07-08-2008, 11:55 AM
"Acesta isi deschide usor ochii albastrii si de ridica din pat mergand cu pasi marunti la baie , unde se spala pe fata cu apa rece si obsearva ca el defapt este gol ! Si constata ca prosopul a cazut de pe el in timp ce dormea .
- Ei bine… cred ca ar trebui…
Dar nu isi termina propozitia ca Yuki intra deja in baie
- Hei , Salut Angel …. Angel ?!?! Striga baiatul socat." -
"-Um… Yuki , ai de gand sa imi aduci ceva sau o sa stai sa te holbezi toata ziua?! Te rog..." -
" - Hei Taku , baiatu asta parca-i idiot
- Idiot esti tu … Nu trebuia sa imi pronunti numele , retardatule ! Se rasteste Taku . Hei , baiete , ori esti prea prost , ori iti place prea mult ! Ce ai patit de nu reactionezi ? Intreaba tanarul
- De unde vrei sa stiu ? nu simt nimic … poate ca sunt prea beat !" -
" -Ah , la naiba , doare ! Se rasteste Angel.
- Tocmai ! Haideti baieti !" -
Deci am ras de n-am mai putut la fazele alea
Pe mine ma ingrijoreaza foarte mult praful acela pe care l-a baut Angel
Cat despre Taku... poate ca arata bine :love: , dar il urasc pentru ce a facut! :die:
"Tot ce a mai vazut sunt picioarele unui baiat , dar nu a avut puterea sa ridice capul pentru a-i vedea fata ." - oare de ce am impresia ca erau picioarele lui Diego?
So...deabia astept urmatorul capitol! Chuu!
:bye:
- Ei bine… cred ca ar trebui…
Dar nu isi termina propozitia ca Yuki intra deja in baie
- Hei , Salut Angel …. Angel ?!?! Striga baiatul socat." -

"-Um… Yuki , ai de gand sa imi aduci ceva sau o sa stai sa te holbezi toata ziua?! Te rog..." -

" - Hei Taku , baiatu asta parca-i idiot
- Idiot esti tu … Nu trebuia sa imi pronunti numele , retardatule ! Se rasteste Taku . Hei , baiete , ori esti prea prost , ori iti place prea mult ! Ce ai patit de nu reactionezi ? Intreaba tanarul
- De unde vrei sa stiu ? nu simt nimic … poate ca sunt prea beat !" -

" -Ah , la naiba , doare ! Se rasteste Angel.
- Tocmai ! Haideti baieti !" -

Deci am ras de n-am mai putut la fazele alea
Pe mine ma ingrijoreaza foarte mult praful acela pe care l-a baut Angel

Cat despre Taku... poate ca arata bine :love: , dar il urasc pentru ce a facut! :die:
"Tot ce a mai vazut sunt picioarele unui baiat , dar nu a avut puterea sa ridice capul pentru a-i vedea fata ." - oare de ce am impresia ca erau picioarele lui Diego?

So...deabia astept urmatorul capitol! Chuu!

:bye: