Fic nou! Am sa-ncep cu greselile minore:
Cam asta ar fi tot ce as avea de rectificat cu privire la aspectul capitolului.
Dupa ce am citit tot, am si eu o intrebare: stii ce inseamna 'yaoi'? Sau daca stii, de ce povestesti din perspectiva ta, a unei fete? Ciudat dar oarecum capitolul mi-a placut desi eu cidesc DOAR YAOI!
Multa bafta in continuare si anunta-ma cand postezi urmatorul capitol, te rog!
(05-02-2012, 01:31 PM)Keiko-chanAiuritaa A scris: Fetele sunt frumoase , deobicei intr-un grup sunt fete urate si frumoase , dar aici ... combinatia perfecta , frumoase , destepte , etc .Prea multa lauda, incearca sa fi mai realista si modesta, toti avem defecte, nu exista oameni perfecti!
Keiko-chanAiuritaa detaline='1328437889' A scris: - Stai in brate la Pi . ~ Pi era un baiat de treaba , nebun uneori si daca trebuia sa mori cu cineva el era tipul care ti-ar fi facut ultimele clipe din viata cele mai tari aventuri .In primul rand nu mai folosi semne, acea mica descriere despre Pi o puteai face simplu, dupa punct iar in al doilea rand, ar fi mai bine daca dupa un dialog ai descrie tonul / modul pe care a fost adresata porunca, sau felul in care reactioneaza tipa sau ceilalti din jurul sau la afirmatia facuta. Daca lasi asa, dialogul va parea banal mai ales daca este o fictiune cu 90% dialog.
Keiko-chanAiuritaa detaline='1328437889' A scris: - Nu . ~ Raspund scurt .Desi, de data asta ai avut putina descriere, dialogul a fost cam saracacios, incearca sa scrii ceva mai mult.
- Stai la mine . ~ A continuat Luc .
- Nuu .
- Atunci . . . stai la . . [...] . . la . . G.B .
Cam asta ar fi tot ce as avea de rectificat cu privire la aspectul capitolului.
Dupa ce am citit tot, am si eu o intrebare: stii ce inseamna 'yaoi'? Sau daca stii, de ce povestesti din perspectiva ta, a unei fete? Ciudat dar oarecum capitolul mi-a placut desi eu cidesc DOAR YAOI!
Multa bafta in continuare si anunta-ma cand postezi urmatorul capitol, te rog!