Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kyo Kara Maoh!

Iubitaaaa! Ai postat-o, in sfarsit! Doamne, cat asteptam, stateam ca pe ghimpi sa citesc! Constat, ca de fiecare data, ca te descurci grozav!
Imi place mult cum descrii lucrurile si ti-am mai spus eu tie ca ai idei grozave, asta e meritul tau incontestabil!
Capitolele la Kyo se pare ca sunt mai mari decat scriai in mod normal. Bine, tu mai mereu scriai foarte mult O.o Dar aici e si mai mult! Ti-am zis eu ca esti geniu, daa!?
Ce sa zici de rau, cand e impecabil stilul tau de a scrie ? Plus de-asta, precum am zis, ai idei grozave, modul de a vedea lucrurile este unul special, esti o adevarata profesionista!
E de apreciat enorm faptul ca respecti modul de a fi al personajelor. Oh, e de-a dreptul grozav, putini sunt capabili sa faca acest lucru! Doamne!
Nu ai omis nimic, ne-ai explicat tot ce era de explicat, si inca foarte bine.
Asta va fi pe buna dreptate un fic grozav! Cunoscandu-te pe tine, sunt sigura ca ne vei suprinde de fiecare data <3

Mia e foarte comica:))! Macar se gandeste la istorie. Stii, o inteleg! Si imi place de Yuri, nu e arogant, desi el e cel ce detine puterea ! Plus de-asta, mandria aia pe care o simte cand ii spune Mia numele, e asa de dulce! <3 Parca ar fi si el un copil , nu doar micuta! :x E foarte frumos personajul asta. :o3. Iar ideea cu el si Conrart, parinti... Oh da! >:) ASta e deliciu maxim pentru mine, si tu o stii prea bine! :x
Ideea cu fantana... E ciudat. Ciudat intr-un sens bun, bineinteles. Unde s-a dus Mia? :-s
Vreau sa afluu :((
Imi place povestea:o3! Te rog, adu-ne rapid continuarea :*! Pupuuu' eu pe ea! :x
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

Răspunsuri în acest subiect
Kyo Kara Maoh! - de MiraA - 15-01-2012, 01:08 AM
RE: Kyo Kara Maoh! - de Beatrix LaVey - 15-01-2012, 07:37 PM
RE: Kyo Kara Maoh! - de Rain - 15-01-2012, 09:18 PM
RE: Kyo Kara Maoh! - de MiraA - 17-01-2012, 07:00 PM
RE: Kyo Kara Maoh! - de Beatrix LaVey - 17-01-2012, 10:03 PM
RE: Kyo Kara Maoh! - de MiraA - 10-02-2012, 11:15 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)