24-07-2012, 08:51 PM
(13-04-2012, 08:35 PM)Astaroth A scris: Poate ca da poate ca nu,dar oameni care asculta manele nu merita nici o picatura de apa (ca so zic frumos)
Ah, deci solutia pentru ca rockerii sa fie acceptati, e sa sacrificam manelistii? Nu cumva tu, cel ce ai zis asta, esti in aceeasi oala cu ,,cocalarii'' cu idei preconcepute despre ,,rockeri''?
Ma enerveaza clasificarile facute aiurea. Conteaza ce e in sufletul omului, pana la urma, nu? Ca doar asculti o muzica, nu iti schimbi intru totul personalitatea si temperamentul in functie de etichetele ei (sau daca da, imi pare rau dar nu esti prea puternic). Poti fi rocker prietenos sau ,,imputit'', ori poti fi manelist prietenos sau ,,imputit''.. poti fi orice prietenos ori imputit. Cine esti tu ca om, e mult mai complex decat ce muzica asculti.
Si eu am patit, cand eram mai mica si mai cruda, sa adopt stilul asta rock-negru, iar acum cand privesc inapoi ma intreb de ce am facut asta. Eram teribilista, vroiam sa ma integrez intr-un anume grup, si bine ca am facut asta ca am tras niste invataminte. Daca asculti un gen, nu e obligatoriu sa adopti un stil vestimentar sau alte lucruri mai putin relevante. Ca sa nu mai zic ca nu trebuie sa aderi la un singur gen, asta daca nu esti o persoana inflexibila. Am fost si eu stereotipizata, numita in feluri, dar viata merge mai departe. Acum nu mai am probleme, fiindca nu sar cu nimic in ochi de genul asta. Nu imi place rautatea cu care oamenii judeca, dar ce sa facem daca nu sa ne adaptam?