Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste complicata

Buna din nou...[Imagine: 09.gif] Se para ca nu am mai primit niciun comement/nicio critica sau altceva...[Imagine: 81.gif] ... Oricum eu o sa pun nextul..[Imagine: 80.gif] Sper sa va placa si de data asta sami raspundeti:-w.. Mersii`! :*.[Imagine: 80.gif]. Nextu`!

Cap. 5 Zile de liceu (partea II).

In cutiuta era... Un Blackberry Bold White. Cel mai frumos cadou din lume. In sfarsit am si eu propiul meu telefon mobil. Era prea frumos ca sa fie adevarat. Am tipat de bucurie si l-am imbratisat pe fratele meu strangandul tare. Dupa ce l-am lasat, l-am sarutat pe obraz si am fugit sus. In cutiuta, langa telefon se afla o cartela micuta. Am luat-o si am conectat-o cu telefonul. Cand s-a deschis am mers direct la computer si mi-am download-at melodiile mele preferate. Dupa o ora si jumate, cand in sfarsit am terminat de trimis melodiile pe telefon am inchis Computerul si m-am asezat pe pat. Mi-am scos castiile micute care erau in set si le-am conectat cu telefonul. Am ascultat muzica cred ca mai mult de doua ore. Cand m-am plictisit deja de stat intinsa si ascultand muzica, m-am ridicat si m-am dus jos in sufragerie. Mi-am bagat telefonul cu grija in buzunar. Doar nu aveam sa-l las in camera. Inca eram foarte entuziasmata pentru cadou. Cand am coborat fratele meu nu mai era in casa. Se pare ca plecase cu Konan in oras. Oricum deja sunt obisnuita sa raman singura acasa. Ploaia inca era prezenta si soarele nu dadea niciun semn sa apara. Cu sau fara soare imi era tot una.
A doua zi la scoala eram numai un zambet, si normal ca m-am dat mare cu noul meu telefon care spre mirarea mea era noua moda. Ziua mi-a inceput bine - lasand la o parte trezirea mea lenesa, si cand am adormit in baie cu periuta de dinti in gura - dar in rest totul a mers perfect. In pauza de pranz am acceptat sa nu mai stau la masa cu Sasuke pentru ca [,] Karin sa nu mai aiba treaba cu mine -cum ca ma dau la Sasukyyy ei- asa ca am stat cu Ino,Hinata,Sai si Naruto la o alta masa, lasandu-l pe Sasuke cu vrajitoarea aia -"Poate seara zboara cu matura pe fereastra" ma gandesc eu razand malefic in sinea mea. Dupa ce am luat toate numerele posibile de la toti si mi le-am memorat in NOUL telefon, m-am gandit ca ar fi timpul sa o las mai moale. Asa ca l-am bagat in ghiozdan si acolo a ramas mai toata ziua. Numai cand am plecat de la scoala m-a sunat fratele meu sa-mi zica ca el este - ca intotdeauna - in oras cu Konan. In timp ce ieseam din scoala de brat cu Ino si Hinata cineva ma striga de dupa un colt al scolii, in asa fel incat Ino si Hinata sa nu fi auzit. M-am intors uitandu-ma insistent sa vad daca era cineva acolo. Le-am facut si pe fete sa se-ntoarca uitandu-se uimite la mine si intrebandu-ma ce e. Le-am mintit ca nimic dar stiam ca era cineva acolo, asa ca le-am zis sa mearga in fata si le prind eu din urma. Odata plecate mi-am indraptat din nou privirea spre coltul respectiv. Din nou nimic. Doar ca.. atunci "o mana" daca pot zice asa imi facu semn sa ma indrept spre acolo. M-am uitat in stanga si dreapta sa fiu sigura ca nu era vreo farsa sau ceva apoi m-am apropiat de acel loc. Cu pasi marunti si foarte sigura pe mine eram pe punctul sa "dau coltul" cand cineva ma prinse si ma puse la perete. De spaima mi-am inchis ochii si i-am tinut strans. O voce atat de cunoscuta si de dulce - ca ma facu sa ma simt in al noualea cer - imi spuse ca e in regula si ca pot sa-mi deschid ochii. Prima data nu am vrut dar apoi m-am gandit ca poate nu-mi va face nimic. Doi