31-10-2011, 06:31 PM
Pentru ca ai muncit mult de tot las un comm cat se poate de lung!!Iha! Buna iubita mea Denny >:D< Un nou capitol fantastic de minunat si super super super super delicios!!! <3 Gosh! Deci, first cine a zis ca iubirea trece prin stomac a avut dreptate, because:
Uneori ma intreb, de la atata ciocolata si dulciuri nu o sa faca diabet?=]] Gosh, eu beau pahare de cola [2] si manc o ciocolata in 4 ore =]]]
Sa moara Cibilan :| Selugi asta trebuie batuta numai in cap si in fata nu o suport, sa vina sa se ia de Jae? Ce figuranta, i'as rupe parul ala cu extensii al ei!
*imaginatia lucreaza* Oare cum un barbat insarcinat ca O a putut fi luat in brate de barbatul mai slabut I? o.o adica O e mai greu decat I! Nu l'a durut spatele? o.o
O mamaaa!!!!!!!!!!! Ce scenaa perversa! Gosh! Nu te opri nu te oprriii, hai Jae continua sa visezi!!! Da'mi ceva sa citesc...oh, s-a terminat --.-- placerea, mai vroiam yaoi =]]]]]]
Naste peste doua zile? Gosh, cititori o sa fie moase =]]], cititoarele defapt =]] Ma gandesc, atat s-a tinut ca sunt baietii ar fi tare daca ar fi fete =]]] Gen eu, am fost baiat pana la nastere si cand m-am nascut: Doamna e fata =]]
Ma gandesc sa nasc si eu prin cezariana ;-? Hmm :-?!!!!WTF? Prin telefon? Exista? =]]]]]]] Si eu vreau sa inceeerrcc!! [peste 6 ani =]]] ]
Yunho e rau :(( L-a lasat singur pe bietul Jae, ce mai tata, eu daca as fi fata lui l'as renega =]]
A fost un next fantastic >:D< abia il astept pe urmatorul care sper sa fie curand, nu uita sa ma anunti si pe mine te rog ;o3 Te pup ;*
Citat: Nenorocitul! Are un iubit mirific, genial şi superb, care îl adoră şi locuiesc împreună şi vor să meargă în America să se căsătorească. Eu sunt singur, însărcinat (nu că nu mi-aş adora îngeraşii), îndrăgostit de tatăl copiilor care are o logodnică nu prea amabilă (ha! idioată, slăbănoagă şi obsedată de primul loc) şi sunt gras şi nimeni nu mă va vrea! O să-l forţez pe Changmin să îmi ofere puţină dragoste în schimbul mâncării!=]]]]] De'as fi barbat ;> Gen, Jae pregatestete sa iti intalnesti iubirea vieti ;x Me!! >:]
Uneori ma intreb, de la atata ciocolata si dulciuri nu o sa faca diabet?=]] Gosh, eu beau pahare de cola [2] si manc o ciocolata in 4 ore =]]]
Sa moara Cibilan :| Selugi asta trebuie batuta numai in cap si in fata nu o suport, sa vina sa se ia de Jae? Ce figuranta, i'as rupe parul ala cu extensii al ei!
Citat:- Tot nu înteleg cu ce am greşit, dar dacă ai venit până aici să mă insulţi poţi să pleci pe unde ai venit,Si eu as fi trimis;o acolo =]]]]]]] cu fiecare ocazie! =]]]] Imi place cum a reactionat Jae ;x foarte bine, i'a inchis gura aia mult prea mare pentru cap, iar aparitia lui Yunnie e belea =p`. Actorul de Jae =]]
*imaginatia lucreaza* Oare cum un barbat insarcinat ca O a putut fi luat in brate de barbatul mai slabut I? o.o adica O e mai greu decat I! Nu l'a durut spatele? o.o
O mamaaa!!!!!!!!!!! Ce scenaa perversa! Gosh! Nu te opri nu te oprriii, hai Jae continua sa visezi!!! Da'mi ceva sa citesc...oh, s-a terminat --.-- placerea, mai vroiam yaoi =]]]]]]
Naste peste doua zile? Gosh, cititori o sa fie moase =]]], cititoarele defapt =]] Ma gandesc, atat s-a tinut ca sunt baietii ar fi tare daca ar fi fete =]]] Gen eu, am fost baiat pana la nastere si cand m-am nascut: Doamna e fata =]]
Ma gandesc sa nasc si eu prin cezariana ;-? Hmm :-?!!!!WTF? Prin telefon? Exista? =]]]]]]] Si eu vreau sa inceeerrcc!! [peste 6 ani =]]] ]
Yunho e rau :(( L-a lasat singur pe bietul Jae, ce mai tata, eu daca as fi fata lui l'as renega =]]
A fost un next fantastic >:D< abia il astept pe urmatorul care sper sa fie curand, nu uita sa ma anunti si pe mine te rog ;o3 Te pup ;*
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile