15-07-2012, 09:06 AM
Kuroshitsuji e un anime superb. Imi plac amandoua seriile mult, dar a doua e mai frumoasa. Adica nu vezi in fiecare zi un Sebby smexy care bate un alt demon. Moama, in ultimul episod a fost atat de furios incat m-am mirat si eu. Daca privirea lui putea ucide erau toti morti... Grell ala e tignit rau de tot. Se tot da la Seby si chiar o ajuns sa-i spuna Sebas ))))))). Cat am ras cand am vazut doamnee. Ciel, e superb. E un baietas asa de cuuute si de rau *mrr*. Ochii aia ai lui ar putea vraji pe oricine, nu m-as mira daca Seb' ar patii la fel. Acum, acum, Sebas... e cel mai sexi si frumos personaj din tot anime-ul si clar personajul meu preferat. Am auzit de un sezon 3 acum sper sa nu ne dezamageasca si sa vina repede cu el<3. Grafica a fost buna si tot restul detaliilor puse la punct. Super, de-a dreptul superb. Mai ales cum s-a terminat cu vesnica replica. "Da, lordul meu" , dar tot mai tare e cand spune "Sunt un al naibii majordom" )))))). Eh, oricine vizioneaza ambele sezoane nu are sa regrete. Byee
Boys love.