ochii albastrii - atat de intensi si de frumosi - ma intampinara. Atat de prietenosii si de calzi ma faceau sa nu ma mai pot tine pe picioare. Cu mare greu mai rezistam. Ma uitam doar la ochii aceia care ma priveau intens. Am rosit. Pur si simplu. Fara sa simt ceva, fara sa apuc sa fac sau sa zic ceva. Am rosit si asa am ramas. Ca o stana de piatra uitandu-ma la ei. Glasul acela divin care imi incanta urechiile se auzi mult mai clar printr-un ras colorat. Doua gropite criminal de adorabile isi facura loc pe fata lui perfecta. Probabil ca radea de mine. La ce fata aveam in momentul acela. Cu gura deschisa si ochii mari. Ganditi-va la o figura uimita si faceti-o mai uimita decat ii. Cred ca asa aratam eu in momentul acela. Ma intrebat de cateva ori ce am patit de am fata aia dar nu i-am raspus doar am stat si m-am uitat la el. Avea un chip angelic. O frumusete mai superba ca el nu cred ca am vazut vreodata. Defapt Sasuke era ca si el doar ca el era un fel de ingerul negru iar blondul din fata mea ingerul alb. Oricum daca ar fi fost sa aleg intre ei cred ca a-si fi lesinat de mult. Mai bine asa decat sa aleg care dintre ei este mai frumos. Binenteles il credeam si pe Naruto si pe ceilalti atragatori dar Sasuke si blondul din fata mea erau atragatori intr-un alt fel. Cand in sfarsit mi-am revenit din hipnoza, mi-am intors privirea spre stanga uitandu-ma in gol la alceva. Acesta incepe sa rada din nou cu glasul acela divin. Mi-a soptit la ureche ca se bucura ca am revenit pe pamant. Aburul cald care mi-l suflase in ureche ma facu sa vibrez din toate incheieturile. Ma simteam jenata de situatie si cautam o cale de scapare, insa fara noroc blondul isi puse mana undeva langa fata mea lipind-o de perete. Mi-am dat parul dupa ureche, nu pentru ca ma deranja ci pentru a face o miscare sa nu creada ca sunt de ornament. Nu am zis nimic timp de 20 de minute. Dar nici din partea lui nu veneau sunete cum ca ar fi spus ceva. Ma uitam in pamant ca acesta sa nu-mi vada fata rosie. Imi era asa de cunoscut glasul lui. Sigur il stiam de undeva. Dar nu mai tineam minte de unde. Stateam si ma gandeam inca ascunzandu-mi fata de el, cand acesta sparse gheata spunandu-mi ca ne-am intalnit din nou insa de data asta la lumina. Asta era! Acum imi amintesc de unde il stiu. E baiatul de ieri. De pe coridorul intunecat. Acum sigur mi-l amintesc. Insa atunci nu-l vazusem mai deloc. Doar parul sau blond. Dar acum era asa de frumos in lumina soarelui. Mi-am facut ochii mari si mi-am ridicat chipul. Privirile ni s-au intalnit din nou. I-am spus mai, mai sa tip la el spunandu-i sa-mi dea drumul. Acesta mi-o reteza spunandu-mi ca nu ma tine el doar ca o sa-mi para rau daca plec. Vru sa ma sarute insa mi-am intors privirea care din uimita mi s-a transformat in una furioasa. Inca eram rosie in obraji si pot spune ca nu a vrut sa sune chiar asa cand i-am zis sa-mi dea drumul. Acesta se dadu putin mai in spate zimbindu-mi, cu gropitele acelea adorabile. Imi venea sa-l iau in brate si sa il sarut pe buze, dar trebuia sa ma abtin. Am citit odata intr-o revista ca daca esti indiferenta baietii se simt provocati sa te cucereasca si intra in joc fara ca macar tu sa spui sau sa faci ceva. Asa ca am stat doar acolo si m-am uitat in alta parte cu ochii inchisi, cu sprancenele incruntate si cu mainile incrucisate la piept. Acesta isi lua mana de pe perete si se prefacu ca se scarpina in cap. Mi-am intors privirea spre el iar acesta ma prinse intr-un moment vulnerabil - de uimire - si ma saruta apasat pe gura. In acea secunda parca inima se