''Oh, nu..." tocmai fusesem teleportata deasupra unui lac si nu mi-a luat mult sa simt apa rece ce imi invada fiecare particica a corpului. Am inceput sa inot catre mal, in mintea mea injurandu-l de mama focului pe Saar. Odata ajunsa pe pamant, afara din apa, mi-am dat seama ca era al naibii de frig, iar eu tremuram din toate incheieturile.
Neavand prea multe posibilitati si din nevoia de putina liniste, am inceput sa inaintez prin padure. Dupa zeci de minute, in care ma descaltasem de pantofii cu toc si ii luasem in mana dreapta, am ajuns la un drum. Un soare anemic se putea zari printre copaci, ceea ce imi aducea putina caldura. Am decis sa o iau spre dreapta, urmand drumul asfaltat.
ooc: Ama
Neavand prea multe posibilitati si din nevoia de putina liniste, am inceput sa inaintez prin padure. Dupa zeci de minute, in care ma descaltasem de pantofii cu toc si ii luasem in mana dreapta, am ajuns la un drum. Un soare anemic se putea zari printre copaci, ceea ce imi aducea putina caldura. Am decis sa o iau spre dreapta, urmand drumul asfaltat.
ooc: Ama