Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sentimente uitate

Helllau! Am venit cu partea a doua din capitolul 5, sper sa va placa si astept parerile voastre;)

Capitolul 5 ( A doua parte)

Sakura

Picaturile reci de apa se scurgeau de pe corpul meu pe gresia albastra din baie. Stateam si ma priveam in oglinda ganditoare si putin speriata pot zice. Fata mea palida trada semne de oboseala iar corpul meu parca nu mai avea putere. Nu mancasem nimic azi, dar trebuia sa rezist pentru ca ziua urmatoare era o zi mare. Nu imi venea sa cred cum aratam. Cine m-ar vedea ar zice ca sunt bolnava. Mi-am indreptat pasii spre usa, am inspirat si am deschis-o. M-am dus direct la Sasuke care ma astepta pe canapea. Ochii lui negrii ca un abis intunecat in care iti pierzi si mintile, ma priveau curiosi. Mi-am pus capul pe umarul lui si mi-am facut curaj, am inganat cateva cuvinte, dar deodata am simtit cum ma pierd cu totul. Memoria lui nu imi permitea sa mai aduc vorba de el si altcuiva. Ma distrugea incetul cu incetul…Cateva lacrimi si-au facut aparitia pe fata mea. Deodata Sasuke a facut un gest de neasteptat. Mi-a zis ca e in regula si ca ma intelegea. Huh?! Ma intelegea si va fi langa mine cand voi avea nevoie? Lucrurile rostite de el au fost zise cu atata sinceritate si afectiune incat o parte din mine a tresarit. Oare incepeam din nou sa…simt? Nu era posibil, nu voiam sa fie posibil, nu voiam sa mai iubesc, sufletul meu refuza. M-am pus in poala lui si i-am sarutat buzele . Mi-am trecut limba peste ele iar iubitul meu mi-a lasat cale libera in gura lui. Limbile noastre au inceput un joc al placerii, iar Sasuke ma lasa sa domin. Am fi facut-o in momentul acela daca nu trebuia sa plecam. Naiba sa o ia de petrecere! Dupa ce brunetul a incetat sarutul m-am dus in camera mea sa ma imbrac. Cand m-am intors aproapea ca a cazut de pe canapea cand m-a vazut. Am luat masina si ne-am indreptat spre apartamentul lui. Mi-am aprins in masina o tigara si am inceput sa ma gandesc la ce baiat bun era Sasuke si ca poate eu nu-l meritam. Avea nevoie de o fata care sa poata iubi nu de una a carei inima era imuna la dragoste. Era imuna pentru ca nu mai voia sa sufere si de a doua oara. M-am uitat la brunet, admirandu-l. Avea un profil atat de frumos, era perfect. Sper ca si sufletul ii era la fel. Desi pot afirma cu desavarsire ca nu o sa mai iubesc pe cineva acest baiat m-a facut sa simt din nou acei fiori, dar doar pentru cateva secunde din pacate. Nu era de ajuns.
Odata ajunsi la apartament am vazut o tipa inalta si brunet ce semana mult cu Sasuke. Parea destul de nervoasa. A inceput sa tipe la brunet si i-a zis sa se miste mai repede pentru ca noi il asteptam in masina. Oare de unde ma cunostea? Poate i-a vorbit fratisu despre mine. N-am habar. Cat l-am asteptat pe “Frumosul din padurea adormita” Tifa, se pare ca asa o chema, a inceput sa-mi povesteasca diverse chestii despre Sasuke, de cand erau copii si alte chestii de astea. A inceput sa vorbeasca despre cum l-au gasit odata pe brunet fumand un joint, la ei in bucatarie. A fost pedepsit 3 luni si practic nu a mai vazut lumina zilei. Am chicotit si ma gandeam ce bad boy era in trecut, desi nu-mi place ce a facut. Oricum, fiercare cu viata lui, parca eu nu am fumat vreodata chestii din alea. Dupa aceea Tifa a inceput sa palavrageasca despre minunatul ei iubit Shin si la cat de bun e la pat. Cred ca daca nu venea Sasuke incepea sa-mi dea si detalii. . I-am aruncat o privire brunetului de mersi-ca-m-ai-salvat-de-chin. El mi-a zambit mandru. Pe drum am vorbit si m-a facut sa rad. Bruneta vorbea ca o moara stricata. Nu imi venea sa cred ca sunt frati.
