Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sentimente uitate

Ok,am scris si capitolul 3. Nici un comentariu?Haideti lasa-ti acolo parerea voastra ca sa stiu cat de buna e treaba mea,vreau sa invat cum sa fac mai bine, sa stiu greselile si sa ma corectez. Multumesc si uitati capitolul urmator:

Capitolul 3

Sakura P.O.V

Stateam jos savurandu-mi cafeaua la Starbucks. Acolo aveau cafeaua mea preferata. Ma uitam pe geam vazand ca intunericul incepea sa se lase incetul cu incetul peste oras . M-am uitat la ceas si acesta arata 8:30. Oare unde era Sasuke, i-am zis sa fie aici la 8 si el intarzia, m-am gandit in timp ce ma uitam la un cuplu din fata mea. Pareau asa fericitit si privirile din ochii lor erau necunoscute mie. Oare cum era acel sentiment. Lucrul Acela special care sa te faca sa-ti doresti sa vezi aceeasi persoana in fiecare dimineata, sa iti petreci timpul cu persoana care te facea fericita, atunci cand ii zici sau ii auzi numele sa te cuprinda un fior. Oare cum era? Imi ziceam toate acestea caci eu nu mai am simtit iubire de cand inima mi-a fost franta, nu mai stiu cum era, deodata privirea mi-a fost atrasa de brunetul ce tocmai a intrat pe usa. S-a indreptat spre mine avand o expresie neutra pe fata. I-am zambit.
- Dragut ceas, pacat ca nu il folosesti prea des, am zis incercand sa-l enervez putin pentru ca m-a facut sa il astept aproape de o ora.
- Scuze ca am intarziat dar idiotul de Kiba ma tot intreba daca pot sa ii aranjez o intalnire cu tine. De cand te-a vazut la pranz gandul i-a stat numai la tine. Desigur i-am zis cat tu probabil ai pe altcineva si el a plecat dezamagit. A durat cam 30 de minute sa ii explic dar a meritat.
- A meritat zici. Cineva e putin jelos…, mi-am zis in gand. Te-am chemat ca sa te intreb daca poti veni cu mine la o sedinta foto din moment ce Deidera nu poate. Ce zici? O sa te distrezi.
- Deidera, tipul cel blond? Scuze scumpo dar nu o sa indeplinesc functiile iubitului tau, mi-a zis in timp ce parea putin enervat.
- Nu e iubitul meu, e doar un bun prieten, am incercat sa fie ceva intre noi dar el s-a indragostit iremediabil de Ino imediat ce a vazut-o la mine in apartament. Era acolo ca sa imprumute o rochie. S-au vazut, s-au placut, s-au cuplat. Destul de simplu, nu? Deci te mai intreb o data. Vrei sa ma insotesti? Mi-ar face o mare placere.
- Cand e ? a intrebat acesta radicand o spranceana. Daca e in timpul saptamanii sa stii ca nu pot.
- E sambata, dar daca nu vrei e ok, am zis deja iritata ca ma rugam atata de el.
- O sa vin, mi-a zis pe un ton mai cald ce nu se asemana cu vocea lui de gheata ce o avea pana atunci, doar sa ma suni sa-mi zici unde si la ce ora si o sa vin sa te iau, a zis zambind.
O doamne! Ce imi placea zambetul lui, cand il vedeam ma luau totii fiorii si parul lui negru ce ii incadra perfect fata alba ma facea sa ma gandesc ca semana cu… el.
Flashback

“- Sai , Sai! strigam in timp ce el se urca in avion. Ma parasea, asta facea, doar pentru ca a vazut cum un tip ma sarutase la o petrecere. Eu nici macar nu voiam, eu il iubeam pe el dar el nu intelegea.
- Nu pleca! strigam in timp ce lacrimile fierbinti au inceput sa-mi inunde obrajii.
- Nu ma parasii… , am mai zis o data fara puteri cazand in genunchi. “