opri iar timpul odata cu ea. Primul... primul sarut.. Deci aceasta era senzatia cand te sarutai. Simteai doar cum inima ti se opreste iar tot corpul tau se moleseste provocandute sa cazi jos. Cel putin asta am simtit eu. Cand eram la celelalte scoli, colegele - macar unele dintre ele - imi povesteau despre primul lor sarut, cand prietenul lor le-au luat fata intre palme si printr-o miscare lenta a capului in fata, buzele lor se intalnira pentru prima oara simtindu-se in al noualea cer. Dar "al noualea cer" ce insemna mai exact pentru ele? Probabil ca doar un sentiment de fericire ca era cu persoana iubita. Eu mereu imi imaginam ca o sa gasesc baiatul perfect, care ma va invita undeva pe un camp plin cu flori unde sa stam sub un copac, atunci avea sa imi ea fata cu ambele maini si buzele noastre aveau sa se intalneasca facandu-ma instinctiv sa-mi ridic piciorul drept. Dar asta nu mi s-a intamplat si cu blond. in loc ca piciorul sa mi se ridice instinctiv mi sa ridicat mana instinctiv "cuplandu-se" cu fata lui perfecta. Aceasta s-a miscat automat spre stanga, lasandu-l cu o expresie uimita. Urma palmii mele se observa foarte clar pe obrazul lui. La inceput am fost furioasa dar apoi mi-am dat seama ce gafa am facut. Nu trebuia sa reactionez asa si doar sa ma las purtata de val, lasandu-l sa ma sarute in continuare. Poate asa piciorul meu avea sa se ridice. Ma injuram inauntrul meu pentru prostia care tocmai am facut. Acesta isi intoarse privirea spre mine, iar eu am putut sa-i vad mesajul care il trimiteau ochii lui. " Iarta-ma pentru asta!" A fost tot ce mi-a spus apoi mi-a zambit slab. Nu eu trebuia sa-ti cer scuze. Nu tu. De ce a iesit asa?? De ce?? Imi venea sa urlu. Dar de aceea avem vocea interioara ca numai noi sa ne auzim. Vru sa se indeparteze dar l-am prins de sacoul negru cu insicna scolii. Acesta se intoarse iar spre mine cu aceeasi expresie adorabila cum ca ii parea rau pentru ce a facut. Urma palmei mele era inca vizibila. Mi-am mutat privirea in alta parte pentru a nui intalni privirea. M-am gandit sa zic ceva dar nu am reusit. Pana cand acesta ma intrebat pur si simplu: " Zici ce ai de zis sau imi dai drumul ? ". Ne-am intalnit din nou privirea, a mea fiind incruntata si nervoasa, dar mi-a trecut starea de nervozitatea cand i-am vazut expresia fetei. "Ei ? " ma intrebat arcuindu-si sprancenele. I-am murmurat un "scuze" pe care nici nu cred ca la auzit macar. Ma intrebat ce am zis si i-am repetat acel "scuze" numai ca putin mai tare. Incepu sa rada din nou si sa-mi zica ironic "Stai linistita deabea daca am simtit-o". Insa stiam ca la durut pentru ca se vedea cat de tare l-am lovit. M-am indreptat spre el punandu-i mana mea rece pe fata. A rosit putin in obraji facandu-l mai adorabil pe cat era. Am oftat pentru mine si apoi i-am zis sa vina cu mine pana la baie. Nu s-a impotrivit. Am intrat in baia de la parter, el asteptandu-ma afara. Am scos din ghiozdan un fel de esarfa - din bumbac cu flori de cires pe ea - putin mai mare decat o batista. Am udat-o cu apa rece si am iesit pe hol lasandu-mi ghiozdanul sa cada pe beton. Am pus compresa rece pe obrazul fierbinte apasand-o. Eram concentrata pe compresa ca nici nu am observat cum se uita la mine. M-am uitat in ochii lui albastrii ca cel mai senin cer iar el in ochii mei. Imi zambea cu acele gropite criminale si mi-am afisat si eu un zambet cat de cat adorabil. Am auzit o voce de femeie venind direct din partea scarilor profesorilor. Acesta repezit imi lua ghiodanul de jos, ma lua de mana si ma trase pana intr-o cabina de