Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sentimente uitate

Ok, am venit cu urmatorul capitol sper sa va placa si multumesc de comentariu Katy♥.

Capitolul 6

Sasuke

O stare de euforie mi-a cuprins intreg corpul, ma simteam asa bine, totul era perfect. O tineam in brate pe persoana care ma facea fericit. Dansam cu Sakura ca doi indragostiti cand de fapt nu era vreo melodie lenta. Paream perfecti dar pana in seara aceea nu stiam ca o sa ne desparta ceva chiar si pentru un moment. Ne-am indreptat pasii spre grupul nostru de prieteni. La un moment dat am simtit cum telefonul imi vibreaza si se pare ca am primit un mesaj ‘Vino la etaj, nu o sa-ti para rau’ . Nu am vrut sa ii mai zic si Sakurei ca sa nu creez alte problem, i-am zis ca ma duc la baie si dus am fost. Am simtit cum o mana rece m-a tras intr-o camera de pe coridor. Camera era bine luminata, o incapere mare decorata in stil modern, doar era casa lui Garra, cu o fereastra mare deschisa. Cand m-am uitat la persoana din fata mea nu mi-a venit sa cred cine era in fata mea. Anne, fosta mea iubita din liceu cu care am fost aproape doi ani…pana cand a aflat ca am inselat-o. Nu eram mandru de fapta mea dar in liceul in care eram erau multe tentatii. Desigur asta nu insemna ca avea sa o fac din nou. Eram un adolescent pe atunci care nu stia cat de mult poate fi ranita o persoana prin simplu fapt ca nu ii esti fidel. Revenind la Anne, ea pur si simplu ma iubea. Era si normal, eu fiind primul baiat din viata ei. Nici acuma nu eram mandru de locul unde o facusem dar cum am mai zis eram doar un adolescent plin de nevoi. Cand am privit-o mi-am zis ca fata asta sa facut frumoasa foc, nu ca nu ar fi fost, dar acuma era doboratoare. Corpul ei zvelt cu forme pline era binecuvantat cu un chip angelic. Ochii ei de un albastru care iti taie rasuflarea ma priveau curiosi.
- Sasuke, tu esti?
- Doar nu credeai ca sunt alta persoana, normal ca sunt eu. Ma bucur sa te vad, am zis in timp ce am luat-o in brate.
Era bucuroasa sa ma vada se vedea dupa expresia fetei ei. Trecuse ceva timp si parca si mie imi lipsise. Nu am mai vazut-o de la terminarea liceului. Si acuma tin minte cum a fost inainte sa parasesc liceul de tot si sa ma duc la facultate. Ea statea acolo in mijlocul multimii in timp ce ma privea cum ma indepartam. Era trist nu mai vorbisem cu ea decand ne-am despartit. Dar asta era trecutul iar prezentul se afla in fata mea. Deodata mi-a sarit la gat si si-a preset buzele de ale mele. Erau asa moi si dulci trasmitandu-mi fiori prin tot corpul. Mi-am dat seama ce a facut usi m-am departat de ea. I-am zis ca nu se putea pentru ca aveam pe cineva acuma. Ea mi-a spus ca stia si a facut acel gest doar pentru ca ii era dor de mie. Inca ma iubea si voia macar sa fim prieteni. Am fost de accord, in fond ce se putea intampla rau? Am mai vorbit inca o ora despre ce a mai facut, cum a mai dus-o si dupa aceea am realizat ca uitasem de Sakura. Am apucat-o de brat pe Anne si i-am zis sa ma urmeze jos sa ii prezint pe cineva foarte special pentru mine. Ma tinea de brat, fara sa se gandeasca ca asta ar putea fi ceva rau. Imi era cam greu sa o accept, nu voiam sa trezeasca sentimente uitate in mine. Nu putea sa se