01-06-2012, 03:25 PM
Aoleuu am ratat doua capitole....shame on me....bai nene se vede ca se apropie bac, sesiuni si toate cele. Revenim: "fara sex pana cand nu te intorci" e cea mai tare faza de pana akm, marele si durul de Ray este santajat de un baietel, am ras pe burta cand am citit ca sa nu mai zic si de faza cu Olivia, bestial ce mai.
Capitol exceptional cu multa dragoste prin aer si mult umor.
Inca nu imi vine sa cred cat de frumos decurge totul, ai creat doua cupluri senzationale atat de frumos definite, atat de indragostite esti incredibila. Despre greseli, povestire no comment nu am zarit nimic gresit. te pup si adu repede next (spor la teze, bac, licenta orice urmeaza la u). kiss kiss
Capitol exceptional cu multa dragoste prin aer si mult umor.
Inca nu imi vine sa cred cat de frumos decurge totul, ai creat doua cupluri senzationale atat de frumos definite, atat de indragostite esti incredibila. Despre greseli, povestire no comment nu am zarit nimic gresit. te pup si adu repede next (spor la teze, bac, licenta orice urmeaza la u). kiss kiss
Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri. – John Lennon