16-06-2012, 09:44 PM
Hello beib!
Ce mai faci? Ai inceput alt fic nou-nout?! Vad ca sunt prima ceea ce este ca cireasa de pe tort. Mi place ideea, nu am vazut pan' acu' nici un fic despre Vampire Knight ceea ce este ceva nou si interesant. Despre aceasta Anna nu am vazut nimic in serial sau nu am dat atentie, este macar sau ai inventat.o tu? Si observatati, cu simtu meu de observabilitati bini dezvoltat ca, din pacate totusi, nu este un fic cu Yuki si Kaname in prim-plan ci cu Zero si Anna dar e bine si asa decat deloc. Cat despre descrierea stii si tu, ca este buna, detalii destul de multe, poate prea multe dar nu strica!, dialog nu este rau, nici sec dar, dupa parerea mea nu are replici prea tari, referire la cum i.a raspuns Anna Rukai aleia mai putin faza cu panatalonii. Poate gresesc caci cer prea mult...Daca gresesc scuze. Oricum eu abea astept continuarea si daca se poate sa fiu si anuntata. tp!*
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara