Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Ridicarea] Still long road: Norvegia.

'Bun! Au ajuns! Desi nu stiu de cata protectie vor avea parte, acolo... Lucrurile astea devin din ce in ce mai fragile, pe Arca. Macar este foarte greu de gasit... pentru cine nu stie de existenta ei...
Acum, daca tot nu am ce face, pana ce aceasta vraja va fi completa, iar aerul va redeveni respirabil, nu am ce face, decat sa lucrez la niste costume pentru echipa si sa le fac o vizita. Dar pana atunci, trebuie sa-i invat sa foloseasca acel echipament, pe care il poarta.'
Zis si facut! Vizita cateva camere, se blinda cu tot felul de chestii. Cateva arme voluminoase, destule arme mai mici, cat sa striveasca un on din elita trupelor speciale, din Rai sau Iad, tot felul de chestii tehnologice, pe care numai ei le intelegea, cateva bombe, grenade, cutite, sabii, sageti si multe altele, la care se adauga si niste ustensile pe care, inca, nu le testase. Pregatit de lupta, se folosi de blesteme si binecuvantari pentru a ascunde toate chestiile alea in el insusi, apoi imbraca acelas costum de care stiau ceilalti cum ca Saar l-ar purta.
Pregatit de lupta, acesta se teleporta in alta camera si memora informatiile obtinute in urma scanarii celor doua fete, sperand ca ii vor fi folositoare in a le proteja de Abaddon. 'La urma urmei, nu stiu nimic despre acel tip, Abaddon. Nu m-ar mira sa le atace... Pentru inceput, pana se obisnuiesc cu imprejurimile, o sa incerc sa ma fac nevazut, protejand-le din urma. Nici nu vor stii ca sunt acolo... pana ce vor fi atacate!"

ooc: Nu puteti continua fara mine, nu? Am asteptat destul, pentru a mai posta, cineva...
Edit: POST THE POST UP!!!
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]

Răspunsuri în acest subiect
RE: [Ridicarea] Still long road: Norvegia. - de Xpt1 - 29-02-2012, 07:47 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Ridicarea] Arca: Noua casa Xpt1 30 14.895 19-02-2012, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Lia
  [Ridicarea] Petrecerea: intalnirea celor cazuti. Xpt1 30 15.075 11-02-2012, 01:03 AM
Ultimul răspuns: Xpt1

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)