Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Casatorie, aventuri, sentimente ascunse si replici acide

Ei bine, next :

[center] Capitolul 3.
Angel P.O.V
[/center]

- Nu sunt nici cum, pentru tine sunt doar Chad. Ok? Crezi că mie îmi convine că sunt căsătorit cu tine? Crezi că mie îmi este ok, când.. mă trezesc dimineaţa, lângă mine aflându-se o femeie, pe care nici nu o iubesc! Hă? îmi spusese pe un ton răstit.
- Ieşi afară!! Te urăsc. Îi spun eu scuipându-l.
.

Într-un fel avusese dreptate. Nu mă iubeşte şi nici eu pe el. Ştiu cum se simte în această privinţă. Probabil şi el sperase că-şi va găsii dragostea, însă tot ce a găsit a fost compania mea. Oftez prelung, luându-mi genunchi în braţe, lăsându-mi capul pe unul din ei.
Acum, ochii mei verzi ca cel mai scump smarald, sunt trişti. De ce i-am spus că îl urăsc? şi mai ales, l-am şi scuipat. Nu înţeleg pur şi simplu de ce am reacţionat aşa.
Poate.. doar pentru că îmi spusese că pentru mine e doar Chad şi pentru tonul pe care îl folosise când mi se adresase. Nu ştiu dacă e la curent, dar eu nu accept să se ridice tonul la mine, oricine ar fi. Reacţionez violent şi scuip sau lovesc, cu orice prind la mână.

Îmi eliberez genunchi, lunându-mi în palme câteva şuviţe de păr negre, ce-mi aparţineau mie şi doar mie, evident. Am început să le răsucesc pe un deget, gândindu-mă încă la reacţia ce o avusesem. Încă replica lui îmi suna tare şi clar în minte, atfel deranjându-mă. Nu înţeleg, de unde atâta tupeu pe el? Cine naiba se mai crede?

M-am ridicat din pat, cu gândul să înot puţin. Aşa poate că o să mai uit de cele întâmplate mainainte. Sper doar că fraierul blond, nu o să mă deranjeze, altfel o să-i bag pe gât prima vază ce-mi iese în cale.
Din dulap, îmi aleg un costum de baie de culoare sau mai bine zis, non-culoare neagră. L-am îmbrăcat repede şi m-am privit în oglinda din camera noastră. Îmi venea perfect. În costumul de baie ce-l alesesem, mi se vedeau fesele, deoarece aveau chiloţii cu o "aţă" în fund, cum zice tata. Doar, îmi stătea bine, asta conta. Iar, sânii îmi erau descoperiţi acum de micuţul sutien. M-am întors cu spatele la oglindă, putând să-mi admir tatuajul. Două aripi de înger, mari. Cred că e cel mai reuşit tatuaj pe care-l văzusem vreodată.
Deşii îl admirasem doar de câteva ori de când mi-l făcusem, îl adoram. Uneori, îmi imaginam cum ar fi, ca eu Angel, chiar să prind aripi şi să pot zbura... mereu mi-am dorit să zbor. Însă, e imposibil.
Am ieşit din încăpere, coborând uşor dreptele ce se afişau înaintea mea.

Ajunsă afară, m-am îndreptat cu paşii alerţi înspre piscină. Mărturisesc, că-mi plăcea să înot, acestă simplă acţiune mă liniştea. Contactul cu apa, mă făcea să mă simt o sirenă din adâncuri. Iar uneori, mi se părea că lichidul transparent, îmi era ca o familie.. sau un prieten bun, care mă aştepta.

Fără doar şi poate, m-am aşezat în fund, băgându-mi picioarele în apă. Aşteptam să mă dau mai întâi cu loţiunea ce veşnic sătuse pe marginea piscinei. Îmi torn în palmă un pic din conţinutul tubului, începând să întind pe corpul meu frumos. După ce terminasem "ritualul" veşnic de protecţie, mă afundasem în lichidul primitor. Nu era nici prea rece, însă nici prea cald. Era pur şi simplu potrivit, pentru o baie, la razele calde ale soarelui.