End of flashback
Asa inima mi-a fost zdrobita prima si ultima oara caci nu mai aveam sa iubesc, era prea greu. Atunci cand m-a parasit prima mea iubire am zis ca nu voi mai iubi, ci doar ma voi distra cu cei care ma vor aborda. Fara dragoste, doar distractie. M-am mai uitat o data la brunetul din fata mea si i-am zis ca trebuie sa plec si ca il voi suna. Nu mai puteam sta alaturi de el, ma simteam prea rau din cauza amintirii si simteam nevoia sa plang. Sper ca nu a vazut pentru ca uram sa plang in fata celor ce imi placeau.
- Sakura, esti bine? m-a intrebat parand ingrijorat. Vrei sa te duc acasa?
- Nu, e in regula ma voi duce singura, te sun eu maine. Noapte buna.
M-am ridicat dorind sa plec mai repede pentru ca deja nu imi mai puteam stapanii lacrimile. Odata ajunsa afara am incercat sa fac cativa pasi dar m-am simtit trasa spre cineva. Deodata am simtit respiratia fierbinte al lui Sasuke in fata mea, a inceput sa ma stranga strans la pieptul lui. Imi placea asa tare desi lacrimile au inceput sa-mi curga din ochii patandu-i camasa. Avea un parfum ce ma inebunea, era mirific. Mi-a ridicat capul cu doua degete si m-a privit adanc in ochii. In ochii lui negrii ma simteam captiva, ma innebuneau pur si simplu.
- Sakura, e totul in regula, de ce plangi frumoaso? Nu ai vrea sa-ti strici ochii. Inceteaza.
Pe masura ce zicea asta lacrimile au inceput sa dispara incetul cu incetul si i-am zis ca acuma ma simteam mai bine datorita lui si ca am inceput sa plang pentru ca mi-am amintit de pisica mea moarta. Grozav Sakura! Acuma cred ca ma considera o idioata dar nu voiam sa-i zic adevarul desi simteam ca ma putea intelege.

