15-06-2012, 08:14 PM
Sebastian a fost batut? Hell yeah. Ar suna ca o gluma, dar mie, sincera sa fiu, imi place ideea. Nu m-as fi gandit ca tipul ala mare si brunet sa fie batut in halul ala incat sa ii curga sangele ca intr-o chiuveta. In orice caz, lui Chris i s-a facut mila de el. Nu stiu daca e bine sau nu ca l-a ajutat, dar ceva imi spune ca asta e un inceput intr-o viitoare relatie. Poate ma insel, si ar fi bine daca ar fi asa.
Cam? L-a strigat pe Cam? Oare ce o mai vrea de la el? Mi se pare tare ciudat ca ar fi vrut sa il vada, ori, eu stiu, sa ii spuna ceva important. Ma rog, eu astept sa ne surprinzi in urmatorul capitol.
PS: Orice are o importanta mai devreme sau mai tarziu, si sper ca va fi ceva tare interesant in legatura cu psiholoaga si controlul acela. ^^
Cam? L-a strigat pe Cam? Oare ce o mai vrea de la el? Mi se pare tare ciudat ca ar fi vrut sa il vada, ori, eu stiu, sa ii spuna ceva important. Ma rog, eu astept sa ne surprinzi in urmatorul capitol.
PS: Orice are o importanta mai devreme sau mai tarziu, si sper ca va fi ceva tare interesant in legatura cu psiholoaga si controlul acela. ^^