Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sentimente uitate

Va multumesc pentru comentariile si critica lasate.O sa incerc sa scriu mai bine pe viitor,cum am mai zis sunt incepatoare si e primul meu fic deci e normal sa nu fie perfect cat despre greselile de ortografie sa-mi dati si voi exemple cand mi le ziceti pentru ca eu nu le-am vazut sau poate am facut prea in graba capitolul,stiu ca ideea poate e afumata dar o sa incerc sa o schimb,oricum am schimbat-o la faza cu modelele dar o o sa vad eu ce o sa scriu in urmatorul capitol,o sa incerc sa-l fac mai lung si mai bine scris si poate mai original.Mersi inca o data si o sa pun next-ul in curand.

Am adus next-ul,sper ca acesta e mai bine facut decat primul capitol.Astept pareri si sfaturi.Sper sa va placa si scuze daca e prea scurt sau are greseli dar sunt racita si nu ma simt foarte bine.

Sasuke P.O.V

Dintr-o data am zarit-o pe ea, pe aceea care mi-a facut inima sa tresara la prezentare. Era la intrare, cand am vazut ca a inceput sa se indrepte spre noi am inceput sa ranjesc ca un idiot, facand-o sa creada cine stie ce prostii. Nu voiam sa ma considere tipul ala de baiat dar cu aceea fata numai asta cred ca am facut. Parul ei rozaliu cadea perfect pe umerii ei goi iar ochii verzi ma priveau cu o intensitate cum nu cred ca am mai vazut . Se vedea ca stia ce vrea de la viata. S-a dus la Naruto pupandu-l pe ambii obraji si intrebandu-l cum o mai duce. Nu credeam ca se cunosc dar te poti astepta la orice din partea blondului. S-a apropiat de mine si mi-a zis:
- Buna frumosule, eu sunt Sakura, iar numele tau este…?
- Sasuke, am zis in timp ce am ramas mirat de atitudinea ei directa.
- Si ce mai stai aici , nu vii sa dansezi? Oricum si restul prietenelor mele ar vrea sa te cunoasca, mi-a zis in timp ce mi-a aratat un grup de modele de la o masa.
-Haide, am zis in timp ce ma gandeam ca nu am ce pierde.
M-am ridicat si ne-am dus sa dansam. Ea a inceput sa se miste lasciv in jurul meu facandu-ma sa-mi doresc mai mult dar eu nu eram genul acela. Nici macar nu o cunosteam prea bine si deja se dadea la mine. I-am zis ca ar trebui sa luam o pauza si sa ne luam ceva de baut. Am mai stat cateva ore timp in care prezenta ei imi dadea senzatii nestiute pana atunci.Imi placea cum vorbeste,imi placea cum se misca , imi placea felul ei de a fi dar nu stiam daca se putea lega ceva intre noi. La un moment dat un tip blond,cu parul lung s-a apropiat de ea si a luat-o la dans.Dupa aceea au plecat impreuna, ea nici macar luandu-si la revedere de la mine.Atunci mi-am zis ca nu merita si m-am indreptat spre o tipa de la o masa, intreband-o daca nu vrea sa ma insoteasca.M-am dus la Naruto si la Hinata si le-am zis ca am treaba si ca o sa plec. Eram furios in interiorul meu dar stiam ca era din cauza ei.Am mai baut cateva pahare la pub-ul din apropiere cu satena care ma insotea si dupa aceea m-am dus direct acasa incercand sa nu ma mai gandesc la fapta tipei care imi placea sau mai bine zis imi placea caci ea avea iubit.
Urmatoarea dimineata m-am trezit cu o durere groaznica de cap.M-am dus direct la baie si am facut in dus. Apa rece curgea pe mine dandu-mi niste senzatii placute.Stiam ca acela era cel mai bun mod ca sa ma trezesc si sa ma simt mai bine. M-am barbierit si am vazut ce cearcane mari aveam,ochii mei negri candva linistiti acuma erau obositi si tristi.La naiba!Nu credeam ca o sa ma puna asa pe jar Sakura…Dar avea sa-mi treaca.Cand sa ies din baie , am alunecat si am cazut in fund exact ca un copil de zece ani care cade pentru prima data la patinoar.Asa mi-am adus aminte cum era sa fiu cu parintii mei .
Flashback

“-Hai ca poti puiule,o sa vezi ca o sa reusesti, imi zicea mama de pe marginea patinoarului in timp ce tata ma invata cum sta treaba cu patinatul, care pe vremea aceea mi se parea dificil. Am inceput sa dau din picioare si tata mi-a dat drumul crezand ca ma descurc dar dintr-o data am cazut lovindu-ma de gheata rece.Am simtit un fior cum mi-a strapuns corpul dar mi-am zis ca nu trebuie sa-mi dezamagesc parintii asa ca m-am ridicat si am inceput sa patinez zambind la mama care deja isi face griji pentru mine.La sfarsitul zilei mi-a facut cinste cu ciocolata calda ca sa ma simt mai bine.”

