Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Profesorul ideal

Sa vorbesti de profesori ideali e ca si cand ai cauta omul perfect. Cum nu exista oameni perfecti, nu exista nici profesori perfecti. Sincer, mie imi place genul de oameni inteligenti care sunt constienti de inteligenta lor si stiu cum sa domine clasa; bineinteles, prin dominat nu ma refer la batutu cu biciul si amenintari, ci pur si simplu la mentinerea unei bariere intre ei si elevi. Pentru ca e necesara o asemeanea bariera, nu poti fi prietenul cel mai bun al elevilor si sa te astepti sa te respecte. Apoi imi plac profesori care mai impartasesc si din experienta lor personala legata de studii si familie, dar totusi, cu masura. Nu imi plac cei care vin si se apuca sa povesteasca intreaga lor viata de la inceput. Unele lucruri nu sunt interesante si ora nu trebuie sa fie plictisitoare. Micile ironii, fraze sarcastice la adresa unor elevi nu sunt nocive daca nu sunt rautacioase.

Atata timp cat persoana e echilibrata, stie materia si stie si cum sa o prezinte si nu face abuz de putere, sunt scuzabile micile defecte. Cel putin asta e parerea mea.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine

Răspunsuri în acest subiect
Profesorul ideal - de Ciel - 04-11-2010, 08:45 PM
RE: Profesorul ideal - de DeDal N. - 04-11-2010, 08:54 PM
RE: Profesorul ideal - de deeaH2elen - 06-11-2010, 12:00 AM
RE: Profesorul ideal - de Saravis - 09-12-2011, 05:42 PM
RE: Profesorul ideal - de Rain - 05-05-2012, 12:19 AM
RE: Profesorul ideal - de Unia - 05-05-2012, 10:55 AM
RE: Profesorul ideal - de MsCreed - 05-05-2012, 11:24 PM
RE: Profesorul ideal - de Nagisa - 16-12-2012, 01:07 PM