Ma uitam la marea casa din fata noastra si la nebunia de acolo. Avea sa fie o noapte de neuitat. Sper doar sa raman treaza sau macar Sasuke. In casa Garra ne-a urat bun venit. M-am indreptat spre bar si am comandat doar un cocktail. La un moment dat mi s-a parut ca vad o fata cunoscuta. Semana cu Anne, tipa de la cursa, dar nu putea fi ea. Iubitul meu a venit langa mine si a inceput sa se prosteasca. Am inceput sa dansam ca doi indragostiti desi nici macar nu era vreo melodie lenta. Cand am observant asta ne-am oprit si am inceput sa radem. Ne-am indreptat spre gasca noastra ce statea intr-un colt. Naruto se saruta de zor cu Hinata. In timp ce restul stateau si pareau putin cam ametiti. Sigur au tras ceva pe nas. M-am asezat intre Garra si Kiba care vorbeau ceva despre fotbal. Ei pareau cei mai ok dintre toti. Sasuke mi-a zis ca se ducea la baie si dus a fost. Vazand ca nu am ce discuta cu baietii m-am indrepat spre grupul de fete. Le-am salutat dupa care am sarit in bratele lui Jake, cel mai bun prieten al meu. Era el putin pe invers dar nu ma deranja pentru ca il iubeam la nebunie, ca pe un frate desigur.
- Ce faci fata? Am inceput sa rad in timp ce Jake mi-a sarutat zgomotos obraji.
- Eh, la un party , mai cunosc si eu lume, mi-a zis in timp ce i-a aruncat o privire lui Neji.
- Astept detalii, i-am spus in timp ce i-am facut cu ochiul.
- Vrei cu lux de amanunte?
- Sa nu exageram.
Am inceput sa radem si sa ne distram. O Doamne! Il adoram pe tipul asta, ma facea sa ma simt bine oricand. Si acuma tin minte cum ne-am imprietenit din clasa a treia. A fost nevoie doar de o gluma si dupa aceea am devenit de nedespartit. Temari a inceput sa-mi povesteasca despre o tipa care facea ravagii prin lumea curselor, de asemenea era foarte frumoasa si multi o voiau dar se zicea ca inima ei apartinea unui singur baiat. Am reflectat asupra celor zise de ea si m-am gandit ca ar putea fi Anne. In fond ea era in lumea curselor. . M-am scuzat si m-am dus pana la toaleta. Ma intrebam unde era Sasuke. Am urcat la etaj si m-am oprit in fata unui dormitor. Inauntru erau brunetul si cu o roscata. Nu i-am vazut fata pentru ca statea cu spatele, dar stiu ca nici macar nu i-am adresat vreun cuvant lui Sasuke. M-am indreptat calma la parter si m-am dus la bar. Am comandat o sticla de coniac si m-am dus afara ape plaja. Am inceput sa beau melancolica din sticla in timp ce ceilalti din jurul meu se distrau. Stateam si ma gandeam ca poate o fi doar o amica, dar dupa mi-am dat seama ca sigur era mai mult pentru ca altfel nu ar fi stat singuri intr-un dormitor ci ar fi venit jos. Eu cu Jake nu faceam ca ei. Eram o idioata, nu stiam ce sa zic voiam sa vad ce o sa aibe el de spus. Stiam ca nu era bine sa iubesti. Pana la urma toti erau niste nenorociti. Poate ma inselam dar deja alcoolul se facea simtit. Mi-am dat bluza jos si la fel si pantalonii ramanand in lenjerie intima. M-am gandit sa fac o baie in ocean, dar nu puteam singura asa ca am tras-o de mana pe prima persoana care mi-a iesit in fata chit ca era fata sau baiat. Si ghiciti cu cine aveam onoarea sa innot? Cu Tifa desigur. Nu-mi pasa ca era ea, asa ca am inceput sa ne zbenguim in apa si sa ne udam. La un moment dat bruneta ma atingea ciudat, cred ca era beata, si cum muzica se auzea si pe plaja am iesit din apa si am inceput sa dansam cu restul multimii. Am tinut-o asa pana cand s-a terminat sticla, dar am luat alta. Ultimul lucru care mi l-am amintit e ca l-am vazut pe el cu roscata la brat. Oficial avea sa sufere. Nu mi-a mai pasat de el si am inceput sa ma uit dupa Tifa dar ea era cu Shin, iubitul ei. M-am dus in casa si m-am indreptat spre etaj. Voiam doar sa dorm dar presimteam ca ceva nu ma va lasa sa fac asta…

[Imagine: missyoubear.jpg]

My work: - Sentimente uitate [Naruto]
- O vara plina de iubire si schimbari [Proza]

" Love it's like wind. You can't see it, but you can feel it."

Răspunsuri în acest subiect
Sentimente uitate - de *|Dea|* - 20-01-2012, 04:38 PM
RE: Dragoste sau distractie?[Naruto] - de *|Dea|* - 21-01-2012, 12:04 AM
RE: Dragoste sau distractie?[Naruto] - de *|Dea|* - 04-02-2012, 07:08 PM
RE: Dragoste sau distractie?[Naruto] - de hiimera - 05-02-2012, 08:38 PM
RE: Dragoste sau distractie?[Naruto] - de *|Dea|* - 09-02-2012, 11:08 PM
RE: Dragoste sau distractie?[Naruto] - de *|Dea|* - 12-02-2012, 10:51 PM
RE: Sentimente uitate [Naruto] - de *|Dea|* - 20-02-2012, 12:08 AM