30-05-2012, 09:53 PM
Eu recomand Regina Margot de Alexandr Dumas, desi este o carte istorica (ca toate cartile lui Dumas) are si parti romantice. O alta carte foarte frumoasa este Singur pe lume de Hector Malot, care m-a facut sa meditez profund, deasemenea mi-a placut si Coliba unchiului Tom.O alta carte care o recomand cu drag este Quo Vadis. Deasemenea pentru cei care nu citit inca recomand cartile lui Jules Verne (mai ales Ocolul pamantului in 80 de zile mi-a placut foarte mult) si lui Paolo Choelio (Alchimistul, Diavolul si Domnisoara Prym, Al cincilea munte,etc).
sunt cam obsedata de Dumas deaceea am inceput a 6 carte scrisa de el, Contele de Monte-Cristo care ma face sa stau noaptea cu cartea in manapentru ca este o carte deosebita si v-o recomand cu drag
sunt cam obsedata de Dumas deaceea am inceput a 6 carte scrisa de el, Contele de Monte-Cristo care ma face sa stau noaptea cu cartea in manapentru ca este o carte deosebita si v-o recomand cu drag
“E mai bine sa meriti laude si sa nu le primesti decat sa le primesti fara sa le meriti.” (Mark Twain)