Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Copiii Războiului (+18)

Am mai decis să postez un fic, cred că e ultimul. Dacă mă voi descurca cu astea cinci pe care le am, atunci totul va fi perfect. Acesta nu îl postez cu diacritice. Şi ficul e cu Harry Potter. Nu sunt sigură dacă îl va citi cineva din această cauză, dar am zis să risc, poate mai descopăr fani. E în categoria "adventure" şi e +18.
Urmează pentru început un fel de prolog, iar apoi capitolele. Prologul e în formă de articol.

DISCLAIMER: Nu deţin nici un personaj din Harry Potter, toţi îi aparţin lui Rowling. Nu urmăresc nici un scop şiret, nimic.

Articol in ziarul Profetul Zilei 31.august

Maine va incepe un nou an scolar la Hogwarts. La reconstruirea maretului castelul, care inca la inceputul verii era doar o gramada de ruine, au contribuit toti reprezentatii Ministerului Magiei si colectivul profesoral, in frunte cu marele Albus Dumbledore.

“Totusi Voldemort ne-a facut un fel de favoare, distrugand castelul. Acum acest loc a devenit mult mai frumos si mai sigur ca inainte. Le sunt extrem de recunoscator tuturor celor care au ajutat ” a declarat Directorul in interviu.

Din fericire a luat sfarsit marele si infioratorul razboi dintre bine si rau. Ordinul Phoenix a invins, iar lordul intunecat a fost nimicit pentru totdeauna de Harry Potter. Cei care au avut incredere in el, nu s-au dezamagit.

Cat si Eroii razboiului, atat si copiii Devoratorilor Mortii isi vor relua studiile. Harry Potter, Hermione Granger, Candy Robertson, Ron Weasley, Ginevra Weasley, Ariana Septtory, Luna Lovegood, Seamus Finnigan, Dean Thomas, Neville Longbottom, Padma si Parvati Patil, Lavender Brown, Colin si Denis Crewey si multi alti adolescenti, care au luptat cot la cot cu cei din Ordinal Phoenix sunt gata de noul an scolar.

Sa nu uitam si de Madleine Greene, care a luptat langa toti ceilalti impotriva Lordului Intunecat, impotriva familiei si prietenilor ei.

“Nu m-am vazut niciodata in rol de fata rea. Nu toti viperinii sunt de partea intunericului” a declarat aceasta domnisoara si cu asta a demonstrat tututor ca la casa lui Salazar Slytherin sunt sortati si copii ai luminii.

Dar oare ea e singura? Draco Malfoy, Blaise Zabini, Pansy Parkinson si Despina Damianeci au disparut inca de cand era clar ca incepe lupta cea mare. Parintii lor sunt inchisi pe viata in Azkaban, dar copiii nu sunt acuzati de nimic. Pur si simplu nu au participat la aceasta lupta ingrozitoare. E un semn de lasitate sau doar s-au protejat? Numai ei cunosc raspunsul adevarat, iar noi putem sa presupunem nenumarate motive pentru care au procedat asa si nu altfel. Sa speram ca bufnitele i-au gasit pe toti patru disparuti si vor veni la Hogwarts sa invete in continuare.

Dupa cum stiu toti, Candy Robertson a fost cea care l-a nenorocit pe Lucius Malfoy. Barbatul a ramas invalid pe viata , fara un picior. Nimeni nu s-ar fi gandit ca o copila se poate razbuna in asa mod si fara nici o remuscare.

“Daca nu aplicam vraja respectiva, Malfoy era sa fuga. Am decis ca Azkabanul nu va fi la fel de stralucitor fara asa o personalitate marcanta” ne-a spus fata in ultimul interviu.

Candy si-a razbunat tatal si totodata l-a bagat in inchisoare pe cel mai credincios slujitor al Lordului Intunecat. Dar oare ironia sortii va face in asa fel incat Draco Malfoy sa isi razbune si el tatal? Ar fi o greseala foarte mare din partea lui, mai ales ca Ministerul Magiei e mereu cu ochii pe copii Devoratorilor.

Ariana Septtory a avut de suferit cel mai mult dintre toti cei care au ramas vii. Fata a fost muscata de un vampir, pe nume Frederic Growner. Nu e intr-o stare foarte grava, dar odata pe luna are nevoie de sange uman. Prietenii ei s-au oferit sa o ajute in aceasta privinta, dar oare vor fi mereu langa ea pe data de 31, la ora 00:00?

“Niciodata nu m-am gandit ca voi fi muscata de un vampir. Ii multumesc lui Merlin ca pentru boala mea se inventeaza un leac si nu e totul pierdut. Nu de alta, dar coltii prea lungi ma deranjeaza” ne-a spus fata, incercand sa transforme durerea intr-o gluma.

“Impreuna cu profesorul Snape lucram asupra unei potiuni, care ar putea vindeca vampirii de gradul IV” spune Albus Dumbledore.

Severus Snape a primit Ordinul lui Merlin, pentru ca si-a riscat viata de nenumarate ori, fiind spion in tabara Devoratorilor. Am intrebat mai inainte daca Madleine Greene e singura viperina buna? Deci raspunsul e vizibil: nu e unica, a luat exemplu de la seful casei sale.

O fericire mare e in casa celor din familia Longbottom. Cei doi vrajitori si-au revenit ca prin minune dupa ce a murit Bellatrix Lestrange si nimeni nu stie cauza. Cert e ca acum totul e bine si nu-i mai paste nici un pericol.

Din pacate in familia Weasley inca pluteste o atmosfera tragica. Persiwal a fost omorit de Peter Pettigrew, in timp ce isi apara cu demnitate seful. In forma sa animagica a intrat in cabinetul lui Cornelius Fudge, cu scopul de a-l ucide, dar nu a fost sa fie.

Revenind la prima noastra noutate, cu bune sau rele, dar le uram elevilor un an plin de succes. Sa nu uitati niciodata de eroii acestui razboi, caci datorita lor sunteti in viata si sunteti feriti de orice pericol. Va multumim pentru atentie.

Michael Cleaks

Răspunsuri în acest subiect
Copiii Războiului (+18) - de Wolves - 08-07-2011, 05:12 PM
RE: Copiii Războiului (+18) - de Abbeh. - 08-07-2011, 08:23 PM
RE: Copiii Războiului (+18) - de Anna - 08-07-2011, 08:54 PM
RE: Copiii Războiului (+18) - de Wolves - 09-07-2011, 09:17 AM
RE: Copiii Războiului (+18) - de Camelie. - 13-07-2011, 09:27 PM
RE: Copiii Războiului (+18) - de Anna - 13-07-2011, 10:06 PM
RE: Copiii Războiului (+18) - de Wolves - 20-07-2011, 06:14 PM
RE: Copiii Războiului (+18) - de Anna - 20-07-2011, 09:11 PM
RE: Copiii Războiului (+18) - de Camelie. - 22-07-2011, 12:06 PM

Subiecte de discuție similare...