Sasuke P.O.V
Cand am auzit ca Deidera nu era iubitul ei m-am simtit usurat si i-am zis ca voi merge cu ea. A stat si m-a privit pret de doua secunde si dupa aceea a lasat privirea in jos. M-am uitat la ea si am putut observa ca era imbracata cu o bluza din lana alba pe gat, o pereche de blugi albastrii rupti in anumite locuri si o pereche de botine albastre cu putina blanita. Avea parul strans intr-o coada in timp ce doua subite ii incadrau chipul angelic. Era inalta deci ma puteam considera norocos ca eram si eu destul de inalt. Deodata am intrebat-o daca e bine pentru ca nu scotea vreun cuvant. A zis ca ma va suna . Am vazut cum s-a ridicat si a plecat dupa aceea mi-a zis noapte buna. Mai avea putin si plangea asa ca am considerat ca daca voi dori sa o cunosc va trebui sa aflu ce avea . M-am dus dupa ea si afara am luat-o de mana si am strans-o la pieptul meu. Deodata lacrimile au inceput sa curga din ochii fetei. Cand am intrebat-o ce are mi-a zis ca ii murise pisica si de asta plangea . Nu o credeam, parea o persoana prea dezghetata ca sa planga pentru asta. M-am gandit ca nu ar trebui sa o fortez sa-mi zica o data ce s-a calmat nu voiam sa ii aduc aminte de ce plangea. M-am uitat in ochii ei verzi ce straluceau in lumina lunii, mi-am apropiat fata de a ei si i-am sarutat buzele rozalii. Stiam ca poate se va calma si se va simti mai bine avand in vedere ca inca tremura. Ea a raspuns sarutului adancindu-l odata ce m-a prins de parul meu negru si m-a tras spre ea .Mi-am zis ca saruta prea bine si mi-am retras fata uitandu-ma in ochii ei si am intrebat-o daca acuma se simtea mai bine. Eu unul ma simteam grozav. Mi-a raspuns printr-o imbratisare stransa. Mi-a zis ca trebuie sa plece acasa pentru ca Hinata dormea la ea si nu voia sa o faca sa astepte. Mi-a mai dat un sarut scurt si s-a urcat in masina ei. Am vazut-o cum a plecat lasandu-ma fara cuvinte. Imi placea. Era singura fata care ma facea sa ma simt asa, special dar aveam sa aflu mai tarziu ca nu era asa de la inceput.
- La naiba! am zis in timp ce telefonul meu suna. Era Naruto, care m-a sunat sa imi zica ca era ziua bunicii lui si nu puteam sa ne vedem azi. Grozav! Era ziua mea libera si prietenul meu cel mai bun avea treaba, dar era ok, aveam sa ii sun pe ceilalti prieteni ai mei. Am inchis telefonul si m-am dus sa fac un dus. Cand am iesit am auzit niste bubuituri in usa .Am iesit doar cu un prosop in jurul taliei in timp ce apa inca curgea pe mine. La usa era doar Garaa care mi-a zis ca da o petrecere mare la el diseara si ca trebuie sa fiu acolo si sa nu uit sa o chem si pe sora mea, Tifa. Am zambit si i-am zis ca o sa fiu acolo. M-am dus si m-am imbracat rapid cu o pereche de blugi negri si cu un tricou de aceeasi culoare, mi-am facut parul si m-am indreptat spre apartamentul surorii mele.
Odata ce am ajuns acolo am batut la usa. In fata mea s-a afisat o bruneta inalta cu parul pana la fund si breton intr-o parte. Ochii ei negrii ma priveau putin enervati. Cred ca am interupt ceva avand in vedere ce purta. O camasa alba ce era desfacuta la cativa nasturii lasandu-i la vedere bustul dezvoltat tinut in frau de un sutien negru, picioarele ei lungi erau de asemenea lasate la vedere caci camasa ii ajungea pana pe sub fund. Ce pot sa zic, eram o familie de frumosi. Cand a vazut cum o priveam si-a tras camasa mai jos arancandu-mi o privire ucigatoare. I-am zis sa stea linistita pentru ca nu era ceva ce sa nu fi vazut avand in vedere ca era mai mica ca mine cu trei ani. M-a poftit inauntru si mi-a zis sa ma fac comod. Din dormitor a aparut un baiat cam de varsta ei cu parul blond si un pierce negru in buza. Era destul de dragut in sensul ca avea trasaturi frumoase. Hmm sora mea stia sa alega. M-a salutat si i-a zis Tifei ca trebuie sa plece la munca. A sarutat-o si m-a salutat. Se pare ca il chema Shin. Mi-am intors ochii spre Tifa care s-a pus in canapea langa mine. I-am spus ca suntem invitati la o petrecere si daca vrea sa vina avand in vedere ca Garaa insusi a chemat-o. A dat ochii peste cap si mi-a zis ca o sa fie acolo la opt. Am salutat-o si am plecat. Pe drum ma gandeam ce pot face pana diseara caci toti prietenii mei ori avea treaba ori stateau cu iubita. M-am gandit sa o sun pe Sakura.
- Hei, buna Sakura, ce faci? am zis o data ce aceasta a raspuns.
- Mai nimica, plictiseala, chiar nu am ce face azi tu?
- Pai ma gandeam sa te intreb daca nu vrei sa iesi azi la o plimbare cu mine caci si eu nu am nimica de facut .
- Sigur, ne vedem la Starbucks in fata in o ora. Trebuie sa inchid te pup.
- Si eu, am zis fericit ca aveam sa-mi vad rozalia azi.
Dupa ce am terminat m-am gandit ca ma simteam ca un copil din scoala generala care isi intreaba prietena daca iese afara. Am chicotit si mi-am zis ca stiu locul perfect unde sa o duc astazi. Va fi interesant.

[Imagine: missyoubear.jpg]

My work: - Sentimente uitate [Naruto]
- O vara plina de iubire si schimbari [Proza]

" Love it's like wind. You can't see it, but you can feel it."

Răspunsuri în acest subiect
Sentimente uitate - de *|Dea|* - 20-01-2012, 04:38 PM
RE: Dragoste sau distractie?[Naruto] - de *|Dea|* - 21-01-2012, 12:04 AM
RE: Dragoste sau distractie?[Naruto] - de *|Dea|* - 04-02-2012, 07:08 PM
RE: Dragoste sau distractie?[Naruto] - de hiimera - 05-02-2012, 08:38 PM
RE: Dragoste sau distractie?[Naruto] - de *|Dea|* - 09-02-2012, 11:08 PM
RE: Dragoste sau distractie?[Naruto] - de *|Dea|* - 12-02-2012, 10:51 PM
RE: Sentimente uitate [Naruto] - de *|Dea|* - 20-02-2012, 12:08 AM