W.C.. Stateam acolo toata rosie pentru ca eram foarte apropiati din cauza locului extrem de stramt simtindu-l cum respira chiar deasupra capului meu. Pentru ca el era cu un cap mai inalt ca mine ii ajungeam pana la piept si ii simteam mirosul de parfum de la Playboy. Pur si simplu ma facea sa lesin. Am revenit la statura aceea cu gura deschisa si la fata rosie ca un ardei iute. Acesta se prefacu ca isi sterse sudoarea de pe frunte si spuse dintr-o suflare " A fost cat pe-aci sa ne prinda! Dar am avut noroc." L-am intrebat despre cine vorbeste. Si mi-a zis ca de profesoara de romana. Nu il suporta deloc. Ca are treaba cu el de pe clasa a V-a. Am inceput sa rad fara sa-mi dau seama ca nu era deloc amuzant. Isi ceru scuze ca ma luat asa fara sa ma anunte si ma bagat in baie dar nu voia sa-l prinda. Mai ales cu o fata. Ca apoi cica zicea ca numai la fete ii sta capul si la invatatura ba. Ca de aceea lua note asa mici la romana, ca nu invata deloc. Incepu so imite cum ii tinea predica. Iar eu am inceput din nou sa rad. Acesta rase odata cu mine, apoi imi lua fata cu ambele maini. Exact cum visasem eu primul sarut. "Haide sa ne prefacem ca sarutul acela nu sa intamplat, si sa incercam din nou.Vrei ? " ma intrebat acesta uitandu-se in ochii mei cu o oarecare rugaminte. Prima data am ezitat dar apoi m-am adancit in ochii aceia albastrii ai sai si nu avea cum sa nu fie un sarut perfect. Inafara de faptul ca eram intr-o toaleta si era foarte stramta si simteam ca ma sufoc sa zicem ca totul va iesi bine. Astepta raspunsul meu cu o fata asa de dragalasa incat imi venea sa sar pe el si sa nu-l mai las niciodata. Am chicotit pentru mine si i-am sarit la gat unindu-mi buzele cu ale lui. Era minunat. Piciorul era pe cale sa se ridice cand s-a blocat de closet. Mda... Mai perfect nici ca avea sa fie. Acesta ma prinse de talie luandu-ma in brate. Oficial e primul meu sarut. Cand o sa le povestesc copiilor mei despre primul meu sarut poate ca o sa se gandeasca ce sarut era ala intr-o buda care mirosea a clor si a detergent de W.C. dar nu imi mai pasa de nimic. Eram cu un baiat dragut si insfarsit cineva s-a gandit ca sunt destul de atractiva incat sa ma sarute. Dupa vreo 10 minute - care au parut a fi mii - el a fost primul cae rupse sarutul. Insfarsit respiram din nou pentru ca in acele 10 minute petrecute cu el am crezut ca nu mai respir deloc. Acesta era rosu in obraji, nu ca eu nu eram. Poate chiar mai ceva ca el. Mi-am desprins mainile de la gatul lui si m-am asezat din nou pe calcaie. Deoarece cand l-am sarutat trebuia sa ma ridic pe varfuri ca sa ajung la el. Pai ca sa nu mai vorbesc de closet a fost cel mai perfect prim sarut pe care l-am avut. Poate ca nu a fost cum mi-am dorit eu pe un camp plin cu flori mutlicolore, sub umbra unui copac cu frumosul meu dar nu era nicio problema nici asa. A inceput sa rada incet si sa imi zica ca ar trebui sa iesim de acolo. Am dat aprobator din cap si mi-a deschis usa pentru a iesii. Cand am dat fata in fata cu aerul de primavara parca m-am renascut. Mi-am scos telefonul si m-am uitat la ceas. La ora 14 s-au terminat orele deci era ora 14:57. Nu credeam ca a trecut atata timp. In timp ce ieseam din scoala o profesoara -cam de 1,57 m inaltime, putin plinuta si cu parul prins intr-un coc cu o multime de fire argintii care sclipeau in lumina soarelui- se puse in fata noastra cu mainile in sold. Am vazut cum de pe fata blondului i se sterse zambetul.Am chicotit intr-o parte si acesta imi dadu un cot sa ma linistesc. Exact "moartea" blondului. Doamna profesoara de romana.
