06-05-2012, 12:08 PM
Huh, in sfarsit am terminat de citit. Imi place povestea, este interesanta si sa nu renunti la ea, ar fi pacat. Descrierea si naratiunea sunt ok, dar se poate si mai bine. Dialog este bun, si am observat ca ai scris doua-trei fraze in engleza. Daca ai ales romana, ar trebui sa ramai la aceasta. Eu nu am probleme cu engleza, dar nu stiu altii. Ai foarte multe greseli de tastare, iti lipsesc multe litere sau in locul lor ai scris altele. Ai citit textul macar o data inainte de a-l posta? Nu le enumar acum, dar ar trebui sa ai mare grija la ele si sa iei ambele capitole la 'purificat' (adica sa le corectezi *smile*). Am vazut ca ai scris o data sau de doua ori 'pt'. Intr-un fic nu se scrie cu prescurtari in niciun caz, ai grija data viitoare. Ai ales critica simpla, so nu spun mai mult de atat.
Ionut mi se pare interesant ca si personaj, iar protagonista este cam... Nu stiu, cam fitoasa. Adica se lauda cu faptul ca exista mai multi baieti ce o plac. Ai foarte multe personaje, inca nu m-am obisnuit cu ele, dar lasa ca ma descurc eu.
Iti urez mult succes la tastat si idei cat mai originale *hug*. As vrea, daca se poate, sa ma anunti cand vii cu next-ul.
Ionut mi se pare interesant ca si personaj, iar protagonista este cam... Nu stiu, cam fitoasa. Adica se lauda cu faptul ca exista mai multi baieti ce o plac. Ai foarte multe personaje, inca nu m-am obisnuit cu ele, dar lasa ca ma descurc eu.
Iti urez mult succes la tastat si idei cat mai originale *hug*. As vrea, daca se poate, sa ma anunti cand vii cu next-ul.