03-12-2011, 09:06 PM
So, I guess this task is compulsory
Mă cheamă Smaranda, am 14 ani, sunt din Iaşi, am 17 câini, 6 pisici şi un şoarece.
Sunt nebună după animale, dependentă de limba engleză şi de Manga/anime-ul Naruto.
Personajele mele preferate: Itachi Uchiha, Senju Tsunade, Hyuuga Neji.
Cuplu favorit: Minato-Kushina.
Propoziţia preferată: Hi no Kage wa Sato o terasu.
Cuvânt preferat: Heiwa - nu ştiu cât mă reprezintă.
Activitate preferată: RolePlay-Game cu BFF + scris proză lungă în lipsa acestei posibilităţi(lungă nu e niciodată, că nu pot să mă ţin de ea)
Ascult muzică: vechişoară. din '50 încoace, orice stil. Nu-mi plac melodiile moderne. (adică stilul modern, unde versurile nu spun nimic şi "muzica" îmi ucide neuronul, nu melodiile noi). Oricum, ascult orice odată.
Pentru detalii, ask
Mă cheamă Smaranda, am 14 ani, sunt din Iaşi, am 17 câini, 6 pisici şi un şoarece.
Sunt nebună după animale, dependentă de limba engleză şi de Manga/anime-ul Naruto.
Personajele mele preferate: Itachi Uchiha, Senju Tsunade, Hyuuga Neji.
Cuplu favorit: Minato-Kushina.
Propoziţia preferată: Hi no Kage wa Sato o terasu.
Cuvânt preferat: Heiwa - nu ştiu cât mă reprezintă.
Activitate preferată: RolePlay-Game cu BFF + scris proză lungă în lipsa acestei posibilităţi(lungă nu e niciodată, că nu pot să mă ţin de ea)
Ascult muzică: vechişoară. din '50 încoace, orice stil. Nu-mi plac melodiile moderne. (adică stilul modern, unde versurile nu spun nimic şi "muzica" îmi ucide neuronul, nu melodiile noi). Oricum, ascult orice odată.
Pentru detalii, ask
Yuruse, Sasuke. Kore de saigo da.