End of flashback
Asa gandeam acum cativa ani inainte ca parintii mei sa divorteze.Eu am inceput sa locuiesc de unul singur din clasa a XII-a si in patru ani am inceput sa ma descurc si sa am o slujba. Ca tot veni vorba de munca , m-am ridicat de pe jos si m-am dus sa ma imbrac pentru a pleca la serviciu.Mi-am pus un maieu alb,peste care am pus o camasa albastra desfacuta la nasturi.Mi-am luat o pereche de blugi mai largi albastrii si niste adidasi.Am plecat spre teatrul unde lucram.Ei bine eram actor, nu unul cunoscut dar castigam destul incat sa pot trai decent.Pe drum am dat nas in nas cu o domnisoara grabita,imediat ce a ridicat capul am putut vedea ca era Hinata.Aceasta m-a intrebat daca vreau sa ies la pranz cu ea, Naruto, Sakura si inca cativa prieteni. Am zis ca e ok si ca ne vedem la restaurantul din centru la doispreze. La teatru l-am vazut si pe Naruto care lucra de zor la un décor.I-am povestit ce mi-a zis bruneta si mi-a spus ca stia.
La pranz ne-am indreptat spre restaurant.Acolo am vazut-o pe Hinata si pe alte prietene de alea ei. Ne-am asezat la masa si am vrut sa comandam dar dupa colt ghiciti cine a aparut? Sakurica, draga mea Sakura, era imbracat magnific, iar parul ei facut in bucle imi dadea fiori. Doamne fata asta ma innebunea si cand nu voia. S-a asezat la masa, dar nu inainte de a ne pupa pe toti. La mine a stat cateva secunde in plus facandu-o intentionat astfel incat sa-I simt parfumul.Mi-a aruncat o privire pe sub ochelarii ei fumuri parca intrebandu-ma ce am de eram asa rece . Nu i-am zis nimic si am comandat. Chiar nu stiu daca o durea ca ma comport asa sau doar nu avea altceva de facut. Cand sa cred ca nu se mai poate intampla nimic si ca o sa am un pranz placut a aparut tipul de aseara care plecase cu Sakura. A venit si a pupat-o pe obraz, si ne-a salutat pe restul, dar curios nu s-a asezat langa ea ci s-a asezat langa Ino, o tipa blonda cu ochii albastrii,sora lui Naruto. A incercat sa ma combine o data cu ea dar nu a mers ea iubindu-se prea mult pe sine. Dup ace am mancat cu totii am mai stat la vorba cam o ora si dupa aceea fiecare s-a intors la treaba lui. Inainte sa plec Sakura mi-a zis ca ma asteapta in acelasi loc la opt seara caci avea o surpriza pentru mine. Am zambit smecher,vrand sa ii dau impresia ca stiu la ce se refera.Oricum in seara aceea aveam de gand sa o intreb care este de fapt treaba si ce vrea de la mine. Ma gandeam sa o intreb despre Deidera, caci asa il chema pe tipul blond, si sper sa nu se supere.
Mi-am continuat linistit drumul spre teatru impreuna cu Naruto in timp ce muream de nerabdare sa se faca ora opt. Sper ca rozalia stia ce o astepta.

[Imagine: missyoubear.jpg]

My work: - Sentimente uitate [Naruto]
- O vara plina de iubire si schimbari [Proza]

" Love it's like wind. You can't see it, but you can feel it."

Răspunsuri în acest subiect
Sentimente uitate - de *|Dea|* - 20-01-2012, 04:38 PM
RE: Dragoste sau distractie?[Naruto] - de *|Dea|* - 21-01-2012, 12:04 AM
RE: Dragoste sau distractie?[Naruto] - de *|Dea|* - 04-02-2012, 07:08 PM
RE: Dragoste sau distractie?[Naruto] - de hiimera - 05-02-2012, 08:38 PM
RE: Dragoste sau distractie?[Naruto] - de *|Dea|* - 09-02-2012, 11:08 PM
RE: Dragoste sau distractie?[Naruto] - de *|Dea|* - 12-02-2012, 10:51 PM
RE: Sentimente uitate [Naruto] - de *|Dea|* - 20-02-2012, 12:08 AM