05-12-2011, 07:04 PM
Vă mulţuuuumesc la nebunie fetelor ! Nici n-aveţi idee de câte ori pot zice eu mulţumesc şi sunt în staree să fac asta de câteva ori. - am făcută de 100 de ori, pot s-o fac de 1000. - .
Addeh ( oh, la la! your nickname reminds me of a good old cute friend. *laughs* )
Dubstep: Ăăăăăhmmm- Skrillex, Modestep, UKF DUBSTEP, Mt Eden Dubstep, Borgore.
Rock&Metal: Sonata Arctica, Metallica, We Are The Ocean , Disturbed, GNR, Bon Jovi, Bullet for my Valentine, Porcelain Black, Bring me the Horzion, Evanescence, Paramore, Black Sabbath, Ozzy Osbourne ÅŸi evident, mai sunt multe altele.
Sunt zodia leu, FTW !
Abbeh : gemene sau ce, gurls? = ))
Pe a ta o cheamă Beni ? : > Uhh, Suki e nume dat de fratele meu, mai mare chiar.
- de abea m-am apucat, hai să zicem că da.
- nu am, sunt prea multe titluri din care m-ai pune să aleg.
- Invitaţie la Vals, Scrisoare de dragoste, Elevul Dima dintr-a Şaptea ş.a.
- nu poezie, deşi reuşesc să fac ceva cu rimele şi proză, hmm. Da, din asta scriu.
Vă muuulţumesc, mulţumesc, mulţumec, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc.
Hai, care mai mă salută?
Addeh ( oh, la la! your nickname reminds me of a good old cute friend. *laughs* )
Dubstep: Ăăăăăhmmm- Skrillex, Modestep, UKF DUBSTEP, Mt Eden Dubstep, Borgore.
Rock&Metal: Sonata Arctica, Metallica, We Are The Ocean , Disturbed, GNR, Bon Jovi, Bullet for my Valentine, Porcelain Black, Bring me the Horzion, Evanescence, Paramore, Black Sabbath, Ozzy Osbourne ÅŸi evident, mai sunt multe altele.
Sunt zodia leu, FTW !
Abbeh : gemene sau ce, gurls? = ))
Pe a ta o cheamă Beni ? : > Uhh, Suki e nume dat de fratele meu, mai mare chiar.
- de abea m-am apucat, hai să zicem că da.
- nu am, sunt prea multe titluri din care m-ai pune să aleg.
- Invitaţie la Vals, Scrisoare de dragoste, Elevul Dima dintr-a Şaptea ş.a.
- nu poezie, deşi reuşesc să fac ceva cu rimele şi proză, hmm. Da, din asta scriu.
Vă muuulţumesc, mulţumesc, mulţumec, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc.
Hai, care mai mă salută?