Începusem să fac scufundări, mişcându-mi braţele şi picioarele asemenea unei sirene, scoase dintr-un basm. Mă simţeam bine înăuntr-ul apei. Mă simţeam în siguranţă. Continuam să mă mişc, asta până când dădusem de o siluetă bine făcută şi mai înaltă decât mine. Am ieşit rapid la suprafaţă, iar acceaşi siluetă de care mă izbisem făcuse la fel. Era chiar Chad.

Îl priveam nervoasă, pe tânărul care îmi aruncase în faţă acele cuvinte, în dormitor.
- Ce naiba cauţi aici, câine? întreb eu, în ton putând să mi se citească uşor nervi.
Tânărul blond, mă privea atent, studiindu-mi corpul ce acum era oarecum expus, ochiilor săi. Nu spusese nimic, ceea ce mă enerva şi mai tare. Doar tăcea şi se uita la mine, de parcă eu eram Miss Univers.
- Ei ? Ţi-a mâncat pisica şi ultimul neuron rămas?! mă răstesc eu la el.
- Nu. spuse strâmbând din nas copilăreşte.
Se apropiase tot mai tare de mine, până ce ajunsese în faţa mea. Chipul său, era acum aproape de al meu... poate prea aproape. Puteam simţii cum faţa îmi este invadată de respiraţia sa creoaie, dar totodată caldă şi plăcută.
- Îmi invadezi terit.. însă nu apucasem să termin.
Îmi cuprinsese buzele, într-un sărut. Un sărut pe care nu-l vroiam, însă. Am început să mă zbat, însă nu reuşeam nicicum să scap din strânsoarea sa. Era mult mai puternic ca mine, e evident, dar nu aveam de gând să mă las învinsă.
Îmi întredeschisem gura, primindu-l în lăcaşul meu umed. El începuse să se joace cu limba mea, încercând să mă provoace la un duel. Nu reuşise însă, că eram prea al naibii ca să-i răspund. Vroiam doar să-i fac în ciudă.
Se desprinsese de mine, la fel de rapid precum mă luase prin surprindere cu acel nevinovat sărut, şi începuse a mă fixa cu privirea.
Îmi luase una din mâini între ale sale, parcă vrând să-mi zică ceva. Acum, lăsase jocurile prosteşti la oparte? Sau.. era tot un joc, de-al său?
- Angel... îmi şoptise numele, incitant.
Îmi lăsase mâna purtată de ale sale, până când preţioasa mea mână ajunsese să atingă un "peleu" întărit. Am făcut ochii mari şi mi-am retras imediat mâna de pe acel membru al corpului său.
Am putut simţi cum obraji îmi i-au foc. Cum îndrăznise să facă aşa ceva?! Şi mai ales.. era gol cu mine lângă el?!
I-am aplicat o palmă pe obrazul drept, apoi a mai urmat una, peste cel stâng. Faţa ii se înroşise imediat, după ce îl "atinsesem" într-un mod "calm".
Mă privea amuzat oarecum, iar eu simţeam cum îmi cresc nervi, atingând cerul.
- Eşti un porc, Chad! Să mi-o iei sus, bine?! urlu eu la el.
- Vrei aici sau în cameră? întrebase el, fără pic de nesimţire.
Eu mă rezumasem să-i arăt degetul mijlociu şi să-l las acolo singur, în goliciunea lui.
Oricum, trebuie să recunosc, o are destul de mare. Nu aş vrea, să am de aface cu asemenea monstru.
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Căsătorie, aventuri, sentimente ascunse şi replici acide - de Lexxu - 25-02-2012, 09:16 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Slalom printre sentimente Neris 3 3.326 03-09-2012, 02:04 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki
  Sentimente uitate *|Dea|* 14 8.920 16-04-2012, 10:32 AM
Ultimul răspuns: *|Dea|*
  Sentimente atarnate de-o franghie Peppers 8 5.919 12-02-2012, 03:21 PM
Ultimul răspuns: onu'
  Sentimente puse pe hârtie Rose ^^ 1 2.178 12-01-2012, 11:39 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Sentimente si senzatii.Poezii Storymaker 15 9.844 08-01-2012, 08:51 PM
Ultimul răspuns: Storymaker