02-01-2012, 01:53 PM
Buna Denny ;o3 Uite ca iar am venit sa las un comentariu kilometric >:], pentru ca meriti din plin la cat de minunat este ficul tau. Da, sunt la Viena -.-, impreuna cu matusa si unchiul, m`am saturat >.> nu imi place mancarea [-( nu am mai mancat de o saptamana =]]]]]], oricum ma reintorc eu peste 2 zile ca numai pot. Acum sa incepem <3:
Yun si bebe ala mic si scump <3 ododododo, cat l`as smotociii. Jae este un adevarat luptator si jur ca il ador la nebunie ;x, asa trebuie sa se comporta cu nesimtiti, dar nu cu Yun...mrr.
o.o OMFG! De ce mosii aveau zambete perverse?....Doar nuuuuuuu, ce oameni =]]]]]]]]. Aaaa stai nu sunt batrani, e bine ;-w.
COleg din liceu? Probleme? E yaoi? o.o.o.o.o.o.o. A nu e yaoi [-( e numai el pe inver, daca se atinge de Jae il omorrrr. L`a batut, oh da, i`a tras o mam de bataiee ;x asa Jaeeee!! Mama ce i`a zis`ooooo o.o.
Copii reintra in scena ;x odododododo. Dobitoc adorabil aww + ca se joaca cu copilasi....Awwwww dinnou. Gosh, ciocolata T.T Ma omori.
CAAAAAAAAAAAAAAT? Vrea sa mai aiba unu? OmG lu mama ii ajunge 2 fete nebune, dar daca ar mai veni una, si`ar pune mainile in cap >.>. Jae bafta! Imbata`l, imbata`l!! Vrem yaoi si inca un copil!
IL iube ubeee pe JaeJae ;o3 Gosh, ce scumppppiii puiiii.
Denn o sa te devorez ca pe placintele daca nu aduci nextuletul mai repede ;-w. Nu sti cat timp ma gandesc la ficul tau, 24/24. Este asa de geniallll. Te rog next repejor si sa ma anunti si pe mine! Pupiciiiii numerosi!
Yun si bebe ala mic si scump <3 ododododo, cat l`as smotociii. Jae este un adevarat luptator si jur ca il ador la nebunie ;x, asa trebuie sa se comporta cu nesimtiti, dar nu cu Yun...mrr.
Citat:- Acum te iecunosc!M`am topic pe piciooaree, ce copil adorabil, micut si scumppppp. Cum pooti sa nu il iubesti si sa il huguiesti la maxim? Oh da micutilor, fiti rai, faceti pe tata si...tata-mama sa fie impreuna >:] jos cu secreteleee!
o.o OMFG! De ce mosii aveau zambete perverse?....Doar nuuuuuuu, ce oameni =]]]]]]]]. Aaaa stai nu sunt batrani, e bine ;-w.
COleg din liceu? Probleme? E yaoi? o.o.o.o.o.o.o. A nu e yaoi [-( e numai el pe inver, daca se atinge de Jae il omorrrr. L`a batut, oh da, i`a tras o mam de bataiee ;x asa Jaeeee!! Mama ce i`a zis`ooooo o.o.
Copii reintra in scena ;x odododododo. Dobitoc adorabil aww + ca se joaca cu copilasi....Awwwww dinnou. Gosh, ciocolata T.T Ma omori.
Citat: Şi în plus nici nu am făcut al treilea copil!
CAAAAAAAAAAAAAAT? Vrea sa mai aiba unu? OmG lu mama ii ajunge 2 fete nebune, dar daca ar mai veni una, si`ar pune mainile in cap >.>. Jae bafta! Imbata`l, imbata`l!! Vrem yaoi si inca un copil!
Citat:- Te wooog, nu ne pedepsi! Binnie şi JaeJae nu au vwut să facă wău! a început cel mai mic să strige iar fratele lui l-a urmat.Cum sa nu ii ierti? Este imposibili, ma fac sa plang micutii astia, sunt atat de adorabiliciosi si minunati, sweet si tooott. Oh nu, la intrebat! o.o
Citat:- Sigur îl va iubi, tatăl nostru îl iubeşte pe daddy, de aceea suntem noi aici! Nu şti că Sushi-hyung ne-a spus că din iubire se nasc copiii? a explicat Moobin vorbin coerent fără nicio greşeală.Ce om nebun =]] la varsta lor stiam de barza nu de iubire, prea penall, o sa mor de ras =]]. Ce emotii vor sa il vada neaparat pe tati ;> Nebunatici mici, da`mi mie Denny =]]. Placintele, devorare, ei, ododododododododo ador ficu! Oh da covorul ;x fantastic =]] Ceartaaaa!! Spunei Jae spunei!
- Cine e Sushi? M-am trezit întrebând.
- Junsuuuuu! a strigat JaeYun entuziasmat iar eu mi-am dat o palmă peste faţă.
IL iube ubeee pe JaeJae ;o3 Gosh, ce scumppppiii puiiii.
Denn o sa te devorez ca pe placintele daca nu aduci nextuletul mai repede ;-w. Nu sti cat timp ma gandesc la ficul tau, 24/24. Este asa de geniallll. Te rog next repejor si sa ma anunti si pe mine! Pupiciiiii numerosi!
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile