu am vazut k-on, desi stiu destule despre el, e un anime popular totusi), am vazut primele 4 episoade si cred ca am sa il urmaresc si in continuare. -ii ador grafica-
I hope the road you'ar beginning to paint little by little ... will become full of beautiful COLORS