10-07-2011, 09:53 AM
I'm first? Oh, da! :]]
În primul rând, helăăăăău şi hugs.
Mă bucur că ai postat repede capitolul, aşa -mi satisfaci curiozitatea de copilaş. :]]Buuuun. Şi acest capitol, ca precedentul, m-a uimit. Dar într-un mod plăcut. Şi btw, Alex e un fraier. Acum chiar l-aş bate, şi facem aici referinţă la ultima parte. Deci ia spus cuuuurvei de Tessa aia? ăăh? E...:-j Nu-mi mai place de el. *laughs*
â€...Nu doream să suferi, mai ales că eÅŸti îndrăgostită...
- Sunt? întrebă Anabella automat şi ridică o sprânceană.
- Erai...
- Exact, eram!
- Bella, zise el şi răsuflă din greu.†- partea asta mi-a plăcut cel mai mult. Chiar a fost genială. XD Oh, well, de-abea aştept să văd ce-o să se întâmple între prof` şi Candy, între Alex şi Bella, şi cred că tare-aş vrea să văd şi partea în care Bella o omoară pe Tessa, deşi nu cred că se va întâmpla prea curând. *evil laughs*
Eniuei, sper să aduci la fel de repede next-ul. *hug*
XoXo, Mad Hatter.
În primul rând, helăăăăău şi hugs.
Mă bucur că ai postat repede capitolul, aşa -mi satisfaci curiozitatea de copilaş. :]]Buuuun. Şi acest capitol, ca precedentul, m-a uimit. Dar într-un mod plăcut. Şi btw, Alex e un fraier. Acum chiar l-aş bate, şi facem aici referinţă la ultima parte. Deci ia spus cuuuurvei de Tessa aia? ăăh? E...:-j Nu-mi mai place de el. *laughs*
â€...Nu doream să suferi, mai ales că eÅŸti îndrăgostită...
- Sunt? întrebă Anabella automat şi ridică o sprânceană.
- Erai...
- Exact, eram!
- Bella, zise el şi răsuflă din greu.†- partea asta mi-a plăcut cel mai mult. Chiar a fost genială. XD Oh, well, de-abea aştept să văd ce-o să se întâmple între prof` şi Candy, între Alex şi Bella, şi cred că tare-aş vrea să văd şi partea în care Bella o omoară pe Tessa, deşi nu cred că se va întâmpla prea curând. *evil laughs*
Eniuei, sper să aduci la fel de repede next-ul. *hug*
XoXo, Mad Hatter.
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.