intample asta. Am cautat-o pe Sakura peste tot dar tot nu dadeam de ea. Am iesit pe plaja si cand ce sa vad. Iubita mea cu Tifa, ambele in lenjerie intima erau in apa si se zbenguiau, sora mea atinandu-o din cand in cand pe Sakura. Cred ca ambele nu mai erau de mult treze. Se vedea de la o posta ca ambele au baut pana nu au mai putut. M-am indreptat spree le, dar Sakura a iesit din apa si a inceput sa danseze cu restul multimii. Se freca de totii tipii de acolo si nu imi placea. Ma gandeam ce a determinat-o sa faca asta si mi-am dat seama. Probabil ma vazuse cu Anne si intelesese totul gresit. La naiba! Cum o sa ii explic oare? Mi-am luat privirea o secunda si am vazut ca a disparut. Am fugit rapid spre casa sic and ce sa vad. Nenorocitul ala de Neji era cu mainile peste tot pe corpul ei. Ea se zbatea si incerca sa scape dar era mai puternic ca ea. Am vazut cum incerca sa o duca cu forta la etaj. Am fugit la el si i-am dat un pumn de nu s-a vazut. In cateva secunde incepuse o bataie pe bune. Aproape ca ma doborase dar nu a avut noroc pentru ca eram mai agil ca el. Naruto s-a bagat si el si m-a luat de pe el. Cred ca il bagam in spital daca nu eram oprit. Sakura statea speriata intr-un colt. Cred si acuma se gandea ca putea fi violata. I-am zis lui Neji sa nu se mai atinga vreodata de ea ca altfel ajungea in spital. Nenorocitul a plecat iar eu m-am dus la Sakura . Am luat-o in brate, i-am luat hainele de pe plaja si am urcat-o in masina. Era ata de speriata incat tremura in bratele mele.
In curand am ajuns acasa la mine, am intrat in apartament si am pus-o usor pe pat. Am imbracat-o cu o camas a mea si dupa aceea a adormit. Am sarutat-o pe frunte si i-am zis ca totul o sa fie bine. Sigur experienta asta i-a facut foarte rau. Ce bine ca nu munceam cateva zile si puteam sa stau cu ea sa o fac sa se simta ca o printesa.Deodata mi-am amintit ca o uitasem pe Tifa acolo. Sigur era bine pentru ca era cu Shin. Altul de care trebuia sa ma ocup, dar principal mea preocupare avea sa fie doar Sakura. M-am asezat in pat langa ea si am luat-o in brate. Mirosul de vanilie ma facea sa-mi afund capul mai mult in parul ei rozaliu. M-am gandit cum sa fac incat sa se simta destul de bine pentru sedinta foto pe care o avea urmatoarea zi. Sper sa iasa totul bine desi va trebui sa-i explic toata treaba cu Anne. Priveam cum dormea, avea un somn nelinistit si transpira mult. Sper doar sa ma ierte daca am ranit-o in vreun fel.

P.S: Caputolul este necorectat, imi cer scuze pentru eventualele greseli.

[Imagine: missyoubear.jpg]

My work: - Sentimente uitate [Naruto]
- O vara plina de iubire si schimbari [Proza]

" Love it's like wind. You can't see it, but you can feel it."

Răspunsuri în acest subiect
Sentimente uitate - de *|Dea|* - 20-01-2012, 04:38 PM
RE: Dragoste sau distractie?[Naruto] - de *|Dea|* - 21-01-2012, 12:04 AM
RE: Dragoste sau distractie?[Naruto] - de *|Dea|* - 04-02-2012, 07:08 PM
RE: Dragoste sau distractie?[Naruto] - de hiimera - 05-02-2012, 08:38 PM
RE: Dragoste sau distractie?[Naruto] - de *|Dea|* - 09-02-2012, 11:08 PM
RE: Dragoste sau distractie?[Naruto] - de *|Dea|* - 12-02-2012, 10:51 PM
RE: Sentimente uitate [Naruto] - de *|Dea|* - 20-02-2012, 12:08 AM