-Deidara.. Din nou dau peste tine. Ca de obicei planuiesti ceva. Nu-i asa? Si cu domnisoara asta ce faci? Numai la fete iti sta capul, si invatatura poate sa zboare, nu? Acum hai plecati acasa. Sa nu va mai prind pe acici dupa program. A-ti inteles? zice aceasta facandu-ne cu degetul ca si cum ne-ar fi certat.
Incercam cu greu sa ma abtin din a rade in hohote, numai cand am iesit din curtea scolii si ne-am vazut pe strada am inceput -si eu si blondul- sa radem in hohote. O imitase exact cum facea ea. Ne-am uitat unul la altul si radeam cu lacrimi. Dupa o bucata buna de timp ne-am oprit din a mai rade si s-a oferit sa ma conduca acasa. Pe drum, in timp ce nimeni nu zicea nimic, m-am gandit prost sa-l intreb ceva si mai penibil. "Deci pe tine te cheama Deidara ? " cea mai penibila intrebare pusa in cel mai penibil moment. Acesta se multumi sa-mi raspunda indiferent cu un "da". Am lasat jena in spate si m-am prezentat spunandu-i cum ma cheama. Dar spre surprinderea mea el deja imi cunostea numele. De unde, nu am vrut sa-l intreb. Probabil ca il auzise undeva sau poate ca ma cunostea de undeva dar am lasat sa treaca cuvintele de noi. Cand am ajuns la vila prima data si-a afisat o expresie uimita legata de vila dar apoi isi indrepta din nou privirea spre mine. Ma prins de umeri intr-o umbratisare de urs, eu prinzandu-l la randul meu de la nivelul inferior -adica de partea inferioara a spatelui. "Oficial suntem un cuplu." Mi-a soptit la ureche facandu-ma sa ma uit la el cu o expresie uimita. In timp ce il priveam ma sarutat apasat pe buze. Mi-am repetat cuvantul in minte de vreo 10 ori in timpul sarutului. Cuplu. Cuplu. Cuplu. Cuplu. Acest cuvant spune asa de multe. Mai bine zis imi trezeste un sentiment intens de fericire. Oficial nu era ca eram un cuplu, oficial era ca aveam prima mea relatie -cu cel mai dragut tip pe care l-am vazut. Restul zilei a mers ca unsa, nici nu mi-am dat seama cand a venit fratele meu sau cand am apucat sa fac dus sau macar cand am adormit. Ce stiam era ca ma gandeam doar la Deidara, blondul meu, baiatul meu misterios, persoana care mi-a furat primul sarut si persoana cu care am prima relatie. Dar cel mai important era ca, Deidara era primul baiat de care m-am indragostit nebuneste. Indragosteala adolescentina...cum obisnuia sa zica mama -Emilly.
~Smile!~ [Imagine: yoseob-cute-o.gif]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Dragoste complicata [sasusaku] - de × Ëŧŧå × - 07-11-2011, 10:20 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Dragoste complicata [sasusaku] Miranda. 0 1.835 26-08-2011, 08:18 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  [split] Dragoste complicata [sasusaku] RouXiss Đx 0 1.563 08-08-2011, 04:28 PM
Ultimul răspuns: RouXiss Đx
  Dragoste complicata [sasusaku] × Ëŧŧå × 0 2.484 05-08-2011, 12:53 AM
Ultimul răspuns: × Ëŧŧå ×

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)