25-07-2008, 05:28 PM
pai...e interesanta ideea dar nu prea stiu cum sa intre vreo 2000 de oameni in academie mai ales ca uni mai sufera si de claustrofobie sau azm ca din pacante, na, u suntem toti sanatosi...
o sa fie interesant. va fi din ce in ce mai interesant ficul tau, asa ca pune continuare!greseli mai sunt dar cu timpul sper sa se rezolve avand in vedere ca vei castiga experienta.deci in concluzi grabestete cu continuatea aia ca a trecut de mult o zi.
descriere, din cate am observat ai
dialogul ar mai trebui dezvoltat totusi
actiunea...nu e grabita...
totusi, ai putea face capitole umpic mai lungi...
am observat ca la unele propozitii ai uitat sa pui semnele de punctuatie...ai mai multa grija!
o sa fie interesant. va fi din ce in ce mai interesant ficul tau, asa ca pune continuare!greseli mai sunt dar cu timpul sper sa se rezolve avand in vedere ca vei castiga experienta.deci in concluzi grabestete cu continuatea aia ca a trecut de mult o zi.
descriere, din cate am observat ai
dialogul ar mai trebui dezvoltat totusi
actiunea...nu e grabita...
totusi, ai putea face capitole umpic mai lungi...
am observat ca la unele propozitii ai uitat sa pui semnele de punctuatie...ai mai multa grija!
Let`s start with the premise thet we aren`t completly idiots.
"You forgot another lesson: Never turn your back until you know your enemy is dead. Looks like we'll have to go over the lesson again next time I see you-which will be soon."