Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sentimente uitate

Hey buna,aceasta este primul meu fic ever,nu am mai facut nciodata vreunul desi mi-am dorit de mult timp sa o fac,am citit destul de multe ficuri pana acuma si mi-am dorit si eu unul .Sper sa va placa si vreau sa devin cat mai buna si fiind primul meu fic poate nu stiu cum exact trebuie facute lucrurile asa ca astept sfaturi de la voi. Multumesc si sper sa va placa.
P.S:Acesta va fi un fic Sasusaku

Varsta minima: 15
Gen: romance
Limba: romana
Observatii cu privire la continut: -
Tipul de comentariu solicitat: Critica simpla

DISCLAIMER: Nu detin niciunul dintre personaje si nu profit de pe urma acestora.

Capitolul 1

Sasuke P.O.V
-Damn it!am zis eu in timp ce ma uitam la frumusetile ce mergeau pe podium.Eram la un “fashion show” in New York.Poate va intrebati ce cautam acolo.Ei bine eram acolo caci cel mai bun prieten al meu,Naruto ma invitase pentru a vedea “ingerii” de la Victoria’s Secret.Iubita lui Hinata era printe ele si mia zis ca daca o sa fiu baiat cuminte o sa-mi faca si mie cunostiinta cu una din colegele sale si daca tot vorbeam de bunaciuni ei bine, era una care mi-a atras atentia.O tipa inalta,cu forme bine definite si cu niste picioare pana in gat mi-a facut cu ochiul cand a trecut pe langa mine.Chiar ca arata ca un inger ,mai ales cu acele aripi mari si albe puse pe umerii sai…totusi urmatoare parte a show-ului a avut niste aripi mici si rosi ,asa ca de diavolita,nu ca mi-ar displacea sa o vad asa si in viitorul apropiat intr-un alt context, daca intelege-ti ce vreau sa zic.Naruto m-a trezit din visare zicandu-mi ca prezentarea s-a terminat si ca ar trebui sa mergem sa o luam pe Hinata ca sa mergem la “after party”.L-am intrebat cu o stralucire in ochii daca o sa fie si restul modelelor iar el mi-a raspuns zambind sa stau linistit caci sigur voi atrage vreun “inger” cu privirea mea de bad boy.Am inceput sa rad gandindu-ma la cat de irezistibil sunt si i-am zis blondului sa mergem sa ii luam iubitica si sa mergem sa petrecem.

Sakura P.O.V
-Hinata!Hai odata!Arati destul de bine,am zis in timp ce ma uitam la bruneta care se admira de vreo zece minute in oglinda ca sa vada daca I se aseaza rochia bine pe fund.God! si care eu credeam ca sunt narcisista.Rochia mea in schimb cadea perfect pe mine,aceasta fiind una Versace ,alba,mulata si scurta punandu-mi in evidenta piciorele lungi .Am luat-o pe Hinata de mana si ne-am urcat in limuzina spundu-I ca daca intarziem e din vina ei.S-a uitat la mine cu doi ochii mari si lila spundadu-mi ca ii pare rau.Eu am inceput sa rad si i-am zis ca e o actrita foarte buna.Ea a scos limba la mine si a zis ca stie,si mi-a zis ca Naruto i-a zis ca are un cadou special pentru mine.Pentru mine?Ce naiba,imi era deja frica stiind ce minte avea Naruto vechiul meu prieten.
Cat eram pe drum am inceput sa rad si sa povestesc cu Hinata pana am ajuns.Acolo toata lumea a inceput sa ne faca poze pana am intrat in club. L-am zarit la o masa pe Naruto impreuna cu...hm un tip inalt,sexi si misterios.Mi-am zis in gand ca in seara aia cu siguranta o sa ma distrez.Deja tipul a inceput sa ma priveasca pervers gandind-se ca sunt o prada usoara.Ei bine a gresit,in seara asta el o sa fie prada caci eu eram pusa pe fapte mari.Ne-am indreptat spre ei zicandu-i Hinatei ca(,)cred ca stiu care e surpriza lui Naruto.

Scuze daca este prea scurt dar promit ca urmatoarele vor fi mai mari.
[Imagine: missyoubear.jpg]

My work: - Sentimente uitate [Naruto]
- O vara plina de iubire si schimbari [Proza]

" Love it's like wind. You can't see it, but you can feel it."

Răspunsuri în acest subiect
Sentimente uitate - de *|Dea|* - 20-01-2012, 04:38 PM
RE: Dragoste sau distractie?[Naruto] - de *|Dea|* - 21-01-2012, 12:04 AM
RE: Dragoste sau distractie?[Naruto] - de *|Dea|* - 04-02-2012, 07:08 PM
RE: Dragoste sau distractie?[Naruto] - de hiimera - 05-02-2012, 08:38 PM
RE: Dragoste sau distractie?[Naruto] - de *|Dea|* - 09-02-2012, 11:08 PM
RE: Dragoste sau distractie?[Naruto] - de *|Dea|* - 12-02-2012, 10:51 PM
RE: Sentimente uitate [Naruto] - de *|Dea|* - 20-02-2012, 12:08 AM