Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubirea-i trecătoare

Mersii, mersiii, mersiiii. *tighthug*
Eşti prima persoană care îmi dedică un fic întreg. *cries a river*
Gata cu off topicul, că îmi tragi una acum de mă laşi lată pe jos. *giggle*

ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ

Foarte elegant, aş putea spune, fix pe gustul meu scorpiuţă, mi-ai ghicit mâncarea preferată.
Dar, nu uita că am ochi de vultur. *grin*
→ "...lăsând-o pe tânăra de douăzeci și cinci de ani singură. Aceasta sorbea cu grijă din cafeaua fierbinte și își deschise marele caiet pentru a își vedea programul de astăzi. Ziua se arăta a fii liberă, când își aduse aminte de întâlnirea de la ora șase. A zâmbit, apoi a dat capul pe spate și a închis ochii." & "Și-a deschis ochii și se uita buimacă la tot ce o înconjura. S-a ridicat în picioare și a început să-și îndrepte ținuta șifonată." --» Ce cred eu că nu se prea potriveşte este că ai dezăluit în această manieră vârsta protagonistei.
Puteai să laşi aceste date pentru un alt moment, nu doar că nu dă bine (aşa consider eu) şi pare prea repede, dar nici nu este bine poziţionată + mai ales că intervine şi menajera aceea, la care îi afişezi vârsta. Puteai lăsa în mister, ceva mai neclar. Aici mergea.
La finalul primei bugăţi pe care am sustras-o, vei vedea că la fel ca începutul bucăţii de-a doua, ai repetat ochii. La început îi închide, la final îi deschide.
Hmm... nu, nu merge de loc, încearcă să eviţi astfel de situaţii.
Tot la ultima bucată ai spus că s-a ridicat în picioare... da' păi aici trebuia foarte bine să adaugi acea descriere amănunţită până la oase.
Chiar dacă, poate, părea plictisitor, avea un impact foarte mare. Şi, şi mai bine descria caracterul şi obiceiul personajului.
★ Partea cu clientul mi se pare fugitivă, prea repezită - de parcă ai fi dat din două degete şi puf* sa întmplat. Mergea dialogul mai dinamizat, mai cum îl faci tu deobicei.
Aici nu prea te-ai încruntat cu detaliile generale.
În rest... doar ştii cât de mult îţi admir stilul. Ai cuprins foarte bine personajul şi l-ai conturat excelent, încâ din primele rânduri, iar eu, îţi spun sincer scorpiuţo, că, m-am regăsit în tânăra aceasta. Şi eu vâd altfel lumea modei, designul vestimentar. Magnific!! *laughs*
Un fic destul de reuşit, iar ca prim capitol ai făcut o treabă bună.
Aştept nextul cu nerăbdare, te-am pupat.

hugz & kissez from ☾riss.

Răspunsuri în acest subiect
Iubirea-i trecătoare - de Daria - 17-12-2011, 09:03 PM
RE: Iubirea-i trecătoare - de hiimera - 17-12-2011, 09:40 PM
RE: Iubirea-i trecătoare - de Kayla. - 17-12-2011, 10:00 PM
RE: Iubirea-i trecătoare - de Ryuu - 18-12-2011, 05:17 PM
RE: Iubirea-i trecătoare - de hiimera - 18-12-2011, 08:55 PM
RE: Iubirea-i trecătoare - de Daria - 18-12-2011, 11:04 PM
RE: Iubirea-i trecătoare - de hiimera - 19-12-2011, 12:39 AM
RE: Iubirea-i trecătoare - de Daria - 20-12-2011, 12:31 AM
RE: Iubirea-i trecătoare - de Mizantropul - 20-12-2011, 11:50 AM
RE: Iubirea-i trecătoare - de CyBeR - 21-12-2011, 12:38 AM