09-02-2012, 04:08 PM
Citat:Cel mai civilizat mijloc de transport in comun este metroul. Acolo nu sunt nici nesimtiti si nici alte personaje dubioase. RATB-ul e de porc, nu se poate, este plin de cocalari, manelisti, semintari, tot felul de cretini care se gasesc sa te pipaie pe peste tot si hoti de buzunare.
Te invit sa iei rabla de Preciziei, aia care miroase "frumos" incat la prima statie cobori si iesi afara pentru ca nu suporti mirosul [rabla are probleme cu franele]. De asemenea, estea cea la care majoritatea vagoanelor nu sunt colorate si sunt galbene. Yep, e plina de defectiuni tehnice. De asemenea, aceleasi rable de Preciziei/Anghel Saligny, sunt pline de, dupa cum urmeaza:
1. Un tip care plange de cel putin 4 ani de cand umblu eu cu metroul ca tatal lui s-a sinucis cu o saptamana in urma si ca nu are bani de inmormantare si ca trebuie sa-si creasca si cei 7 frati mai mici.
2. Femeia gravida/cu copilul in carucior dar cea mai grasuta, vedeti voi sunt doua tipe, cu parul scurt, heck, va fac si descriere buna. De asemenea, saptamana asta e cu copilul in carucior si fara burta, saptamana viitoare e iar cu burta la gura.
3. Femeia cu copilul in brate dar mai slabuta si nu prea inalta.
4. Tiganii cu cersitul, nelipsitii tigani cu cersitul.
5. Tipul care se tareste/umbla in carje. Daca v-as zice ca acel tip e mai sanatos ca noi toti la un loc v-ati mira dar asa e. Nu are nici o problema la picioare, merge foarte bine cand e vorba de dus la biserica, vedeti voi, are oleaca probleme cu smanglitul. [a smangli=a fura]
6. Vanzatorii ambulanti.
7. Fetita cu saxofonul/tipul cu chitara. Ei doi imi plac. Imi mai delecteaza urechile pentru ca, in mod surprinzator, chiar canta frumos.
De asemenea, as invita-o pe cea de mai sus sa calatoreasca cu respectivele rable dimineata intre orele 7-9 si iti garantez ca vei muri pentru ca nu este deloc vreo sansa de aierisire, mai vine si cate o tipa din aia cu parfum de gandaci de sa mori, asa ca atunci cand ajungi la Eroilor de abia astepti sa coboare, sa prinzi un loc liber, si sa-ti continui calatoria in "noul" metrou pentru ca toti dau iama in metroul nou care vine de la Dristor 2/Gara/Crangasi pentru ca deh "ala pleaca primul" cand defapt mereu rabla va pleca prima la Eroilor.
Ca sa nu fiu rea, calatoresc si cu metrourile noi si dimineata e aceeasi mancare de peste ca in rable.
Nu-mi place nici RATB-ul, este plin mai nou de femei batrane care incep sa se certe cu tine, de mine se luase una ca de ce am palton mov, ca ce, tin cu flacara violet a lui basescu *rolls eyes* Eu o ignoram, ea comenta. Alta data era una care se certa cu panoul publicitar [il credea Boc] pentru ca daduse o reclama cu niste ursi. Ce treaba aveau ursii cu Boc, no idea. Mai este de asemenea o baba idioata care vrea sa stea numai pe locul ei, eu fiind cu bunica mea care statea jos pe scaun pentru ca este batrana si nu putea sta in picioare 10 statii de la Gara de Nord pana in Militari! De asemenea, mai sunt hotii, ai naibii hoti care opereaza pe traseul Gara de Nord - Crangasi pe linia lui 178 si pe linia 41 de la Crangasi la Lujerului.
Ce imi place este maxi taxi-ul, autocarul, dar ala care circula de la Autogara Buzau inspre Beceni/Campulugeanca, inspre localitatile alea inzapezite de la TV de acuma. Sunt defapt autocare, fiecare are locul lui, se urca prin fata, se coboara prin spate, il rogi pe sofer sa te lase in poarta casei si o face. Sunt si de treaba soferii, iti baga bagajele in spate, all fun.
Tot comentati ba aia, ba ailalta, dar cred ca e ceva ce va place undeva in toate astea pentur ca sa fim sinceri, o fi ele urate, acre, murdare, etc. dar nu este asa peste tot.
Um, this is huge lol.